Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם מישלין ולא לגמרי מרוצה מהם. אני נהג מאד רגוע (מאלה שנוסעים 70-80, אבל בנתיב הימני :twisted: ) ובכל זאת חוויתי החלקות קטנות פה ושם בסיבובים.

פורסם

במהלך השנים הייתי בכמה פנצ'ריות מנסיוני הכי מומלצים הם צמיגי מוריס בית עובד,מחירים מעולים ואחלה שירות והכי חשוב כל הצמיגים טריים .

לגבי תוצרת קונטינטל אחלה צמיגים, הרביעיה האחרונה שרכשתי היא של טויו האחיזה מעולה והם לא רועשים יתר על המידה נשאר רק לראות מה יהיה אורך החיים שלהם.

Peugeot 208GTI

פורסם

אל תשכח, שאתה צריך צמיגים מחוזקים - REINFORCED.

מאלה שנוסעים 70-80, אבל בנתיב הימני

עכשיו הבנתי איך אתה מגיע לצריכת דלק של 1 ל 17, כמו שרשמת בשירשור אחר. :lol::lol::wink:

פורסם

שלום,

אני ממליץ על ( goodyear duragrip (extra load (מחוזקים).

הרכבתי אותם על קנגו 2007, אחרי continental vanco contact המקוריים, שהתפוררו די מהר (לכן איני ממליץ לקנות קונטיננטל מחוזקים).

גודייר צמיגים שקטים, נותנים אחיזה טובה (הענין יחסי לרכב מסחרי) ולא נשחקים מהר.

בזמנו קניתי אותם ב"צמיגי יוסי זוארץ " (רח. ראם 11 פינת ישראל בק 14, ת"א) במחיר של 330 ש"ח ליחידה .

גם פירלי מחוזקים טובים, אפשר גם את קלבר.

העניין שהמון פנצ'ריות מוכרות אליאנס בכמויות וכל מני צמיגים ירודים (מקסיס, פדרל ועוד..) - לא לגעת!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אל תשכח, שאתה צריך צמיגים מחוזקים - REINFORCED.

עכשיו הבנתי איך אתה מגיע לצריכת דלק של 1 ל 17, כמו שרשמת בשירשור אחר. :lol::lol::wink:

כן :wink: כשצריך אני מגביר ל 130... אבל אני מעדיף נסיעה רגועה, ואז הנסיעה היא תרופה לנפש והרגעה. מוזיקה קלאסית ו 80 בנתיב הימני, ואני שקט ומרוכז במה שצריך לחצי יום. כל מיני ערסים עוקפים ומנידים ראש ברחמים על הזקן הזוחל :lol:

פורסם

לגבי צריכת הדלק - הקנגו נשארת בצריכה הזו גם אם נוסעים 90 - 100. פעם בחודשיים אני שם (לפי המלצת המוסכניק שלי) תוסף סולר של פרוטק (80 ש"ח), והאוטו תמיד עובר טיפולים בזמן, למרות שלא במוסך של היבואן.

פורסם

המלצה על מקום- צמיגי אנטון. יש סניף ביפו וסניף יחסית חדש במערב ראשון לציון.

הם טובים וזולים.

אתה יכול לעשות עליהם חיפוש- כתבו עליהם הרבה המלצות.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

לפי דעתי לך על פירלי או גוד איר.מצוינים

זה לא משנה כמה אתה נוהג ובאיזה מהירות הרי בסופו ש דבר הצמיג מתייבש מהחום שיש לנו בארץ.

אתה משקיע בשביל הנסיעה שלך ושחס וחלילה לא יקרה לך משהו בדרך עם איזה צמיג זול..זאת דעתי. ;)

A3

K04 Inside

פורסם

בסוף הלכתי לצמיגי בית עובד (בתחנת סונול על כביש 42 - כתוב שם צמיגי מוריס בית עובד). הוא המליץ על צמיגים מתוצרת פולין, פולדה מחוזקים. זוג צמיגים עלה לי משהו כמו 650 ש"ח, והיחס היה ממש מצוין, והוא שלח אותי לאספרסו ושטיפה במנהרה בנוסף.

• תוכן חדש...