Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

התקציב הוא 35K, אני מעוניין ברכב אמין, אחזקה נוחה (לא בשמיים, לא אאודי! חח) צריכת דלק שתהיה נורמלית יחסית, אוטומטית (אני גר בתל אביב) ועם כל האהבה שלי לגיר הידני אני חוזר בשעות של הפקקים..לכן אין מצב..

הנסיעות שלי היא הם תל אביב, ראשון לציון, בת ים, חולון..אולי מדי פעם הרצליה..אבל בעקרון באזור..אני לא משתגע

חשבתי על הדגמים של פיג'ו 307 שנת 2002, פורד מונדאו 2002, פולקסווגן פולו 2002

מה דעתכם ? והאם יש הצעות נוספות ?

בברכה, רועי

פורסם

נחמד שהנסיעות שלך הם תל אביב, ראשון לציון, בת ים, חולון והרצליה אתה מגיע מאילת? כמה ק"מ בממוצע תעבור ביום? מה אתה מחפש ברכב? (אמינות היא פונקציה שמשתנה באיך תחזקו לפניך את הרכב ואיך אתה תתחזק אותו) מה ההבדל בין אודי לפולסווגן? ( :arrow: *אפשר להגיד SAME SAME) בנוסף לתשומת לבך שרכב אוטומטי צורך יותר דלק בפקקים מאשר ידני.

פורסם

שלום לך.

אתה אומר שאתה מחפש רכב שיהיה חסכוני.

המונדאו לא יכולה ליהיות ברשימה 1.בגלל הצריכת הדלק. 2.בגלל ההחזקה אני לא חושב שהיא זולה יותר מאודי (פולקסווגן)

גם הצרפתיות לא זולות לאחזקה לידע הכללי.

תרשום יותר מה אתה צריך ברכב כמה ק''ל אתה עושה ביום.

מי נוסע ברכב זה רק אתה או יש עוד אנשים איתך .

אם תררשום את כל זה יהיה אפשר לעזור לך קצת יותר.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

ק"מ ביום ? אין לי מושג..תחשב כמה זה מקיבוץ גלויות עד נאות אפקה וחזור..(מקום עבודתי)

אני מחפש ברכב שיהיה בו יופי, בכל זאת רכב ראשון אני רוצה שיהיה בו יופי לכן הלכתי על פיג'ו נראה רכב צעיר..מאובזר טוב, בטיחותי, אני גם צעיר ואני לא מליונר אז אני לא יכול להרשות לי לתחזק אותו באלפי שקלים

בעקרון רוב הזמן אני אהיה ואולי בת זוגתי (יש לה רכב משלה)

אני מחפש משפחתית גדולה, חשבתי על רכב האצבק נורמלי, שנראה טוב עם אחזקה נורמלית, בטחותי, שאני יהנה ממנו בנהיגה

הממ מה עוד צריך ברכב?

בברכה, רועי

פורסם

צרפתית אוטמטית לא נשמעת טוב אף פעם, אם אתה מחליט על אוטומטית הייתי מייעץ לך לבדוק את הלאנטיסים שנתונים 02-04 ישרתו אותך נאמנה ללא ספק, אמנם לא ה-מפנקים אבל אמינות ודיי חסכוניות בקטגורית האוט'.

הייתי בודק בלוחות גרסאות 1.8 המאובזרות בסאנרוף (רובן) ומוגדרות כ"מפוארות".

פורסם

שלום

דיברת על פורד מונדאו

אז אני יכול להמליץ לך אולי על מאזדה 626.

היתה לנו במשפחה אחת כזאת משנת 2000 גירסא 5 דלתות מנוע 2000 אוטומט (הדגם קיים עד מודל 2002 נדמה לי) קנינו אותה חדשה.

היתה אצלנו 220 אלף ק"מ במשך 7 שנים ונמכרה בסוף בקצת מתחת ל40K (נמכרה ב2007 ויש את הדגם עד 2002)

רכיב אמין מאוד. יש לו מחלה קטנה של תושבות מנוע. זה נשמע בומבסטי אבל באמת שהחלפה זה לא נוראי. חוץ מזה לנו היו 0 תקלות, אולי פיצ'פקס קטנים אבל לא זכור לי שום דבר מיוחד. הביצועים של הרכב היו טובים מאוד. היה עושה נסיעות צפת-אילת בלי למצמץ עם בגאז' מלא ו5 אנשים באוטו ומזגן דלוק.

אגב שמכרנו את האוטו הוא עבר במכון בדיקה וגם שם לא מצאו שום בעיה רצינית.

מבחינת נוחות, הרכב מאוד מרווח בפנים, בגאז' גדול מאוד, במיוחד ב5 דלתות שמשכיבים את הכסאות של המושב האחורי יש נפח הטענה גדול מאוד. המיתלים די קשיחים וגם המושבים מעט קשיחים... זה לא נוחות של סיטרואן סי5.

תחפש רכב כזה משנת 2002

צריכת דלק עירונית עמדה על 10.5-11 ק"מ לליטר. מחוץ לעיר יכול להגיע ל13. די טוב בהתחשב במנוע 2000 עם תיבה אוטומטית 4 הילוכים.

פורסם

ראיתי שאני לא יכול לערוך את ההודעה לכן אני מוסיף הערה להודעה הקודמת

ראיית שיש לא מעט ממליצים על הלאנטיס 1.8 - הדגם עם הסאנרוף

יש לי 2 כאלה בחנייה, שמתי לב היום..:)

עכשיו הבדל בין ה-1600 ל-1800 הוא המנוע והאבזור בסה"כ נכון..?

בנוסף אל תשכח לענות לי על ההבדלים בין ה-307 ל- לאנטיס 1.8

תודה!

אם יש לך המלצה למכונית אחרת בתקציב של 35 פלוס מינוס

אודה לך

בברכה, רועי

פורסם

אני ממליץ על רכבים שאני מכיר ושאני חושב שהם מתאימים לדרישות, המלצות נוספות יש לי אבל לא על סמך נסיון והכרות אלא על סמך שמיעה מאנשים אחרים.

המלצתי אלייך לחטט בין כותלי הפורום ותמצא הרבה הצעות לרכבים בטווח.

פורסם

עכשיו הבדל בין ה-1600 ל-1800 הוא המנוע והאבזור בסה"כ נכון..? נכון.

בנוסף אל תשכח לענות לי על ההבדלים בין ה-307 ל- לאנטיס 1.8 307 תראה יותר מוסך (בהשוואת עמידות החלקים), חלקים יקרים יותר, צריכה יותר גדולה (אבל ממש במקצת), לדעתי היא נוחה יותר מהלאנטיס ויושבת יותר טוב על הכביש, לגבי ביטוח אין לי מידע נכון לעכשיו היות ושכלולים משתנים לעיתים קרובות אך אין לי ספק שהביטוח של ה-307 יקר יותר.

אם תרצה לדעת עוד משהו אשמח לעזור.

• תוכן חדש...