Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להרכיב סט קדמי...השאלה שלי היא האם עדיף לי לשים את המורל טמפו 5X7 או את הקומפננט מורל טמפו 6.5 ולאטום את הדלת?

פורסם

לדעתי עדיף את הקומפוננט ( יש לי אותו ואני דיי מרוצה ממנו ).

האם אתה הולך להגביר אותו, ואם כן- אז עם מה ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

עם מגבר נחמד לא משהו רציני ....pca

והקומפננט אני יודע שטוב...הבעיה היא שהמידה בדלת היא 5X7 והבנתי שה5X7 של מורל זה כמו קומפננט עם קרוס והכל רק שהטוויטר מובנה בתוך הרמקול...לכן אני רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים ששמעו אותו....

פורסם

אני לא רואה סיבה להיכנס לתוך השקעות של בנייה ומתאמי מעבר בין 5*7 לבין 6.5

ישנם סטים של רמקולים 5*7 שנשמעים נהדר

אגדיל ואומר שמידת הרמקולים (5*7) מאפשרת טווח רחב יותר של נמוכים מהמידה של ה- 6.5

דרור

פורסם

תשמע יש לי ברכב מקדימה קומפוננט מורל טמפו ומאחורה היה לי מורל טמפו 9*6, ולא הייתי כול כך מרוצה מהם, שמתי במקומם קומפוננט מורל מקסימו והמוסיקה ברכב נשמעה הרבה יותר טוב.8)

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
תשמע יש לי ברכב מקדימה קומפוננט מורל טמפו ומאחורה היה לי מורל טמפו 9*6, ולא הייתי כול כך מרוצה מהם, שמתי במקומם קומפוננט מורל מקסימו והמוסיקה ברכב נשמעה הרבה יותר טוב.8)

זה הכל שאלה של תקציב...

ושמעתי את המורל טמפו 6.5 הם נשמעים טוב....השאלה עם ה5X7 הם באותם איכות?

וכמה זה משפיע שהטוויטר מובנה בתוך הרמקול?

פורסם

לדעתי ההשפעה היחידה של זה היא שאתה תשמע את הצלילים הגבוהים מאותו מקום שתשמע את השאר,זה ממש לא משהו שלילי.

אצלי למשל הטוויטרים ממוקמים על הקורות ככה שהם ממול,לדעתי זה מוסיף לחווית השמיעה.

פורסם

יש ברשותי טמפו קוקסיאלים 5X7 עם טויטר של פולס ואני מאוד מרוצה!

אגב ניתן להשיג קומפוננט טמפו 5X7 עם טויטר בנפרד מהמיד.

דודי.

פורסם
יש ברשותי טמפו קוקסיאלים 5X7 עם טויטר של פולס ואני מאוד מרוצה!

אגב ניתן להשיג קומפוננט טמפו 5X7 עם טויטר בנפרד מהמיד.

דודי.

יש לי לקנות 5X7 עם קרוס חיצוני שהטויטר על הרמקול זה מה שיש לך?

פורסם

מה שאתה מדבר עליו זה נקרא קואקסיאלי, זה לא קומפוננט, הקרוס הפאסיבי נועד בשביל לשפר את איכות השמע של הרמקול.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם
מה שאתה מדבר עליו זה נקרא קואקסיאלי, זה לא קומפוננט, הקרוס הפאסיבי נועד בשביל לשפר את איכות השמע של הרמקול.

ושומעים בקואקסיאלי באיכות כמו בקמפוננט או שפחות?

פורסם

ברור שפחות טוב, בקומפוננט יש לך את המידבאס שאחראי על הבאסים בלבד וטויטר שאחראי על צלילים גבוהים וזה נשמע הרבה יותר טוב מרמקול רגיל.

אתה לא מכיר מישהו עם קומפוננט שתוכל לשמוע את ההבדל??

פורסם
יש לי לקנות 5X7 עם קרוס חיצוני שהטויטר על הרמקול זה מה שיש לך?

כן.

אגב אני לא מסכים עם מי שאמר ששומעים פחות טוב בקוקסיאלי מאשר בקומפוננט..

החיסרון היחיד הוא שאין אפשרות למקם את הטוויטר מולך כך שהצליל קצת פחות "חי" אבל זאת בדיוק הסיבה שהוספתי לסט טויטר מסט של פולס וביטלתי את הטויטר של הטמפו.

אגב זה סט מצויין הוא נמכר ב600 שקלים והקומפוננט של ה5X7 נמכר ב700

• תוכן חדש...