Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש - 3WAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי ברכב חדש בשעה טובה, ואני מתכוון לבנות במה קדמית 3WAY.

כיום, אני עבוד על במה קדמית 2WAY עם קרוסים, FOCAL K2P UPGRADE VER

הפרוססור הוא איך לא? CAR PC

אני מתכנן ברכב החדש לבנות פודים עם טוויטר SUPERMO (הגדולים) + CDM54 + והוופרים של הפוקאל שאני מבסוט מהם

הגברה : - וופרים של פוקאל - GENESIS DUAL MONO

הגברה : טויטרים + מידים - HELIX A6

פרוססוק כמו שאמרתי - CAR PC \ RUBBER FILTER \ ELEQTRIC

יחוברו אקטיבית כמובן

האם יש סיכוי לאכזבה?

המניע היחיד למעבר הוא אך ורק הטוויטר של הפוקאל שצורם בהרבה סוגי מוזיקה

האם הטוויטרים והמידים אכן "עדינים" ובעלי תקלות מרובות?

תודה

פורסם

שרון מניסיון של הטוויטר הזה והגברה קצת יותר אגרסיבית מה A6, הטוויטר בסדר גמור והוא עובד עד היום 6 שנים מהיום קניה שלו ברכב אחר בלי בעיות ככה שאיתו אין בעיות על הCDM יש שמועות אני לא יודע כמה הן מבוססות אבל כדאי שתחכה למי שיש לו ניסיון עם המיד הזה, אני אישית לא עבדתי איתו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

בד"כ הבעיה בטויטרים היא לא העוצמה שלהם, האוזן שלך תיכנע הרבה לפני שתמצה את יכולות העוצמה של טויטר ברמה כזו.

כרגע תחבר את הטויטר עם המידבאס הנוכחי שלך ותשווה.

קח גם בחשבון שטויטר בסט שלושה חלקים מנגן טווח תדרים קטן יותר מבמערכת 2 חלקים, ולכן הוא מנגן תחום זה טוב יותר וחזק יותר באותו הספק.

מתחדשת*

פורסם

הסופרימו זה טוויטר שמיועד ל 2WAY

והוא מנגן טווח רחב

הבעיה שאין לי אפשרות לנסות כי זה בניה, חיווט חדש, וכו

היום אני עובד עם קרוס מקורי של פוקאל ככה שזה לא רק להחליף אלמנט...

פורסם

שמעת בעבר את הטויטר שאתה בונה עליו?

אם כן והוא מצא חן בעיניך לדעתי סיכוי נמוך שתתאכזב.

עוד דיעה:

אם הטויטר של הפוקל לא דורש בניה, תתחיל משימוש בו (כלומר תבנה את המערכת כאשר בהתחלה היא תהיה 2WAY מהרכיבים הנוכחים) אבל אקטיבית, אולי תוכל לרסן את הטויטר לטעמך.

רק אחרי שתחקור את הטויטר הנוכחי שלך תוכל לדעת אם אתה באמת רוצה להחליף אותו, ועוד לטויטר מחברה עם אופי צליל כמעט הפוך לחלוטין.

מתחדשת*

פורסם

בין הטוויטר של הפוקל לבין הסופרימו יש עולמות שונים בדרך בין האחד לשני.

הסופרימו הם טוויטרים בעלי אופי צליל חם, רך ונעים, מאוד מפורטים אבל לא בהכרח מדוייקים באותה הרמה של טוויטרים כמו הפוקאל - וזה נובע מהרכות שלהם, משהו אחד צריך לבוא על חשבון משהו אחר.

אצלי הייתי גם עם הCR101 שהם בעצם האח התאום של הסופרימו, גם שמעתי סופרימו וסופרימו פיקולו רבות.

גם אני משתמש היום בטוויטרים כמו הL1 ויש לי היכרות טובה עם הפוקל וסטים דומים.

הסופרימו הוא טוויטר נהדר - אבל מההיכרות שלי אתך לאורך השנים, אתה בדרך כלל הולך יותר לכוון של טוויטרים בהירים יותר.

ממליץ לך בחום לבדוק L1PRO

ETON MILLE3 (הטוויטר - לא המיד ריבון)

scan speak revulator 6000 series

לגבי מיד - הCDM54 הוא מיד שיש לי איתו המון נסיון, לדעתי מיד נהדר ונעים בצורה שהיא בלתי תאמן לאוזן אבל אפשר להשיג היום מידים שלא סובלים מהמגבלות שלו רק עם חסרון אחד של יתרון מובהק שיש ל54 (או ה88 )

היתרון - לא זקוק לנפח היות והוא מיד דום ויש לו שימוש בפטנט שנקרא CAR פילטר.

החסרון - מנגן רק מ600 ומעלה כמו שצריך ולכן אתה צריך לבזבז יותר הספק על הוופרים שלך ויצירת החיבור בין השניים לעיתים קשה מאוד.

ממליץ בחום רב על L3 של HAT או L4 אם אתה יכול.

M12 של סקאן ספיק

מידים מהסדרות הגבוהות של SEAS - תמיד התלהבתי מאוד לשמוע את הוופרים והמידים שלהם.

הVOCE של אודיסון תסיסס

(כמובן אני לא יודע את התקציב) וגם שמעתי לאחרונה אצל רומם את הפאונטק 88 אחרי קצת יותר כוונים ונראה שהוא נותן תמורה אדירה לכסף והוא נשמע טוב, אפילו טוב מאוד ואני יודע שעדיין הוא עוד לא נפתח.

תנסה להתעזר בסבלנות כי אם הבחירה כל כך חשובה לך רצוי שתתחיל לקרוא כמה שיותר ביקורות אם אין לך איך לשמוע - לפחות שהבחירה תהיה כמה שיותר מושכלת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1+ :)

מחזק את דבריו של ידידי לאנוס !

שתי נקודות:

1. אי אפשר לטעות עם סקאן-ספיק (בייחוד ה 6000 / 6020)

2. לפאונטק יש כבר אח גדול בשם FR89 (שמבחינת הנתונים טוב משמעותית) והוא זמין למי שרוצה דרכי (לי ולעידו MINDBOMB כבר יש אותו)

יום טוב לכולם !

...CASKA for life

פורסם

אדי שתהיה לי בריא איך שמת SCAN SPEAK REVULATOR ו ETON עם הL1PRO, לא דומה בכלל בצליל ולא באותה הרמה בכלל.

לא יודע מה הבעיה של כולם עם הטוויטר של הפוקל, נכון יש לו קצת מתכתיות ( בכל זאת עשוי ובנוי ממתכת ) אבל שאף אחד לא יישכח את הרכב של יאריק עם הTN52, ניגן מצוין ולא צרח/צרם/עשה כאבי אוזניים, הכל כיוונים והשקעה ברכיבי התקנה נכונים.

אם דווקא ללכת על טוויטר מיוחד ממליץ בחום על הBRAX כמו שיש ליאן, לשמוע ולא להאמין - כנראה הטוויטר הטוב ביותר ששמעתי אי פעם.

פורסם

פלשבון -

פותח הת'רד שם TN52 וסופרימו באותה הנשימה - זה לגטימי להציע לו את אותו המגוון...

והTN52 הוא טוויטר מאוד בעייתי - בודדים הם האנשים בפורום הזה שיודעים לכוון ברמה שיאריק יודע לכוון - אם בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי - כנראה אתה קצת לא מבין אותי, כולם מתייחסים לTN52 בתור רעה חולה והוא ממש לא כזה, רוב הטוויטרים שהיו לא "בסדר" היו כנראה מזויפים וזאת סיבה ראשונה, דבר שני אפשר לגרום להם לעבוד בסדר וזה כבר הוכח ככה שלא לפסול על הסף, מה שכן הTN52 והסופרימו רחוקים מאוןד מבחינת צליל אחד מהשני.

פורסם

פלשבון - אתה לא כל כך קורא מה שאני כותב

התחלתי את התשובה לי בכך שהטוויטרים האלו הם שני פלנטות שונות - לא אמרתי שאחת מהן רעה...

הטוויטרים של פוקל דורשים רמת מיומנות גבוהה מאוד בכדי להפיק מהם תוצאה טובה ונעימה לאוזן אבל עדיין אי אפשר להתעלם מאופי הצליל שלהם שלאנשים רבים אינו עולה בקנה מידה אחת עם טוויטרים שהם מתייגים כ"רצוי" - זה לא אומר בשום צורה שהטוויטר רע זה מראה על מגמה מסויימת שלדעתי נובעת משתי סיבות -

1. אנשים שאוהבים צליל הרבה יותר רגוע, רך וחם.

2. אנשים שלא יודעים להשתמש בציוד שלהם.

Pioneer TS-X150

פורסם

לאור התגובות, אני ימתין עם ה 3WAY ויבדוק קודם את התוצאה ב 2WAY אקטיבי

אולי באמת אצליח לגרום לנפלאאות עם ה TN52

אני יעדכן

תודה לכולם

פורסם

+1 על 2 חלקים אקטיבי.

תתייעץ עם מנואל DRAGSTER, הוא הגיע לתוצאה יפה עם הסט הזה באקטיבי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כאחד שעבר ממש ממש עכשיו לאקטיבי(2 וואי וסאב) ממליץ בחום להשאר במתכונת הזו ולא לקפוץ ל3 וואי.ויש לי אפשרות ל4 וואי אקטיבי מלא-יה וורדי...

זו תורה שלמה שאנשים לא מודעים ליתרונותיה וחסרונותיה ועל התורה הזו אני שוקד כבר כמעט 3 שבועות מה שנקרא-"תורתי -אומנותי" :wink:.

רק לאחר שתצבור נסיון במתכונת זו ושתדע את מטרתך-תעבור ל3 וואי.

שאלתך לגבי ציפייה? כמו שאומרים-"אל תצפה-לא תתאכזב" אבל לא נראה לי שאכזבתי האישית(כרגע) צריכה להשליך גם עליך ואו על אחרים. אני עדיין בשלבי למידה,כיוונים ומשחקים של "ניסוי וטעיה" כדי להגיע ליעד הנכסף ומה אומר לך ידידי-הדרך ארוכה .מאד ארוכה.

בהצלחה

ליאור

• תוכן חדש...