Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב רותם ברוך

משאלותיך את "אריאל אס קיו" על סדר פעולת ההרכבה לא קשה להבין שאתה באמת לא יודע ואין לך מושג מה אתה מתכונן לעשות בדלת ואיך לעשות את זה

לכן אני ממליץ לך בכל דרך ובכל לשון שתיגש למתקין (אפילו חשמלאי רכב) תשלם לו כמה שהוא ירצה (חשמלאי לא ייקח יותר מ-100-150 ש"ח) ושירכיב לך את הקומפוננט.

אתה בקלות תייצר נזק של מעל הסכום הזה בטעות קטנה שאתה עלול לעשות

קח בחשבון שמדובר על אוטו ישן עם פלסטיקה יבשה ולכן שבירה מאוד

קונקטור גומי יבש שעלול להתפורר לך בידיים

אני אחמיר ואומר שראיתי המון מקרים של פסנתרי הרמת שמשות שנשברו לרסיסים בשליפה אגרסיבית (בייחוד ברכבים ישנים)

אני מתנצל אם אני קצת מרתיע ונשמע כאיש הרע בסיפור אבל אני חושב שזה לטובתך

יש בהחלט מצב לעמוד ליד המתקין\חשמלאי בפעם הראשונה וללמןד קצת יותר על פירוק דלת ולנסות בפעם הבאה

לגבי טבעות עץ אני מסכים לחלוטין עם אריאל

תהיה זו טעות להרכיב את הרמקולים ללא טבעות

ואת זה תצטרך לעשות בעצמך (ממש קל) ולהביא למתקין\חשמלאי בזמן ההתקנה

סך הכל זה סיפור של טבעת עץ שממוקמת בין פח הרכב לרמקול

שבוע טוב

דרור

פורסם
סבבה יש לי תאזיקונים הגדולים שדיברת עליהם, איך אתה מעביר עם האזיקון את החוט? קושר את החוט בקצה של האזיקון?

יש עוד פתרונות חוץ מטבעות MDF?

אם לדוגמא החלון נוגע ברמקול ואני רוצה לקחת את הרמקול קדימה באיזה סנטימטר-שתיים ואני ישים אומים על הברגים כדי לתת את המרווח זה גם בסדר?

אויי לאוזניים ששומעות את מה שאתה אומר, ואוי לאוזניים שישמעו רמקול שיושב על אום עם מרווח חופשי של אויר,

אל תיהיה עקשן, שים MDF זה זול וזה קל לעבוד איתו, בקיצור אין סיבה למה לא, אז אל תחפש כזאת,

ואני נאלץ להסכים עם אהובי שי, לך למישהו מקצועי, אתה חייל ואין לך כסף וזאת בדיוק הסיבה, אין לך כסף להתמודד עם נזק שתעשה, במידה ותעשה נזק.

לגבי האזיקון, אתה מצמיד את החוט אליו בצורה שתבלוט כמה שפחות ומלפף באופן די נדיב איזולירבנד, וזה כל הסיפור.

יש לי סמפטיה לחיילים מכיוון שלא מזמן אני בעצמי השתחררתי ואני עוד זוכר תזוועות, אמרתי לך תקפוץ אלי לאריאל ואני יעזור לך.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אהלן דרור

הטענות שלך על הנזק שאני יכול לגרום עכב חוסר הידע שלי מוצדקות לגמרי.

אני אדבר עם איזה חבר-רחוק שאני מכיר שמתעסק קצת ברכבים ובמקרה גם לו יש סיויק , יכול להיות שהוא יודע איך לפרק את הדלתות כמו שצריך.

החשש העיקרי זה באמת פירוק הדלתות כי לאחר מכן כבר אין סכנה לגרימת נזק.

ariel , תודה רבה על ההצעה הנדיבה אבל אני לא אסע עד לאריאל בשביל זה.

וסבבה , אני לנגריה עם הרמקול שיכין לי איזה שתיים שלוש טבעות ..

בכל אופן אני מודה לכם על העזרה , אם חבר שלי לא ידע איך מפרקים את הדלת (אני אוודא שהוא כבר פירק דלת בעבר) אז אני אלך למתקין כי באמת הסיכון כאן הוא יותר גדול מהתועלת.

פורסם

החלטה נבונה, תעמוד לידו תראה מה הוא עושה, ככה אני למדתי, מלהסתכל ואז לעשות בעצמי, ואחרי כמה חודשים אצל בן דוד שלי שהוא מתקין בעל שם, למדתי את כל מה שצריך בהתקנה, ועדיין גם אם הנסיון שלי אני לפעמים נעזר במתקינים אחרים או מתיעץ בפורום.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...