Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים עברתי לדירה חדשה ושבוע לאחר מכן עדכנתי את תעודת הזהות בפרטים החדשים.

יש לי טסט בקרוב ונסעתי לפני כחודש על כביש 6 ועדיין לא הגיע אלי שום מכתב בעניין.

האם יש עוד מקומות שאני צריך לעדכן פרטים כדי לקבל דואר למקום החדש?

פורסם

קבלת חשבון מכביש 6 לוקח יותר מחודש (כחודשיים עד כמה שזכור לי).

אתה גם יכול לבדוק באתר לפי מספר רכב.

פורסם

אולי אני נותן מידע מיושן, אבל, לפני כמה שנים, כאשא עברתי דירה, ניגשתי לסניף הדואר אשר שייך לאיזור המגורים הקודם שלי, מילאתי טופס, וחצי שנה קיבלתי את הדואר בשיטת "עקוב אחרי" ללא שום תשלום. אחרי חצי שנה יכולתי תמורת תשלום לא גבוה להאריך את השירות לחצי שנה נוספת.

כדאי לבדוק את העניין - השירות הזה נח מאוד (ושוב, אני לא בטוח האם עדיין קיים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בעיקרון כן. מעשית צריך גם להתקשר לחברת הסלולר, לבנק, לחברת הטלוויזיה בכבלים, לספק האינטרנט וכן הלאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי כביש 6 אני ממליץ לך לבדוק באופן קבוע באתר שלהם אם ישנו חוב לפי מס' רכב,אני קיבלתי חשבון אחרי 3 חודשים שנסעתי אולם שמעתי על אחרים שלא קיבלו שום מכתב או בקשה לתשלום ואחרי זמן מה גילו כפלי קנסות על כפלי קנסות, ואין אם מי לדבר שם.

פורסם

קח בחשבון שלוקח לשירות "עקוב אחריי" איזה שבוע-שבועיים עד שהוא מתפקד באופן מלא.

כמו שאמרו לפניי, 4 חודשים ראשונים חינם,

וכמו שאמרו לפניי (2), תצטרך לעדכן הכול בכל מקום

(ולפעמים גם תזכורת שנייה לא תעזור).:?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...