Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הינו מיצובישי לנסר 93 1.5 אוט' 149000 ק"מ.

רצועת האלטרנטור יבשה. קניתי רצועה (30 ש"ח של Dayco).

השאלה שלי מהי העלות הסבירה עבור עבודה בלבד?

ביקשו ממני 130 ש"ח רק על העבודה האם זה מחיר סביר? אני עדיין לא החלפתי מכיוון שאני רוצה לעשות השוואת מחירים.

בתודה,

איתמר.

פורסם

יש לך רקע טכני?

אם האלטרנטור נגיש והוא זה הרצועה הראשונה אתה יכול להחליף לבד.

אם הרצועה שלו היא האחרונה אז לא כדאי לעשות לבד כי אתה צריך לפרק את שאר הרצועות קודם וזה לא פשוט למי שאין לו רקע טכני.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

המחיר סביר מכיוון שברכב שלך הגישה לרצועה קצת קשה ולמיטב זיכרוני על הפולי שמניע את הרצועה יש עוד רצועה אחת או שניים.

לשם החלפת הרצועה צריך קצת ידע טכני בכדי להלביש אותה בצורה מדוייקת ולדעת כיצד למתוח אותה בעזרת המותחן (המפגר של מיציבושי).

ניתן להחליפה לבד עם קצת עזרה והסבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

130 זה מחיר סביר מאוד.

50 זה מחיר מאוד זול.

הרווחת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...