Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן תוצאות בדיקה לקניה של פנדה 2005 אוטומטית (75000 ק"מ ) ובסוגריים לאחר בדיקה של מוסכניק מורשה של פיאט.

• רעשים במנוע. לחזק מסנן אויר חסר טופסן ובורג משוחרר, מערכת פליטה פגומה, מכסה זימון פגום. לוודא ביצוע טיפולי יצרן, מ ס פ ר מ נ ו ע ל א נ י ת ן ל ז י ה ו י. (המוסכניק אמר שאין בעיות והצלחנו למצוא את מספר המנוע והוא תואם לרשיונות) – לדברי המוסכניק לא נדרש תיקון

• חיבורי הגה פגומים, חיבורי סרן קדמי פגומים. (המוסכניק אמר שצריך להחליף משולשים קדמיים- 1100 שח לא כולל מעמ)

• פגיעות וחלודה בגוף הרכב. דופן קדמי שבור. בטנה שמאלית פגומה, כיפופים בתחתית. פגוש קדמי שבור (המוסכניק אמר שצריך להחליף פגוש קדמי – 2100 שח לא כולל מעמ)

• כיפוף בפגוש, גומיות לדלתות וחלונות פגומות (המוסכניק המליץ לטפל בסקיי או ללכת לזגג מכוניות להחלפת הגומיות כי זה יותר זול)

• צמיגים קדמיים פגומים (החלפת צמיגים 600 שח), חישוק גלגל קדמי ימני פגום (מוסכניק אמר שהוא יסדר את זה במסגרת טיפול)

• ,טסות פגומות מנגנון מראות פגום.

• נזילות שמן במערכת הנעה, החלפת הילוכים לקויה ובלאי ציריות (מוסכניק אמר שאין שוב בעיות כאלו)

• טסט עוד חודש

הפגמים שנמצאו מהותיים לדעתכם ? , כמה נראה לכם להוריד עליהם ? (אני רוצה להיות הגונה כלפי המוכר אולם נראה לי לא סביר לשאת בכל עלויות התיקון לבד)

נוסף יש פער מחירים בין יד 2 – 31,500 ובין יצחק לוי 27,000, לפי איזה מחירון עובדים היום בפועל ?

בקיצור מה תהיה הצעה סבירה?

פורסם

כמו שרשמו יש יותר מידי ליקויים לרכב בן5

ואם כבר להסתמך על מחיר לפי דעתי זה לוי יצחק.

לא הבנתי איך את מסתמכת בכלל על מחירון יד 2 מה את עושה ממוצע לפי מה שכולם רשמו על אותו רכב?

פורסם
לא הייתי מציע בכלל על אוטו כזה... יש יותר מדי ליקויים לרכב בן 5.

+1

לפי דעתי כדאי לבדוק אקזמפלרים נוספים. לפי דו"ח בדיקה ניראה שרכב עבר חים לא קלים והזנחה. לפי כמות פגיעות בתחתית,אולי הרכב שימוש מישהו כמו רכב שטח?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטרף לדעת קודמיי.

יש גם חלודה ברכב. ייתכן כי זה נובע מהזנחה של פגיעה ברכב וקילוף הצבע (אי טיפול לאורך זמן מה). בכל אופן - זה וגם חלק מהליקויים שציינת - מעידים על הזנחה.

ההוצאה האמיתית תהיה יותר גבוהה (לא נלקח בחשבון עלות מנגנוני מראות, תיקון חלודה, גומיות לחלונות).

אה. וטסט עוד חודש...

הקניה כדאית אולי רק בהורדה משמעותית מאוד במחיר (לא ציינת כמה דורש המוכר, איזו יד, והאם היה בליסינג/השכרה).

אני הייתי ממשיך הלאה לרכב אחר.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מניח שמדובר ברכב בצבע בורדו מחדרה.

הוא ננהג ע"י בחורה צעירה, שלא בזהירות, בלי קשר לשמירה על הרכב.

אני אישית הייתי שומר מרחק, או קונה בכ22 אלף שקל.

מנסיון, עקב כך שהם מנסים למכור הרבה זמן, תוכלי לקבל אותו במחיר הקרוב לשם

• תוכן חדש...