Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן : מדחס ? (גולף 01 2000)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בגולף שלי (מודל 2001) מנוע 2000 המזגן לא ננכס לפעולה , הלכתי למוסך למלא גז מפני שהרכב חדש אצלי וזה נראה לי הפתרון הקל הראשון ,

בקיצור בשני מקומות שונים הובחן שהמדחס לא נכנס לפעולה , "לא דוחס" למרות שיש גז במערכת , לא מלא אבל יש ...

הבדיקה שלהם היתה חיבור עם "עגלת מזגן" כזה ,לברז אחד והסתכלות על השעונים .

הבדיקות נעשו אחת במוסך מקצועי והשני אצל בחור המתקן מזגנים אבל לא משביעה את רצוני הבדיקה .

שאלתי : האם פשוט להחליף מדחס ,או שיש פתרון פשוט יותר ,אולי זה פיוז או צינור סתום או משהו בסיגנון ...

לעצתכם אודה .

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

על המצבר שלך יש קופסא שחורה עם 3 פיוזים של 30 אמפר

אחד הפיוזים אחראי על הוונטות והמזגן ביחד

שאתה מפעיל מזגן 2 הוואנטות נכנסות לפעולה ? אם לא, אז הבעיה 99 אחוז בפיוז הזה

שים לב שלרוב הוא לא שרוף אלא הבית נמס ולכן צריך להחליף בית או ללחוץ בית חיצוני

פורסם

עתיד ,שאני יבין אתה מתכוון שלמרות שהונטות של המאוורר עובדות בצורה טובה לקירור הרדיאטור , יש מצב שהפיוז לא בסדר בהפעלה של המזגן ?

כלומר הם עובדות אחרי 90 מעלות לקירור אבל לא עובדות בזמן הפעלת המזגן ? אגב,הם צריכות לעבוד בכל מצב אפילו עם המדחס לא נכנס לעבודה מכל סיבה שהיא ?

והקופסא על המצבר או לצידה ?

תודה רבה

פורסם

עידכון : ירדתי למטה (בכל זאת 5 קומות) לאוטו לבדוק :

שחקתי קצת עם הפיוזים המדוברים ו-2 הונטות כן נכנסות לפעולה והפולי של המדחס כן נצמד ומסתובב (לא בטוח שהיה כה לפני)...

יש גם עליה של הטורים בהפעלה וירידה בכיבוי אבל לצערי לא יוצא אוויר קר הוא יצא כאוויר "פושר" ...

אז המדחס בסדר ? עם המדחס לא היה בסדר הוא לא היה עובד והוונטות לא היו נדלקות ?

מה יכולה היות הבעיה ?

פורסם

כנראה שיש לך שם כמה בעיות.

אחת זה עם הבית נתיכים.

והשנייה תפקוד לקוי של המזגן, כנראה בגלל דליפת גז. כלומר יש לך גז במערכת ,אך לא מספיק על מנת להוציא אוייר קר. או לחילופין אחת היחידות האחרות שלך, עובדת בצורה לקוייה.

הייתי מציא לך ללכת למוסך רון במסגר 31, הוא עשה עלי רושם מקצועי מאוד במיוחד בתחום של המיזוג אוויר.

יש לו מכונות חדישות לאיתור דליפת גז של "דלפי" והוא לא יגנוב אותך ולא יסבן אותך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...