Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

כל העולם עסוק במונדיאל אבל את עולם הראלי מעסיקה חדשה אחרת.

פיל מילס זרק ביום חמישי בערב "פצצה" כאשר הודיע כי הוא עוזב את כסא הנווט לצידו של פטר סולברג.

מילס וסולברג התחרו יחד במשך כ-11 שנים, 152 מרוצי ראלי וכמובן אליפות עולם ב-2003 .

הסיבה הרשמית לעזיבה היא שפיל מילס רוצה להתמקד בסדנת בניית מכוניות המרוץ שיש לו בוויילס ודורשת ממנו זמן רב כעת.

השמועות כבר החלו להתרוצץ לגבי הנווט שיאייש את הכסא הפנוי (הימור שלי - ניקי גריסט )

זלמן - מה אומרים על זה בנורבגיה ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שבת שלום לכולם ולך כמובן דובי

הספור הזה עלה כבר מזמן מהתאונה שהיתה להם לפני כמה שנים זוכר? אז פייל אמר שהוא פורש ורק שיכנוע ואני מאמין כספי החזיר אותו לכסא ליד פטר, את האמת הייתי רוצה לראות שישב לצד פטר נווט נורבגי אבל מה לעשות אין היום אחד טוב מספיק חוץ מאחד שיושב לצידו של האח הנייג סולברג, ועוד דבר במרוץ האחרון בפורטוגל ראיתי כמה SSים ושם פייל עשה כמה שגיאות שאחת מהן כמעט עלתה בריסוק האוטו מתחת לגשר ככה שאולי וזה אולי זהו נגמר לפייל והוא פורש, אז נאחל לו הצלחה בכול מה שהוא יעשה ונקוה שפטר ימצא בקרוב נווט חדש.

המשיכו לצפות במונדיאל במקום לנהוג המטיףף

• תוכן חדש...