Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

לאחרונה מכרתי את הרכב ועקב כך ביקשתי מחברת הביטוח 9 מיליון לבטל את החובה והצד ג', הם הודיעו לי שהם יחזירו לי את החובה תוך שבועיים ואכן כך היה. עד כאן הכל בסדר, אבל כשביקשתי לבטל את הפוליסה ג' הם ניסו לשכנע אותי להקפיא ושלא כדאי לי לבטל. אחרי שהתווכחתי וביקשתי שיפסיקו להציק לי ואני רוצה לבטל, הנציגה הטלפונית אמרה לי בחוסר רצון שהביטול כרוך בגבייה של 10 אחוז מכל חודש שנותר לביטוח. כלומר, הפוליסה עלתה לי 1200 ש''ח ואחרי 3 חודשים שהיה הביטוח בפועל אני יהיה זכאי ל640 ש''ח. הם לא טרחו להודיע לי על זה כשסגרנו את העסקה וגם ששאלתי אותם אם יהיו לי בעיות כשאני ארצה לבטל, הם אמרו שאני יקבל את יתרת הסכום שאני אמור לקבל. לדעתי זאת הונאה ולא משנה אם זה גוף גדול ולא איזה סוכן פרטי .

בינתים לצערי הקפאתי כי אני לא רוצה להפסיד כסף על כלום .

מה לדעתכם אני יכול לעשות?

לבלוע את הגלולה או להתגח איתם על כמה מאות שקלים שיכנסו לכיס השמן שלהם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שאלה קצת לא קשורה איך הם החזירו את הכסף ? צק או זיכוי לאשראי. תודה.

כמה הם מחזירים מהחובה?

לגבי ג למה כזה יקר?

בכל מקרה זה 1200 \12 זה 100 ש"ח שילמתה 300 ש"ח ועוד 10% משאר הסכום שזה 90 ש"ח סה"כ 390 ש"ח

1200-390 ש"ח זה810 ש"ח החזר שזה לא רע

אם תענה תעזור לי מאוד אפשר גם פרטי תודה רבה

פורסם

את החובה הם זיכו דרך האשראי, וקיבלתי את יתרת החובה שמגיעה לי ללא ניכוים נוספים וחמוצים אחרים, צד ג' 1200 זה יקר?

בכל אופן אתה טועה בחישוב שלך, הם מורידים על 3 חודשים שהרכב היה ברשותי - סבבה הכל טוב, אבל הם מורידים לי גם 10 אחוז מכל 9 החודשים שנותרו , כלומר נשארו לי בכיס 600 ש''ח בקירוב שזה אומר כאילו הייתי מבוטח חצי שנה, העדפתי להקפיא מחוסר ברירה , כך שנשאר לי עכשיו בהקפאה בסביבות 800 ש''ח וזה יתקזז עם הביטוח הבא.(רמאים:evil: :evil: :evil: )

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

1200 ש"ח זה יקר מאוד ביטוח ג בדרך כלל זה 600 ש"ח פלוס מינוס ו 10 אחוז מ 900 ש"ח זה 90 שקל +300 (3 חודשי ביטוח) שווה ל 390 כלומר צריכים לזכות אותך ב 810 ש"ח מאוד פשוט

תודה רבה בכל מקרה

http://www.b2bit.co.il/scripts/isb2b14.dll?page=ONEHTZPOTCLIENT&sender=B2bit

תכניס את הנתונים שלך פה ותראה שזה יקר מאוד.

פורסם

המקובל הוא 10 אחוז עבור כל חודש ביטוח + 10 אחוז כללי.

מכאן ש-3 חודשים = 40 אחוז = 480 ש"ח. כלומר, החזר של 720 ש"ח.

הסכום של 640 מתאים למישהו שהיה מבוטח קצת פחות מ-4 חודשים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נכון הייתי מבוטח פחות מ4 חודשים, והם בכלל לא אמרו לי את זה ולא ידעתי על ''המקובל'' הזה.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...