Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו לאונה 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסובארו 2 ראשים, החליפו את שניהם? למשומש אחר?

מה עוד עשו? ההחלפה הייתה בגלל שהרכב התחמם?

בד"כ החלפות ראשים לא מחזיקות טוב מידי בסובארו, וזה אומר שצריך לקחת בחשבון החלפת מנוע קרובה.

פורסם

לא יודע אם החליפו את שניהם ולא יודע אם משומש או חדש

היום עשיתי סיבוב על האוטו ולא ראיתי שהוא מתחמם

הבעיה שהפריעה לי באוטו זה שההגה מאוד קשה ורציתי לשאול אם זה ככה בכל הדגמים האלה או שזה בעיה באוטו

וצריך לעשות 4-5 סיבובים בישביל לעשות פרסה ובכלל צריך לסובב הרבה את ההגה בישביל פניה רגילה

שבאוטו אחר זה 2- 2 וחצי סיבובים

אני צריך להגיד גם שעשיתי את הסיבוב בתוך חניה קטנה שיש בה חצץ ככה שהאוטו לא עבר את ה 10 - 15 קמ"ש

וזה בגלל שלאוטו אין ביטוח וטסט

מחר אני הולך עוד פעם לעשות סיבוב כמו שצריך ואולי זה ישנה משהו

האוטו עשה 340 אלף קילומטר

אשמח לדעת עוד על האוטו בכלל אם יש לו בעיות נפוצות וכל השאר

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם
לסובארו 2 ראשים, החליפו את שניהם? למשומש אחר?

מה עוד עשו? ההחלפה הייתה בגלל שהרכב התחמם?

בד"כ החלפות ראשים לא מחזיקות טוב מידי בסובארו, וזה אומר שצריך לקחת בחשבון החלפת מנוע קרובה.

אשמח לשמוע מאיפה שאבת את המידע הנילאה הזה?! על מה זה מבוסס בדיוק?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

רק לידעה כללית, הרכב שבדקת היה ללא הגה כוח, אבל במודלים האלו הרבה לקוחות כבר הזמינו הגה כוח, ובסובארו לאונה הגה כוח רך מאוד מאוד, ויש לו פחות סיבובים מנעילה לנעילה.

פורסם

ירדתי מהעיניין של הסובארו, בגלל הקילומטרז', ההגה הלא נוח (כנראה רק באוטו הספציפי הזה) ובעיקר בגלל שהוא לא התניע..

עכשיו אני בעיניין האפלאוז, פתחתי אשכול חדש, אשמח לתגובות.

ותודה לכולם על התשובות בנושא של הסובארו.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

• תוכן חדש...