Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם יש נזילה מאטם ראש מנוע לכיוון הצד החיצוני של הבלוק, ללא שום נזק אחר פרט לבעיה של הנזילה, על מנת לשים אטם ראש מנוע חדש צריך להוריד אותו ולשלוח לשיפוץ ושיוף? או מה שעושים לו שם? או שמספיק להסיר את השאריות של האטם הישן ופשוט להרכיב אטם חדש?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה על התשובות אבל שניכם סותרים אחד את השני.

אחד אומר לא חובה עם הראש נראה ויזואלית טוב, והשני אומר חובה בכל מקרה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בד"כ יש נזילה מהאטם משום שהראש התעוות->לא ישר במאה אחוז.

אם הנזילה היא אך ורק מהאטם כתוצאה של אי שלמות אך הראש עדיין ישר במאה אחוז ולא התחמם, אז כנראה שאין צורך בטיפול בו.

עיוות של הראש בד"כ נוצר מהתחממות יתרה של המנוע.

מתחדשת*

פורסם

הרכב בנסיעות ביום יום אין סימן לנזילות ימים שלמים, כאשר מגיעים ל-5K עד 6K מתחילה הנזילה

פורסם

בכל מקרה עדיף לשלוח את הראש לבדיקה

אני היתי משפץ אותו כללית כולל החלפת גומיות ושלייף שסתומים.

הדבר עולה כמה מאות שקלים בלבד.

פורסם
בכל מקרה עדיף לשלוח את הראש לבדיקה

אני היתי משפץ אותו כללית כולל החלפת גומיות ושלייף שסתומים.

הדבר עולה כמה מאות שקלים בלבד.

מצטרף

1+

פורסם

רצוי מאוד לשלוח אותו לבדיקה אצל מי שמטפל בראשים בעיקר

מכיוון שהעלות לא ממש גבוהה כלפי עלות פרוק נוסף .

וכמובן יותר מיקצעי להרכבי מכללים תקינים ברכב וזה חלק מהתקינות .

בהצלחה

אורי

פורסם

מה שנקרא אני לא רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה, ידוע שבארץ לא כל-כך מקצועיים בנושא הזה, לכן אולי אפשר להימנע משיפוצים והשחזות מיותרות בראש המנוע ולהישאר איתו במצב מקורי, אני שואל כדי לדעת כי יש נזילה וכדי לבדוק מאיפה היא בדיוק צריך לפתוח ולראות

פורסם
מה שנקרא אני לא רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה, ידוע שבארץ לא כל-כך מקצועיים בנושא הזה, לכן אולי אפשר להימנע משיפוצים והשחזות מיותרות בראש המנוע ולהישאר איתו במצב מקורי, אני שואל כדי לדעת כי יש נזילה וכדי לבדוק מאיפה היא בדיוק צריך לפתוח ולראות

1. יש בעלי מקצוע טובים בארץ, אתה רק צריך להכיר!

2. הראש שלך לא בריא (משחק מילים:-P). אל תחפף כי אתה תשלם על זה ביוקר.

תוריד את הראש, שלח למילוי.השחזה. אם לא צריך לא יעשו.

אני במצבך כשהראש כבר למטה הייתי גם מחליף גומיות שסתומים ועושה שלייף שסתומים.

אתה ילד גדול, תחליט לבד מה טוב לך.

• תוכן חדש...