Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה 3 שנת 2005 ויש לי בעיה שלא מובנת בתחילת נסיעה בעליה ההילוך מתחלף מראשון לשני בלי בעיה אני מושך כמעט עד ל 5 סל''ד ולא מתחלף לי לשלישי

פורסם
כמו שזכור לי ברכב זה התיבה היא טיפטרוניק נכון? במידה וכן כאשר אתה עובר למצב ידני המעברים חלקים?

תודה על התשובה אך אשמח לקבל הסבר איך אני משתמש במצב ידני

פורסם
תודה על התשובה אך אשמח לקבל הסבר איך אני משתמש במצב ידני

קיים אצלך בתיבת ההילוכים האופציה הזו? אתה רואה שם + ו- - שמצויירים שם על התיבה?

:)
פורסם
קיים אצלך בתיבת ההילוכים האופציה הזו? אתה רואה שם + ו- - שמצויירים שם על התיבה?

כן יש + ו- וזה אמור להחליף משני לשלישי ? ואפשר באמצע נסיעה לעבור למצב אוטומטי? ....תודה על העזרה

פורסם
כן יש + ו- וזה אמור להחליף משני לשלישי ? ואפשר באמצע נסיעה לעבור למצב אוטומטי? ....תודה על העזרה

הפלוס והמינוס שאתה רואה זה מעין מצב שאתה יכול לעבור אליהם בכל שלב בנסיעה. שים לב על תיבת ההילוכים אצלך יש מיגרעת בין הפלוס למינוס שאליה הידית הילוכים יכולה להיכנס. ברגע שהיא ניכנסת לשם הרכב עובר אוטומטית למצב של כאילו ידני ועל לוח השעונים הדיגיטלי אתה תראה את מספר ההילוך בהתאם למהירות בה אתה נימצא. מרגע זה בעצם הפלוס ישמש אותך להעלאה בין ההילוכים והמינוס להורדה בניהם. הורדה והעלאה נעשית בנגיעה אחת בידית בכל פעם כאשר הידית תמיד תחזור למצב שהיא בין הפלוס למינוס. כאשר אתה רוצה לחזור למצב של נסיעה אוטומטית שוב אתה פשוט מחזיר את הידית ל - D. עכשיו גש ובדוק כיצד הרכב מגיב בהעברות הילוכים כאשר אתה עובר לידני. מקווה שהבנת את ההסבר. :)

:)
  • תוכן חדש...