Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ברשותי אאודי A3 שנת 2001 1.8T, ברכבי יש מסך באמצע הדשבורד אשר נשרף מפאת חום יתר ורואים בו בפיקסלים (כמו בעוד כמה אאודים שאני מכיר) כאשר יש תקלה מסויימת ברכב האוטו מצפצף והתקלה מופיעה על המסך, הבעיה אצלי שאין לי את המסך ואיני יכול לדעת מה הבעיה.

בכל יציאה מעמידה באוטו עושה צפצוף של תקלה, הוא רק אתמול יצא מטיפול מאוד גדול במוסך ולפני זה זה לא היה ככה, בטיפול נעשה טיימינג, הוחלפו רצועת מנוע, משאבת מים ורצועת מנוע.

בדקתי שמן גיר, הגה כוח, שמן מנוע, מי קירור, לחץ אויר ודלק והכל תקין, האוטו לא מתחמם ואיני מצליח לעלות על הבעיה.

אם מישהו יכול לעזור לי בפתרון התקלה אשמח מאוד!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

תתחיל בלהחליף את המסך הזה

איך אתה יכול לנסוע ברכב שכל מערכות ההזהרה שלו מוצגות על המסך

והמסך לא פעיל אצלך ? זה התאבדות מכאנית !

פורסם

ללא ספק זו היא התאבדות מכאנית, אך מצד שני כשבאאודי רוצים על מסך כזה מקורי + עבודה 12,000 ש"ח, כן כן לא טעית שניים עשר אלף שקלים חדשים ולאחד תחליפי + עבודה רוצים 2600 ש"ח כבר לא הכל נראה ורוד. :x

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מחלה ידועה בA3.

שים לב שיש סיכוי גבוה שאחרי לילה קר הוא פתאום יסתדר שוב עד שהוא יתחמם.

אגב, לחבר עם אותה תקלה בA3 שנת 99 הוא קנה את הרכב עם 140K ק"מ ומסך מקולקל.

היום הרכב עומד על 230K והמסך פתאום חזר לעבוד :lol: (נשבע לכם, אמיתי לגמרי)

מה הבעיה לאתר את התקלה? קפוץ למוסך, ייתחברו עם סקנר ותדע בדיוק למה האוטו מצפצץ.

פורסם

:-D אני כבר שוקל לדחוף את האוטו לפריזר ככה שאולי זה יחזור לעבוד, בכל אופן הטמפרטורות בתוך האוטו באמת מפחידות, להערכתי אפשר לעשות שם אנטריקוט וול דאן ב10 דקות +- :-)

מה לעשות שתכננו את המסכים האלה לקור של אירופה וממש לא ל40 מעלות בצל שיש לנו פה.

פורסם

בזמנו היה למאגר לוח שעונים עם המסך הנ"ל, הם דרשו עליו 2900 ש"ח ללא הרכבה וללא אחריות.

NevoOzer: תיתעודד, כשתגיע ל230K ק"מ יש סיכוי טוב שהלוח יחזור לעבוד :lol:

• ספונסר פורום
פורסם

הציפצוף הזה מגיע כנראה בגלל חוסר בנוזל קרור

תבדוק אם חסר לך נוזל במיכל העיבוי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הצפצוף מגיע או מירידה במפלס נוזל הקירור במיכל העיבוי, או מבעיה בבלמים, (גמורים/חוסר בנוזל)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ראשית רב תודות לרון! אכן הבעיה הייתה בנוזל הקירור, שנית, האם המסך שהביאו כאן מתאים לדגם טרובו 180 כ"ס? כי ראיתי בA3 אחרות מסך יותר קטן משמעותית ואמרו לי ששלי שונה.

פורסם

זה מתאים לרכבים הבאים :

Will fit For Audi A3, S3, A4, S4, RS4, A6, S6, RS6, Allroad, Passat Golf Bora Sharan

במבט חטוף, אני יכול להגיד לך שלדעתי זה לחלוטין מתאים ל-A4 שלי לדוגמא,

ובגדול אני לא מאמין שיש יותר מידי מסכי LCD בקונצרן,

• תוכן חדש...