Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
[/color]

ובכלל עדיף שבעיר יקצו שבילי אופניים על המדרכה , הופך לחזיון נפוץ ברחבי המטרופולין הנקרא תל אביב. כמעט בכל שדרה בתל אביב הוקצו שבילים כאלה, כך בפארק הירקון כך בטיילת מכיכר אתרים צפונה וכו' וכך גם בלא מעט מדרכות.

וכן מציע כי יזופתו שבילי הכורכר הנמצאים במקביל לכבישים ביניעירוניים /מהירים כדי להפריד בין כלי רכב לאופניים לכל סוגיהם .

קל להגיד הפרדה ושבילי אופניים ושאר פתרונות אוטופיים, שכולם בעדם. ומי ישלם, בנון ישלם?

ועד שבנון ישלם, מה אז?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קל להגיד הפרדה ושבילי אופניים ושאר פתרונות אוטופיים, שכולם בעדם. ומי ישלם, בנון ישלם?

ועד שבנון ישלם, מה אז?

ויש שביל לאופניים על הטיילת בחוף מציצים כך שבנון כבר שילם.

אוטופיה כבר כאן.

שינוי החוק - מהיום למחר הוצאה כספית, ישיבת ועדה מספר בורקסים ושתיה קלה.

סימון על מדרכות הוצאה לא גדולה יחסית צבע על המדרכה לסימון וזהו

זיפות שבילים מחוץ לעיר - כמו שנמצא תקצוב למעברים עיליים ותחתיים במפגשי רכבת ואיוש עמדות בכל מפגש רכבת על ידי שומרים יימצא גם תקציב לזה. לא ביום אחד אבל לאט לאט.

ויבוא שלום על ארץ אוטופיה.

ומה הפתרון שלך להמשיך לשלם את מחיר הדמים תרתי משמע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שינוי החוק - מהיום למחר הוצאה כספית, ישיבת ועדה מספר בורקסים ושתיה קלה.

סימון על מדרכות הוצאה לא גדולה יחסית צבע על המדרכה לסימון וזהו

ישה, איפה אתה חי? בישראל בירת הבירוקרטיה?

בא תראה איך זה הולך בשטח בתסריט האופטימי ביותר:

קודם כל יש להקים וועדה בין משרדית אשר תבדוק את העניין ותוך 18 חודשים תגיש את המלצותיה לשר הממונה.

השר יאמץ את המסקנות, ויבקש את חוות דעתו של היועץ המשפטי של משרד התחבורה.

היועץ יסקור את ההמלצות ויאשר את העניין.

השר יגיש את העניין למשרדו לכתיבת תסקיר.

את התסקיר יגישו למשרד האוצר לאישור תקציב.

משרד האוצר יאשר.

יפרסמו את המכרז, יוגשו הצעות, יוכרז זוכה.

הזוכה יתחיל לצבוע את הפסים, הערכה אופטימית שלי, תחילת עבודות תוך 4 שנים מיום שהרעיון עלה וזה שוב, בתסריט אופטימי ביותר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ויש שביל לאופניים על הטיילת בחוף מציצים כך שבנון כבר שילם.

אוטופיה כבר כאן.

עיריית ת"א היא המובילה בארץ בתחום, לרווחת התושבים, וגם כאן מדובר בתהליך שהחל לפני 25 שנה...

פורסם

בגירה אני חי בארץ הזאת עוד מעט 63 שנים. אם רוצים הכל רץ.

כבר כתבתי שאני מעריך וחש כי אבא חשין ייכנס לעובי הקורה ואז זה יקרה מהר

ולגבי הסימון על המדרכות. במדינת תל אביב בה אני חי הדבר נעשה מדי יום , ואין לי מושג אם הסימון נעשה כאשר מאחוריו כל החתימות והגושפנקות החוקיות. העיקר שהוא נעשה ומסדיר את הבעיה כמיטב היכולת וכפי שכתב FALOU בצדק לרווחת תושביה ולבטחונם

אבל בגדול אהבתי את התהליך שתיארת כיוון שהוא מייצג לא פעם לצערינו את המציאות. שכחת לציין שבין לבין התחלף השר והוא יבקש להתחיל את התהליך מהתחלה וחוזר חלילה.

אבל כלשון הפתגם הסיני אידישאי העתיק גם מסע של אלף מילין ...

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
עיריית ת"א היא המובילה בארץ בתחום, לרווחת התושבים, וגם כאן מדובר בתהליך שהחל לפני 25 שנה...

נכון, סגרו למשל את אחד הנתיבים במושה דיין לטובת הרוכבים. הנתיב הסגור בד"כ ריק מאדם, ואילו בנתיב שנשאר נהיו עומסי התנוע כבדים, במיוחד בשעות הבוקר. אפילו ויתרנו על ההרשמה של התינוקת שלנו לפעותון ברחוב הנ"ל בגלל הסדרי התנוע החדשים.

יש לי הרגשה מאוד לא טובה בנדון. הרוכבים הם בד"כ בני מעמד בינוני ומלה, אשר דואגים לכושרם ולבריאותם. ואילו העומדים בפקק בשעות הבוקר אלה הם סתם עמך. אז מה שווה האינטרס של עמך מול המיוחסים?

פורסם

לא שכחתי לציין, פשוט נתתי לך את התסריט האופטימי ביותר.

בתסריט הפסימי בכל שלב ושלב התוכנית יכולה להתקע למשך שנים או להגנז.

שלא לדבר בכלל על זה שכל התהליך מתחיל רק אם זה בכלל מעניין את כבוד השר.

אם זה לא מעניין אותו המקסימום שאפשר לעשות זה לארגן מחאות והפגנות וגם אז, לרוב זה לא יעזור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש לי הרגשה מאוד לא טובה בנדון. הרוכבים הם בד"כ בני מעמד בינוני ומלה, אשר דואגים לכושרם ולבריאותם.

אלא רוכבי הכושר, כבישונים ורוכבי שטח.

רוכבי היומיות הם אלו שלא יכולים להרשות לעצמם מכונית.

פורסם
אתה בכלל מודע לעובדה שלרוכב האופניים זכות חוקית להשתמש בדרך, בדיוק כמו רכב?

מי אתה ומי שמך לפנות אותם משם, באופן גורף?!

אתה יודע שחוקית אסור לרכב על המדרכה?

הגישה שלך, ביריונית, לא חוקית, אגואיסטית ואיננה מתחשבת. רוכבי אופניים אינם מיעוט שמשחק בכביש. ברובם אלו אנשים שאופניים זה כלי התחבורה שלהם, והרצון שלך להתקדם יותר מהר לא עולה על הזכות שלהם להתנייד בבטחה עם אופניהם. כן, גם אם זה "מגביל תנועת מכוניות..."

זה שרבים תומכים באי כניסת אופניים לנתיבים מהירים (דה-פקטו), מסיבות בטיחות, לא אומר שאופניים זה לא כלי תחבורה לגיטימי, בייחוד בעיר.

חצוף!

לאור צורת ההתבטאות (הרגילה שלך דרך אגב ) אני הפעם לא הגיב בהתאם כי כפי הנראה כך אתה מתנהג כמנהל בפורום ,וחבל !

אנא המנע ממילים כמו חצוף לאנשים שאינך מכיר ואל תתנהג כבריון שידו בכל בפורום ,יש דרכים להגיב !!!.

נ.ב

לפי החוקי התעבורה בדוק מי החצוף ומי הבריון מבינינו

כמו כן ומי "משחק את היפה נפש" מבינינו!

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

בוא נבדוק איך "אדוני" נוהג להגיב...

לגלוג:

תסלח לי באם אני :lol:

זלזול באחר (רוכבי אופניים):

להגביל את תנועת המכוניות לטובת חבורת אנשים שחושבים רק/נטו על עצמם ,

התנשאות:

יקירינו,

זה שאתה אגואיסט וחושב על התחת של עצמך אך בצורה קטנה מאוד זה לא אומר שכולם צריכים לסבול בהתאם

.

באת , וטוב שאפשר לראות לאחור, וטענת, למעשה, שאסור לרוכבי אופניים לרכב בכביש, כי הם מפריעים לנהגים. באותה גישה ביריונית, גסה, ושאיננה מתבססת על החוק במדינת ישראל, שלחת פה אנשים בפורום הרחק מהכביש "שלך", ועוד האשמת אותם באגואיסטיות.

בינתיים, לכל הטענות לחוסר התוחלת של הטיעונים שלך, לא ענית.

לא לזה שאתה מתייחס בעצמך לכביש כמגרש משחקים, וחושב שזה בסדר, ולא לזה שאתה מסלק את הרוכבים מהכבישים, למרות שזכותם החוקית לרכב בהם.

כל מה שאתה טוען עכשיו זה שאתה לא מגיב כי... נעלבת.

אז מותק, אתה לא עונה, כי אין לך תשובה עניינית טובה.

הרי אתה לא חושב שמישהו חושב שפסלת במומך וממש נעלבת, אחרי הסופרלטיבים שאתה מחלק כאן לאחרים בפורום, נכון?!

פורסם
יש לי רעיון! כל אחד ייתן את הכבישים בהם הוא נתקל במפגעים האלה - ככה יוכלו אנשים להזהר מבעוד מועד כאשר הם נכנסים לכביש.

בבקשה:

א) כביש 4 בין צומת חפר לחדרה - ועוד בשעות 6-9 בערב, כשיש או שמש מסנוורת, או חושך. וזה לא רק כאלה שרוכבים להנאתם, זה גם תאילנדים שרוכבים מהפרדסים שהם עובדים בהם למקום שהם ישנים בו. את האחרונים מאפיין גם זילזול מוחלט בחוקי תנועה וחוסר אמצעי מיגון כלשהו.

ב) כביש החוף בין חדרה לנתניה. אני חושש לעלות על הכביש הזה עם אוטו, כי אני בטוח שמע"צ מנסים להרוג אותי (לפני כמה ימים עליתי על בור ב-100 קמ"ש וכמעט התפרק גלגל מהאוטו), אבל אני בטוח שלמי שרוכב על האופניים שם יש ביצים מסגסוגת טיטניום, כי רואים אותם רוכבים שם גם בגשם, גם בסופות חול, גם ברוחות שבהם אתה בקושי מצליח להשתלט על האוטו, גם בתנאי ראות כמעט אפסיים (כשאתה צריך להדליק כל אמצעי תאורה אפשרי באוטו כדי איכשהו לזוז). ואם יש משאית ענק שתקועה בשולי הכביש (ויש הרבה), אז עוקפים אותה משמאל ושמים צינור בגודל המוביל הארצי על התנועה בכביש שנוסעת במהירויות של 120-150 קמ"ש.

ג) כאלה שרוכבים בעיר. אני לא יודע למה אתם חושבים שלשאוף כל הגזי פליטה מהמכוניות זה בריא, אבל זה בעיה שלכם. הבעיה שלי עם זה, היא שכשאתם משתלבים בתנועה, תצייטו לחוקים.

לדוגמא, כשיש צומת מרומזרת, וכל הרכבים עומדים באדום (כולל אופנועים וקטנועים, שאותם אני מתעב לא פחות), פתאום מגיע הוא! ערס עם גופיית אלכוהוליסטים, מכנס קצר וכפכפים, שמגיע לרמזור, עוקף את כל התנועה באלגנטיות(בעוד הרמזור אדום), מימין, עובד לנתיב השמאלי (עכשיו הוא חושב שהוא אוטו), כי הוא צריך לפנות שמאלה. עכשיו כשהוא באמצע הצומת, נדלק ירוק לרכבים, אבל היות והערס עדיין לא חסך כסף לעונדה עם סבויילרים, הוא נוסע לו בצומת בקשת של סמיטריילר, מעכב את כל התנועה ומתעלם מהצפירות.

או אותו הערס שכנראה פעם אחת כבר דרסו אותו, ובזבז הרבה מאוד כסף של קופת החולים ושעות עבודה של רופאים (שיכלו לטפל במישהו שהוא לא ביזבוז מוחלט של דם ואיברים) על שיקום, מחליט שהוא לא נוסע יותר בכביש, עובר למדרכה, ורוכב שם במהירות המקסימלית שהוא ואופני BECIDAN המתפרקות שלו מסוגלים להגיע תוך כדי שהוא כמעט פוגע באלה שלא הספיקו לברוח ממנו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני להתאמן בעיר הפסקתי, רק שטח.

מוסיף כפית חיזוקית של הדס.

ד"א, בכביש הסופרלנד רוכבים רבים נכנסים לאיזור ה"מפותל"

שבו אין שדה ראייה בחלק ניכר מהפניות, לא חכם במיוחד.

*ככל הנראה, אותו רוכב שנהרג (לדברי הנהג הפוגע) היה ללא קדסה וללא מחזירי אור, ועוד בכביש

בו נסיעה באופניים אסורה.

בבקשה ממך, השערות תשמור לעצמך.

אין שום רוכב שמתחרה בטריאתלון שיילך לפדל לפנות בוקר (כשעדיין חשוך),

בלי פנס אחורי, מחזירי אור, ביגוד בהיר, קסדה, ושאר אביזרים.

אל תעשה צחוק מהמקצוע, זה לא איזה פועל תאילנדי שקם בבוקר בכייף שלו,

וכל מי שמתעק בתחום יודע עד כמה הוא תובעני, אז לחסוך 5 שקלים על מחזיר אור ? תהיה רציני.

(כמו שכבר כתבתי, אני מכיר את הרוכב המדובר, ואני יודע שלא כך הדבר).

מגיע להם ואני אומר את זה בתור רוכב אופניים.

לאף אחד לא מגיע למות. וזה לא משנה מה הוא עשה.

ואם אתה לא מחזיק בתפיסה שכזו אתה מוזמן לחזור לימי הביניים ולאינקוויזצייה,

כי בערך שם אנשים התחילו להבין את ערכם של חיי אדם ולפתח נורמות חברתיות שתואמות ערכים אלו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בוא נבדוק איך "אדוני" נוהג להגיב...

לגלוג:

זלזול באחר (רוכבי אופניים):

התנשאות:

.

באת , וטוב שאפשר לראות לאחור, וטענת, למעשה, שאסור לרוכבי אופניים לרכב בכביש, כי הם מפריעים לנהגים. באותה גישה ביריונית, גסה, ושאיננה מתבססת על החוק במדינת ישראל, שלחת פה אנשים בפורום הרחק מהכביש "שלך", ועוד האשמת אותם באגואיסטיות.

בינתיים, לכל הטענות לחוסר התוחלת של הטיעונים שלך, לא ענית.

לא לזה שאתה מתייחס בעצמך לכביש כמגרש משחקים, וחושב שזה בסדר, ולא לזה שאתה מסלק את הרוכבים מהכבישים, למרות שזכותם החוקית לרכב בהם.

כל מה שאתה טוען עכשיו זה שאתה לא מגיב כי... נעלבת.

אז מותק, אתה לא עונה, כי אין לך תשובה עניינית טובה.

הרי אתה לא חושב שמישהו חושב שפסלת במומך וממש נעלבת, אחרי הסופרלטיבים שאתה מחלק כאן לאחרים בפורום, נכון?!

ידידי,

כפי הנראה יש לך איזו בעיה וזאת כי ממה שאני כותב אתה לוקח לזה שהכביש הוא שלי,שאני בריון,שאני משתולל בכביש,שאני מסלק רוכבים מהכביש !!!!!!!,

מה נסגר איתך ואם הכוח שהביאו לך מנהלי האתר ????,

טענות כמו שאתה מביא מבלי לבדוק עובות בשטח יכולות להביא לך הרבה צרות (משפטיות) וזאת כי דברייך כ"אחראי פורום" יכולות לגרום לצד השני נזק מבלי ששמת לב .

באם אתה רוצה לבדוק היכן הם המקומות בהם אני נהנה לנהוג בצורה שבא מותר ולעשות את מה שבא לי אז תבדוק מול מספר מנהלים כאן .

לגבי נעלבתי וכד' אז אני כבר ממזמן לא נעלב מאנשים שכותבים בפורום אלא מאנשים שאני פוגש פנים אל פנים .

לגבי רוכבים האופניים אני אסביר לך שוב את עמדתי,

לי אן בעיה עם רוכבים בכלל אך בפרט יש לי אם אלה שחושבים כי הכביש הוא מסלול ואף מראים זאת ,והדבר קורה בהרבה מאוד כבישים בארץ (אני מסתובב הרבה מאוד בארץ ).

סופ"ש נעים .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
לכתבה :

http://news.walla.co.il/?w=/1/1699568&m=1&mid=93395

וואלה אני לא מבין את הרוכבי אופניים,

הם לא מבינים שזה מסוכן?

זה פאקינג כביש מהיר זה לא צחוק, זה שהם נוסעים בשוליים זה לא אומר שהמצב פחות מסוכן.

יש מספיק נהגים שחושבים שנהיגה זה משחק ורוכבי האופניים מוסיפים חטא על פשע.

רוצים לעשות ספורט? לכו לחדר כושר תפדלו שם,

לא מספיק לכם? תסעו על המדרכות \ שבילים שמיועדים לכך בפארקים.

אתם לא הורסים רק לכם את החיים (במידה ונשארתם בחיים) אלא גם בנהגים.

(אני לא אומר שהנהגים הם מלאכים אבל בכל זאת בכביש מהיר לא צריך גם לצפות לרוכבי אופניים)

*ככל הנראה, אותו רוכב שנהרג (לדברי הנהג הפוגע) היה ללא קדסה וללא מחזירי אור, ועוד בכביש

בו נסיעה באופניים אסורה.

בבקשה ממך, השערות תשמור לעצמך.

אין שום רוכב שמתחרה בטריאתלון שיילך לפדל לפנות בוקר (כשעדיין חשוך),

בלי פנס אחורי, מחזירי אור, ביגוד בהיר, קסדה, ושאר אביזרים.

אל תעשה צחוק מהמקצוע, זה לא איזה פועל תאילנדי שקם בבוקר בכייף שלו,

וכל מי שמתעק בתחום יודע עד כמה הוא תובעני, אז לחסוך 5 שקלים על מחזיר אור ? תהיה רציני.

(כמו שכבר כתבתי, אני מכיר את הרוכב המדובר, ואני יודע שלא כך הדבר).

.

קונדסון יקר

מדובר שני מקרים טרגיים

האחד של חשין ז"ל והשני של מישהו שרכב בכלל בכביש 2 ונהרג גם הוא ואליו מתייחסת ההודעה של TSHARKT ראה את הקישור שהוא הביא בהודעתו

ואליה אתה התייחסת כאילו כוונה נגד חשין ז"ל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...