Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השתזפו בחוף, שוטרים שפכו להם את הבירות.

mill3r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו ברור, הריי היה חשש להפרת הסדר הציבורי, היו להם ראסטות וקעקועים:roll:

טוב שלא נתנו להם גם דו"ח על מהירות..

אמנם אין ספק שהחוק הזה טוב ונותן לשוטרים (נורמליים) שיקול דעת בנוגע להתקהלויות של צעירים שמשתכרים והולכים מכות בפארקים. אבל בחייכם... טמטום כזה עוד לא ראיתי

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה, נגיד אני יושב בתוך הרכב שלי, שנמצא בחנייה ציבורית, האם אני יכול לשתות בירה או חס וחלילה משהו יותר חזק?

האם זה נחשב למקום סגור?

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שזה מה שקרה, או שיכול להיות שלא אתם ולא הכתב\ת היו שם וסתם מנסים לעשות כותרת, מה שיותר נשמע לי הגיוני.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפורום פול גז (משם בעצם הבאתי את הידיעה הזאת) ישנו בחור שאלה חברים שלו, ולפי דבריו זה באמת קרה ככה.

להאמין או לא זה כבר עניין אינדיבידואלי לכל אחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוק מעולה, טוב למנוע את הפרות הסדר עוד כשהן קטנות וכשהשתיין עדיין אחראי למעשיו.

תחשבו כמה קיטורים יש בפורום על משטרה אימפוטנטית שלא עושה דבר (לדעתי - אכן אימפוטטנטית ברמה שגם הכדור הכחול כבר לא עוזר) ועד כמה ישנו אבדן של הביטחון האישי. מה לעשות שאלכוהול עלול במקרים מסויימים להביא לפרצי אלימות ומניעת שתייתו פותרת את הבעיה עוד בטרם נוצרה.

הבעיה היא שיישום החוק הופקד בידיהם של אנשים, ששיקול הדעת שלהם איך נגיד בעדינות "לא משהו".

והערת סיום שמישהו כבר כתב, מה באמת קרה שם איש איננו יודע בוודאות ותרשו לי לפקפק בעדותו של החבר הנכבד מ'פול גז'.

שבת שלום!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה היא האפליה.

ליד אותה חבורה ישבה חבורה אחרת ללא ראסטות וקעקועים.

להם הבירה לא הוחרמה.

יש לנו במדינה בעיה של גזענות, סטיגמות ודעות קדומות.

אם יש חוק, שיהיה חוק אחד לכולם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים מאוד עם עידן, ובנוסף אני גם מסכים מאוד עם מה שנכתב בכתבה..

יש ציבור שלם ששותה מחוץ למועדונים, בתוכו, מתקוטט מחוץ אליהם אונס רוצח והם באים ומתחילים לשפוך בירה בים..

רק אתמול נהרג עבריין כזה או אחר במהלך קטטה מאבן בראשו מחוץ למועדון בתל אביב, ואחרים נפצעו.

אין לי בעייה עם כל ההחמרות בנוגע לאלכוהול בציבור, זה דבר שמאוד מקובל במקומות נוספים אבל שיאכפו את החוק כלפי כולם ולא כלפי אוכלוסיות חלשות בהכרח, כי גם הם מועדים לפורענות באותה מידה ובנוסף שיתמקדו בבעיית האלימות המחרידה שגורמת לאלפי אזרחים להיות חשופים אלייה ואף עלולים למצוא את מותם בעקבותה.

אבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה משנה איפה שותים?

אם שתית במועדון חשפנות במסיבת רווקים של חבר שלך, אחרי זה יצאת מהמועדון ואנסת בחורה, אז האונס פה לא בוצע בגלל או בעזרת האלכוהול?

חוק מטופש! שיאסרו מכירת אלכוהול לציבור הרחב וזהו, ברגע שיש מכירה, זה לא משנה אם יגידו לאנשים איפה מותר לשתות ואיפה לא כי אדם שתוי הוא נייד ויכול לצאת החוצה ולגרום להפרעות. כמו אחד ששותה במועדון ויוצא החוצה ונוהג ברכב.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה היא האפליה.

ליד אותה חבורה ישבה חבורה אחרת ללא ראסטות וקעקועים.

להם הבירה לא הוחרמה.

יש לנו במדינה בעיה של גזענות, סטיגמות ודעות קדומות.

אם יש חוק, שיהיה חוק אחד לכולם.

עידן

מתוך הכתבה:

נעה, תושבת תל אביב בת 27 שהייתה עדה לאירוע, סיפרה כיצד זה נראה מהצד: "ישבנו עם בקבוקי בירה, ולידינו ישבו כמה צעירים עם צידנית. פתאום ראינו שני שוטרי יס"מ שלוו במשמר החופים. הם אמרו להם שלום והורו להם לשפוך את הבירות על החול, כי חוק האלכוהול נכנס לתוקף. הם לא הבינו מה הם רוצים מהם. אני הייתי בטוחה שמדובר במתיחה, אבל הם המשיכו להרצות להם, עד שהם שפכו את תוכן הבקבוקים".

"בזמן שזה קרה, הבנו שאנחנו נהיה הבאים בתור", מוסיפה נעה, שמדגישה כי לא הייתה כל הפרה של הסדר הציבורי. "אז סיימנו את תכולת הבקבוקים שלנו. הם פנו אלינו וביקשו גם מאיתנו לשפוך את הבירה. הינהנו ואמרנו שבדיוק גמרנו אותה. אני המומה".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

.

אתם באמת חושבים, שהשוטרים כל כך רוצים להחרים בקבוקים?

אתם חושבים ,שהשוטרים לא מודעים לכך, שכל פעולה כזאת עלולה לגרום לתקיפת שוטר? ועוד איך מודעים!

מישהו מכם ניסה לקחת בקבוק אלכוהול מהשיכור ולשפוך את תכולתו?

החוק התקבל, וזאת עובדה - לא מדובר בשיקול דעת של השוטרים, הם נדרשים להחרים בקבוקים ברחובות.

בקשר לחבורה אחרת, שלא נגעו בה (לדבריכם)- שכל אחד יבדוק את עצמו .

אני נזכר בחוק על איסור העישון במקומות ציבוריים -אומר את האמת, הייתי די בספק, שמשהו ישתנה.

עכשיו לא מדובר המושלם, אבל ברוב המקומות לא מעשנים.

תמתינו אם המסכנות לגבי החוק החדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה, נגיד אני יושב בתוך הרכב שלי, שנמצא בחנייה ציבורית, האם אני יכול לשתות בירה או חס וחלילה משהו יותר חזק?

האם זה נחשב למקום סגור?

אאל"ט, אסור להחזיק בקבוק משקה אלכוהולי פתוח ברכב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...