Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קרתה לי היום בעיה ממש מוזרה,בדרך הביתה באתי להחנות את המכונית כרגיל וזה בעלייה קצת מתונה,בקיצור אני מחנה את המכונית ברוורס מתחיל לסובב הגה לצד השני ואז פתאום נכבה לי המנוע כשאני בא לעלות עוד קצת למעלה וליישר את החנייה,לא הבנתי מה זה ניסיתי להתניע שוב לא עבד,ירדתי על ניוטרל כמה מטרים והחנתי ואז ניסיתי להתניע שוב והאוטו התניע.

יש למישהו מושג מה הבעיה?שוב להזכיר המכונית מיצבושי סופר לנסר שנת 96.אני חשוב אולי בעיה בגיר כי בדיוק כמה מטרים לפני כשחיפשתי חנייה בעליה עם הפנים למעלה עזבתי את הגז והאוטו קצת הדרדר לי אחורה למרות שזה אוטומט ולא אמור להדרדר אחורה כלל.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

הטורים היו יותר מדי נמוכים , בגלל זה האוטו לא עמד בעלייה.

יש לך בעיה במנוע הצעדים.

תנסה לנקות אלי יסתדר.

פורסם
מה זה בדיוק מנוע טורים?

ויש למישהו אולי עוד דעות?

בבקשה זה דחוף יש לי נסיעה ארוכה בשבת ואני צריך לדעת אם זה קריטי

פורסם

חיישן מנוע צעדים מחזיק לך את סיבובי המנוע יציבים במצב של סרק בעיקר. אם קיים אצלך שעון סל"ד, על כמה הוא עומד שהרכב בסרק ובטמפרטורת עבודה?

:)
פורסם
חיישן מנוע צעדים מחזיק לך את סיבובי המנוע יציבים במצב של סרק בעיקר. אם קיים אצלך שעון סל"ד, על כמה הוא עומד שהרכב בסרק ובטמפרטורת עבודה?

אז זהו שאין לי..:\

• תוכן חדש...