Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה עם הרכב... לפני כשנה הייתי מגיע ל 1:15 בממוצע.

כיום יש לי תחושה שזה ירד ל 1:12 ולמטה קצת.

לקחתי אותה למוסך פליקס (שירות לא רע בכלל אגב!) אבל אם להאמין להם, האוטו תקין לגמרי (והתלוננתי על כל דבר שרק היה אפשר!), רק סידרו משהו בבלמים למרות שרציתי להחליף נוזל בלם כי אין לי מושג מתי החליפו פעם אחרונה.

אז מה חושבים? יש עוד מה לבדוק או משהו?

לגבי הרגלי נהיגה זה משתנה לפי מצב רוח ודחיפות...

רגוע זה על 100, בכיף זה 120, דחוף זה 140 ופקקים.. מנסה לברוח מהם איזה שבוע בפקקים הוריד לי 100 קמ מאותו מיכל דלק! אולי זה גם אינדיקטור לבעיה?

פורסם

קודם כול אם תוכל לבדוק את האוטו במכשיר שנקרא "ארבע או חמש גזים" ואז לכתוב לנו את התוצאות ולפי זה אנחנו נוכל לנתח את המצב החולה :wink::mm_yeah: בהצלחה

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם
קודם כול אם תוכל לבדוק את האוטו במכשיר שנקרא "ארבע או חמש גזים" ואז לכתוב לנו את התוצאות ולפי זה אנחנו נוכל לנתח את המצב החולה :wink::mm_yeah: בהצלחה

איפה אני משיג את זה ואיך משתמש?

גם: האם אני יכול לבוא בטענות למוסך שהבדיקה לא הייתה שלמה, ושאולי לא השתמשו בכלי הזה? האם יש רשימה של דברים שהם חייבים לבדוק, ברגע שלקוח מתלונן על צריכת דלק? למיטב ידיעתי בדקו רק מחשב מנוע...

פורסם

המכשיר הזה חייב להיות בכול מוסך שבודק רכבים לקניה או מכירה הכוונה למוסכים שמורשים מטעם משרד התחבורה שנית יש מכשיר כזה לכול תחנות רישוי (טסטים)

המכשיר הזה אמור להתפיס לך פלט של כמות הגזים שנפלטים מהאגזוז ואז לפי זה נוכל לדעת מה קורא עם תצרוכת דלק

וחוץ מזה יש מכשירי דיאגנוסטיקה אישיים מכשיר קטן לכול נהג שיכול להוציא קודי תקלות מהרכב שלך וגם למחוק אותם אם תרצה אני יכול להמליץ לך על אחד טוב ולא יקר:wink::mm_yeah: בהצלחה

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם
המכשיר הזה חייב להיות בכול מוסך שבודק רכבים לקניה או מכירה הכוונה למוסכים שמורשים מטעם משרד התחבורה שנית יש מכשיר כזה לכול תחנות רישוי (טסטים)

המכשיר הזה אמור להתפיס לך פלט של כמות הגזים שנפלטים מהאגזוז ואז לפי זה נוכל לדעת מה קורא עם תצרוכת דלק

וחוץ מזה יש מכשירי דיאגנוסטיקה אישיים מכשיר קטן לכול נהג שיכול להוציא קודי תקלות מהרכב שלך וגם למחוק אותם אם תרצה אני יכול להמליץ לך על אחד טוב ולא יקר:wink::mm_yeah: בהצלחה

תמליץ בקשה...

הייתי בנוסף אחרי הביקור בפליקס, אצל מכונאי הפרטי שעושה לי את כל הטיפולים... החלפתי שוב שמן ופילטר (סינטטי..) וגם ממנו ביקשתי לבדוק את הנושא, גם הוא רק התחבר למחשב הרכב ובדקנו כל מה שרק יש... אין כלום :(

ביקשתי ממנו לבדוק עם מכשיר חמש גזים אבל אומר שלא צריך.. הוא חושב שצריך לעשות פה ניקוי INJECTORS

סיכמנו לעשות את זה בפעם אחרת הייתי צריך לנסוע

מה זה? זה יכול לעזור? אם למישהו יש אז אם אפשר לעשות הבדיקה מתישהו לסכם?

בכל מקרה ארגיש ממש טוב עם מישהו יכול לכוון אותי איפה אני יכול להשיג ספר טכני מלא של הדגם, ואז אוכל לקנות כלים לתחזוקה עצמית...

אגב שאלה לא קשורה: ברכב כזה חלש אפשר להתקין וו גרירה לאופנוע ים בנגרר? יצליח למשוך לכינרת או גרוע יותר לאילת עם נגיד 4 אנשים? אם לא אז כנראה אתחיל לחשוב על החלפה במשהו עם כוח (אולי הסילברדו? :lol: ) מבחינה כלכלית נטו אין צורך להחליף אוטו עכשיו אלא לחסוך.. אפילו שאני יכול להרשות לעצמי גם פולו TSI חדשה כרגע.

פורסם

בדיקת 4 גזים או 5 זה לא פתרון או ממש אינדיקציה לבעיות של תצרוכת דלק, בדר"כ.

לפני הכל - עזוב תחושות, בצע בדיקת תצרוכת דלק אמיתית וחזור לדווח .

פורסם
בדיקת 4 גזים או 5 זה לא פתרון או ממש אינדיקציה לבעיות של תצרוכת דלק, בדר"כ.

לפני הכל - עזוב תחושות, בצע בדיקת תצרוכת דלק אמיתית וחזור לדווח .

דניאל זה כבר יותר מתחושה... כבר משהו כמו 3 תדלוקים אני רואה את זה.

קודם היה נדלק אור לתדלק בסביבות 460-470קמ למיכל מלא (500 אם הייתי נוסע המון עם קלאץ לחוץ או בניטרל).

שלושת התדלוקים האחרונים זה בסביבות 340 (המון פקקים), 410 בלי פקקים כמעטו ועוד אחד נראה לי 430 או משהו...

זה לא הגיוני נכון? האוטו ידני 1.4 שיעשה 1:10 או 12 במקרה הטוב?

למרות שכן לפעמים אני מגיע ל 140 אבל לזמן קצר 1-2 קמ.

מה עם מעבר לדלק אוקטן 98? זה יעזור במשהו?

פורסם

בהחלט אתה מדבר על תחושה כי אולי רק המצוף לא מאופס כמו שצריך? מדוע לא תעקוב בצורה מדודה אחר התדלוקים שלך, ז"א כמה ליטר אתה ממלא / מרחק הנסיעה.

פורסם
בהחלט אתה מדבר רק על תחושה כי אולי רק המצוף לא מאופס כמו שצריך? מדוע לא תעקוב בצורה מדודה אחר התדלוקים שלך, ז"א כמה ליטר אתה ממלא / מרחק הנסיעה.

אתה צודק, אבל הקטע הוא שאני עושה את זה, רק לא רושם. לדוגמא נדלקה נורה, אז אני מתדלק מלא (משתדל מאותו ברז) ואז מחשב מהקבלה סהכ קמ חלקי הליטרים כדי לקבל כמות של קמ לכל ליטר - ואני רועה עקבית שיש ירידה במספר - רק שאני לא רושם את המדידות בשום מקום בגלל חוסר ארגון שלי חח.... אבל זה עדיין צורה מדודה לא?

• תוכן חדש...