Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שילוח מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשלוח מארה"ב לארץ זוג מקלות בעובי אצבע ובאורך של 1.40 ס"מ כל אחד (קרבון). המשקל הוא סביב 300 גרם לשניהם.

המוכר רוצה 100 דולר משלוח וזה נשמע לי יקר מאוד, ישנה דרך להוזיל עלויות?

אני יודע שיש חברות שמביאות משם לפה כמו מסטופ וכ"ו, השאלה היא כמה זה משתלם אם אני אצטרך לשלם מע"מ (אין מכס).

ישנה חברה מומלצת לביצוע השילוח? אין לי בעיה שזה לא יגיע עד לבית, העיקר שהמחיר יהיה שפוי.

אין לי מישהו שנוסע לשם כדי שיביא לי את זה, לכן אני נאלץ לבצע שילוח שכזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני יכול להמליץ יל חברה בשם USHOPS - חברה ישראלית .

יש אפשרות למשלוח אווירי או ימי שהוא כמובן יותר מוזל .

החבילה מגיעה עד לפתח ביתך .

המחירים סבירים בהחלט .

יש לי ניסיון רב מוצלח איתם , שיהיה בהצלחה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
איך הוא שולח? USPS או אחד הcouriers?

אני חושב שאין אפשרות דרך USPS בגלל הגודל של החבילה.

הקוטר הוא 4 או 5 ס"מ בחלק העבה לשניהם יחד ובחלק הדק 1 ס"מ, האורך של כל אחד מהם זה 135 ס"מ.

תוסיף על זה אריזה ואז הנתונים קופצים ובגלל הגודל הסופי כולל האריזה הם לא מבצעים שילוח לגודל הזה. או שאולי אני לא הבנתי אותם נכון.

אני מניח שהשולח מבצע שילוח עם DHL או חברה דומה מה שבכל זאת יחייב אותי במע"מ, אני פשוט מנסה לבצע שילוח ישיר (בלי חברה מטווחת כמו מסטופ) משם אלי במחיר שפוי של סביב 30 דולר בתקווה שלא יעצור בדרך כדי להמנע מתשלום מע"מ.

in the face

with a chair

פורסם

100 דולר על courier לחבילה בגודל כזה זה מחיר סביר מאוד.

דרך אגב, בפחות מ50 דולר ערך, החבילה עוברת ללא מע"מ ומכס, בלי קשר לעלות המשלוח. ברגע שאתה עובר את ה50 דולר, עלות המשלוח מתווספת לעלות המוצר לצורך תשלום המיסים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

להסתובב עם כאלו זה גייז

REI-Peak-UL-Womens-Trekking-Poles.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
100 דולר על courier לחבילה בגודל כזה זה מחיר סביר מאוד.

דרך אגב, בפחות מ50 דולר ערך, החבילה עוברת ללא מע"מ ומכס, בלי קשר לעלות המשלוח. ברגע שאתה עובר את ה50 דולר, עלות המשלוח מתווספת לעלות המוצר לצורך תשלום המיסים.

איך 100 דולר זה לא הרבה כאשר החברות בארץ לוקחות סביב 30 דולר וזה מגיע לי עד להבית?

זה אותו משלוח ולכן לא מבין למה יש הפרש של פי 3 במחיר.

בשילוח ישיר בלי חברת תיווך, אני יכול לבקש שירשמו גם 10 דולר על החבילה, עם החברות כמו DHL אין אפשרות כזאת ובטוח יגבו ממני מס.

זה לא דוקרנים כאלה לסקי, זה שוט ארוך :twisted:

in the face

with a chair

פורסם
איך 100 דולר זה לא הרבה כאשר החברות בארץ לוקחות סביב 30 דולר וזה מגיע לי עד להבית?

זה אותו משלוח ולכן לא מבין למה יש הפרש של פי 3 במחיר.

בשילוח ישיר בלי חברת תיווך, אני יכול לבקש שירשמו גם 10 דולר על החבילה, עם החברות כמו DHL אין אפשרות כזאת ובטוח יגבו ממני מס.

זה לא דוקרנים כאלה לסקי, זה שוט ארוך :twisted:

1. איזו חברה בארץ לוקחת $30 על שילוח של דבר כזה? כל הmustop וכו' מתבססים על מחירון DHL\UPS\FEDEX בשביל להעביר משלוחים כאלה (אולי עם הנחה כלשהי).

2. זה לא משנה דרך מי זה נשלח (ישיר\forwarding), מה שמשנה הוא מה השולח כתב על החבילה. דווקא דרך חברות השילוח שמצויינות למעלה יש סיכוי טוב יותר שיתייחסו לערך החבילה בדיוק כפי שכתוב.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

באתר של USHOPS לפי המחירון שלהם יצא 21 דולר שילוח.

זאת לא חבילה ענקית, היא רק ארוכה, ההיקף שלה עם אריזה זה לא יותר מ-10 ס"מ לדעתי. המשקל של הפרטי עצמו זה 200 גרם, תוסיף אריזה נגיד עוד 300 גרם תגיע לחצי קילו. כולה זוג מקלות קרבון דקיקים.

in the face

with a chair

פורסם

תיקח את המידות והמשקל, ותבקש הצעת מחיר מ-UPS,DHL ושות'.

תברר גם אם USPS מבצעים שילוח לגודל כזה.

במקסימום, תזמין דרך USHOPS, שהם שולחים בדרך "עצמאית".

משכנתא זה קל

פורסם

לחבילה באורך כזה זה אכן מחיר סביר בהחלט.

אם זה המחיר של USSHOPS - לך על זה בלי לחשוב פעמים.

קח בחשבון שתשלם את מלאו המיסים ומשלוח אוויר לקוח כחודש. משלוח ימי לוקח בערך חודשיים וחצי.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני יודע מחבר שהזמין אותו הדבר עם מסטופ לקחו לו סביב 26 דולר משלוח

נו אז שלח עם אחד מאלה וסגור עניין. אני די מופתע מהמחיר. בחבילות בגודל\צורה חריגים, נעשה חישוב לפי "משקל נפחי" שזו איזו נוסחה שמתבססת על הגודל, ולא המשקל (אלא אם כמובן המשקל חריג עוד יותר מהצורה). אם זה שוקל 100 גרם או חצי קילו לא כלכך משנה.

פורסם

כן אני מכיר את העניין של הנפח, בגלל זה ב-USPS לפי האתר שלהם הם לא שולחים את החבילה הזאת בגלל הנפח.

אם אני מכניסה מידות נטו בלי האריזה אז כן שולחים, אבל עם הנפח של האריזה זה כבר לא עומד במידות שלהם.

אולי אני אנסה לחכות ולמצא מישהו שחוזר משם שיביא איתו

in the face

with a chair

• תוכן חדש...