Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה לעוזרים.

יש לי פיאט אונו 95 1.4, יש לי "דבר" כלשהו שאמור להתחבר אליו צינורות ואקום

אבל אני לא יודע מאיפה הם צריכות להגיע, ולכן אני צריך את עזרתכם.

לשם כך העלאתי תמונה.

תמונה באיכות סבירה והחלק מוקף באדום

d3xg0yyejmet.jpg

פורסם

שלום רב !

האפשרות הסבירה היחידה, שזהו ברז וואקום חשמלי, המיועד למגבר טורים מזגן, שמבוטל או לא מתפקד כרגע.

האם יש מזגן ברכב והוא תקין ומתפקד, והאם בעת הפעלת המזגן, הסלד עולה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מקורית, היה מסנן לחות קטן (מפלסטיק בצבע שחור ולבן) בצנורית הואקום שמתחברת אל מחשב ההצתה "דיג'יפלקס" שנראה גם בתמונה כאן.

אולי מסנן זה התקלקל ובמקומו הותקן החלק הזה, שאינו מקורי, שתפקידו גם מסנן לחות, אבל לא ניתן לזהות זאת מהתמונה שכאן.

בברכה - רפי לין

פורסם

כשאני מדליק את המזגן האוטו רועד וכמעט נכבה.

רפי בקשר לכך שלא רואים אני יעלה עוד תמונה.

mnl3infzmyw2.jpg

פורסם

גם לי זה ניראה כמו ברז חשמלי.ויתכן שזה הברז שתפקידו להעביר יניקה לדיאפרגמה שמרימה קצת את הטורים בהפעלת מזגן(לגבי אונו 94 אני לא בטוח שיש סידור כזה )אבל אמרתה שכשאתה מפעיל מזגן האוטו רועד וכימעט ניכבה,אז כניראה כאן הבעיה.

פורסם

האונו שלך אמורה להיות הזרקה, ככה שלמזגן לא אמור להיות ברז וואקום חשמלי בשביל להעלות את הסל"ד.

אתה יכול לצלם את בית המצערת שלך?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני חושב שכעת אני רואה שיש 2 חוטי חשמל שמתחברים אל החלק הזה ואז זה ברז מעבר ואקום שמופעל חשמלית (לא מקורי),

כפי שכתבו קודמיי, שאינו נחוץ כלל.

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי רציתי את עזרתך בעוד דבר,

כאשר אני מפעיל את המזגן האוטו אינו מצליח לשמור על טורים.

אם תוכל לתת לי כמה אפשרויות לבדיקה?

(יש לי ידע במכונאות)

פורסם

במכוניתך מותקן מזגן ישראלי (רסקור) והיא עם מע' הזרקת דלק חד נקודתית של "בוש".

במזגן "רסקור" שיטת ההתקנה הייתהכזאת שמחשב ההזרקה מקבל אות + בפין 16 ממסר ראשי של מע' המזגן עם הפעלת מתג ההצתה למצב ON וזה למעשה המצב בכל זמן הנסיעה במכונית גם אם המזגן אינו פועל.

כשהמזגן פועל והמדחס נכנס לפעולה, מגיע אות + אל פין 15 במחשב, מטרמוסטט המזגן ואז מנוע הסרק אמור לפצות את סבובי המנוע שיורדים ע"י העלאתם בחזרה.

צריך לבדוק שכל החיבורים האלה קיימים, שמחשב ההזרקה מקבל את האותות ואח"כ שהוא גם מפעיל את מנוע הסרק לפיצוי סבובי מנוע.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...