Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אכן סיפור אמיתי , שבוע שעבר במשחק של מכבי חיפה בבלומפילד , החבורת ברברים הזאת שמאחורה כתוב להם יס"מ רכובים על אופנועים פשוט נסעו עם האופנועים וחטפו לאנשים מהידיים בקבוקי בירה ושפכו להם את זה בפנים מבלי להסביר , מי שביקש הסבר קיבל תשובה שזה החוק ואם יש לו משהו להגיד שיתלווה אליהם לתחנה.

בזמן שבכל אירופה לפני משחקים יש תרבות מסויימת של שתייה , באנגליה פאבים מפוצצים באנשים לפני משחקים , בגרמניה מוכרים בירה בתוך האיצטדיון , פה בארץ בנאדם שקנה שליש/חצי בירה קרה בצהריים של יום שרבי נעשה פושע.

והשוטרים נכון זאת העבודה שלהם , אבל יש צורה לגשת לבנאדם ואני ראיתי את הצורה שהם ניגשו לאנשים זה בושה.

פורסם

באותן מדינות, וגם בארץ, יש גם תרבות של מהומות אחרי המשחקים (ע"ע ultras)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בזמן שבכל אירופה לפני משחקים יש תרבות מסויימת של שתייה , באנגליה פאבים מפוצצים באנשים לפני משחקים , בגרמניה מוכרים בירה בתוך האיצטדיון

תיקון קטן: בגרמניה אסור למכור בירה באצטדיון,

נמכרות שם כל מיני גרסאות נטולות-אלכוהול כתחליף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא פעם שטיילתי עם חברה שלי בים או בטיילת

ערסים שיכורים הבהירו לה מה הם חושבים עליה ומה הם היו עושים לה.

סוף סוף המשטרה עושה סדר:evil:

תמיר.

פורסם

אבל תסכים איתי שיש הבדל בין ערסים שיכורים לחבר'ה שבאו לשתות כמה בירות על החוף (לא נראה לי שהם באו להשתכר שם באמצע היום).

החוק בבסיסו הוא טוב, אבל מפני שה"עונש" ניתן לשיקול דעתם של השטורים התוצאה של החוק לדעתי די על הפנים.

פורסם
באותן מדינות, וגם בארץ, יש גם תרבות של מהומות אחרי המשחקים (ע"ע ultras)

באנגליה , הוציאו חוקים נגד החוליגנים ולא נגד האנשים הרגילים שרוצים להנות מבירה לפני משחק.

באנגליה יש חוק על התפרעויות של חוליגנים ששולח אותם לעונשי מאסר , יש חוליגנים שהורחקו לכל חייהם ממגרשי כדורגל , אותם חוליגנים שהורשעו בעברם מסומנים באנגליה ולפני טורנירים ומשחקים גדולים בעולם שהאנגלים משתתפים בהם המדינה מוציאה צווי הזהרה למדינה שמתקיים אצלה אותו אירוע שממליץ להם לא להכניס את אותם אנשים למדינה .

שם יש ענישה כנגד המתפרעים ולא נגד האנשים הרגילים.

בקשר לאולטראסים זה לא קשור בכלל לאלכוהול , הייתי בלא מעט משחקים בחו"ל , וראיתי את האוהדים , וההתפרעויות שם לא מגיעות בגלל אלכוהול אלא בגלל יריבות בין מועדונים וקהלים מסויימים.

וגם פה בארץ יריבויות כאלו קיימות קח דוגמא הכי קלה של אוהדי בית"ר עם אוהדי סכנין או הפועל ת"א , לא משנה גם אוהד יבוא שיכור או לא רוב הסיכויים שיהיה מכות בין מחנות האוהדים .

הבעיה פה במדינה שעושים חוקים שפוגעים באנשים הרגילים בסופו של דבר , במקום יד קשה בענישה כנגד עבריינים....

פורסם

חוק פשוט מפגר!

אם כבר החוק הזה אמור להיות רק על קטינים.

מה אני חטאתי בתור חייל שבסופ"ש שלי אני רוצה לשתות קצת וודקה מחוץ למועדון לפני שאני נכנס?!

הבנתי שהחוק אומר שלגבי בוגרים ההחלטה נתונה בידי שיקול דעת של השוטר, נו באמת! מצאו באמת למי לתת להפעיל שיקול דעת.

ואני באמת רוצה לדעת אם באמת אותם שוטרים צעירים (לא אלה עם הכרס) כשהם לא בתפקיד לא שותים אלכוהול במקום ציבורי.

Toyota Yaris TS

פורסם

אני ניסיתי להתקשר לשוטרים אתמול כי הייתה אצלי (במועדון) מסיבה והיו ערסים בחוץ ושתו וודקה.

חלק מהם אפילו ניסה להיכנס עם בקבוקי אלכוהול.

אלו בדיוק החבר'ה שצריך לעצור ולשפוך להם את האלכוהול כי הם גם אלו שאחר כך עשו לי בעיות והייתי צריך להעיף אותם עם המאבטחים שלי.

הבעיה היא שניסיתי ליצור קשר עם המשטרה במשך חצי שעה ולא ענו לי אפילו לטלפון כשהתקשרתי למוקד 100.

פתאום הופיעו מג"בניקים בלי שום קשר. הם עברו שם, ראו את כל הערסים ששתו בחוץ (שכבר התחילו להיות אלימים קצת ולעשות שטויות), עצרו לידם ופשוט המשיכו להם.

זה אומר שהם מעדיפים לאכוף את החוק איפה שקל, אבל בלילה, כשבאמת מישהו יכול ליצור קטטה במועדון, הם לא שמים עלינו אפילו.

זאת בושה למשטרת ישראל וזה לא קשור לשום חוק.

צריך לאכוף את החוקים איפה שהגיוני, ולא איפה שקל לאכוף אותו.

זה בדיוק אותו מצב של אכיפת מהירות מול אכיפת ערסים מתפרעים על הכביש. את הערס לא יתפסו, אבל את זה שנוסע על 100 במקום 80, ידפקו חזק.

פורסם
בבסיסו החוק הזה מעולה.

חבל שהכוח מגיע לידיים הלא נכונות.

אם החוק היה מעולה הוא לא היה שם את שיקול הדעת בידיים של שוטרים. החוק דורש הגדרות ברורות יותר של מה מותר, היכן ומתי, ובאילו תנאים מותר לשוטרים לפעול נגד השותים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...