Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שקוריאה היא אחת מיצרניות הרכב הגדולות בעולם, מכונית על של ממש עדיין מתוצאת קוריאה עדיין לא ראינו. האם הספירה

(Spirra) היא הסנונית הראשונה?

attachment.php?attachmentid=204372&stc=1&d=1277040307

אולים מוטורס הוא יצרן רכב קוריאני קטן שהוקם בשנת 2006 ושם לעצמו למטרה לייצר, לראשונה בקוריאה, מכונית על שתוכל לעמוד

ראש-בראש אל מול שמות גדולים כמו פרארי או מזארטי. לא פחות ולא יותר. הפרויקט עבר כמה וכמה גלגולים ועמד מספר פעמים על סף

סגירה, עד שלאחרונה הודיע היצרן הקוריאני הקטן על סיום שלב הפיתוח ובקרוב יתחיל הייצור הסדרתי. טוב, כנראה שייצור סדרתי הוא

מושג מפוצץ בעבור מכונית שמורכבת בצורה ידנית על פס ייצור שהקיבולת שלו מוגבלת ל300 מכוניות בשנה, לכל היותר.

attachment.php?attachmentid=204375&stc=1&d=1277040307

מרכב המכונית עשוי כמעט כולו מתרכובת של סיבי-פחמן (קרבון פייבר), והמוטיבים העיצוביים הושאלו מעולם מטוסי הקרב. כדי לשמור על

משקל נמוך יחסית, השתמשו הקוריאנים במנוע V6 בנפח 2.7 ליטר שבגרסתו הבכירה ביותר משודך לשני מגדשי טורבו ומפיק "רק" 500

כ"ס ו 55 קג"מ. ואם כבר הזכרנו את נושא המשקל, אז המשקל הכולל עומד באזור ה1200 ק"ג. תיבת ההילוכים ידנית וההנעה אחורית.

כל זה מסתכם ל3.5 שניות מעמידה ל100 קמ"ש. אם זה נשמע לכם מהיר מידי, יש גרסא מוחלשת עם 175 כ"ס ו6.8 שניות מעמידה

ל100 קמ"ש.

attachment.php?attachmentid=204373&stc=1&d=1277040307

attachment.php?attachmentid=204374&stc=1&d=1277040307

יש גם סרטון תדמית קצר ביו-טיוב:

i_L4JbUU3oc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Image3.jpg

Image2.jpg

inter_foot01.jpg

spirrablack2.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

וואו, נראת ממש טוב וקרבית, במיוחד בשחור.

1200 קילו? אם זה ייצא בפועל, אז הם שיחקו אותה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באמת נראית קרבית והנתונים מבטיחים ביותר. :twisted:

אני רק מקווה שהקוריאנים לא יתפסו תחת ויצמידו לה מחיר מפוצץ,

בכל זאת צריך לזכור שמדובר ברכב קוריאני מיצרן עלום שם.

פורסם
וואו:shock: עם המחיר לא יהיה מחיר על,אז אין ספק שניראה כאלו לא מעט,רכב שמעוצב בטוב טעם ושאפו לקוראנים.

הרבה לא תראה ממנה. בסה"כ 500 יחידות בשנה.

זה פחות מכמות הלמבורגיני/פרארי/מאזארטי שעולות על הכביש בשלושה חודשים (כ"א).

כמה כאלה אתה כבר רואה על הכביש? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מכיוון שעוד לא ערכתי נסיעת מבחן, משום-מה,

אני רק יכול לחוות דעה על העיצוב:

חלק קדמי יפה, המכונית נאה בהחלט עד אזור הכונס.

חלק אחורי לא מוצלח, לא מתחבר לאוטו, כאילו שהפסיקו לעצב אותו החל מהקורה האחורית.

עיצוב פנים מגושם-משהו.

שום דבר שעוד לא ראינו אצל אלף ואחת סדנאות בריטיות,

הסיכוי שהיא תופיע מחוץ לשרשור הזה קטן מאוד, לדעתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממבט ראשוני בתמונות התוצאה החזותית מרשימה למדי בתור ניסיון ראשון.

כמו כן, מסכים עם אלי שיש בה (בחזית) משהו קואניגסגי ואף הייתי מוסיף לוטוסי-נובלי.

אני בספק שהייתי רוכש אחת... אבל אולי... שמלצר - אחד ליסינג אחד :wink:.

פורסם

קפיצת המדרגה בשנים האחרונות בעיבוד מתכות והדיוק המדהים בייצור ועיבוד שבבי גורם לתופעה שכל יצרן שני (VW,פיאט,פיגו',מיני,ניסן ועוד רבים) מסוגל לייצר מנוע עם מאות כ"ס ככה שעם המנוע הזה הם לא עושים עליי רושם.

נראה את היכולות הדנמיות של הרכב לפני שנכתיר אותה בתור "מכונית העל הקוריאנית הראשונה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מדהימה! נשמעת ונראית בהחלט מתחרה ראויה לפרארי ומזראטי.

בסך הכל ראית כמה תמונות וקליפ קצר, ואתה כבר קובע בחופשיות שהיא מתחרה ראויה לפרארי?! אם כך אז גם בלנדר שמסתובב ב-10K סל"ד הוא מתחרה ראוי לפרארי...

פורסם

מקדימה דומה לנובל. מאחורה ללוטוס.

מסכים עם הקביעה שיש 1001 יצרנית בריטיים כאלה.

יש לי הרגשה שפרארי יכולים לישון בשקט.

emotion of motion

• תוכן חדש...