Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב מיתכבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לישאול על בעיה ברכב שלי, כשאני נוסע האוטו נוסע כרגיל ולא מראה שום אותו לבעיה כל שהיא למרות שלפעמים אני מרגיש את האוטו טיפה לא סוחב ואז הכל טוב, לפני כמה ימים אני נוסע (לא כל כך הרבה +- 80 קילומטר) ואז בפנייה ימינה הוא פשוט ניכבה.. הייתי צריך לשים על נוטרל ולהניע מחדש ולהמשיך לנסוע, אני החלפתי משאבת דלק המשאבה הייתה מלוכלכת והביעה הפסיקה ובכל זאת יש לי קצת בלגן בראש כאילו אני לא מבין אם זה בטוח זה, אם ישנן עוד אופציות תידעו אותי בבקשה.. גם פילטר אוויר הוחלף אני חושב שזה ביגלל המשאבה כי המנוע לא קיבל, אני לא מבין גדול אז אני מחכה לדעה שלכם כי לפי מה שאני קורא פה בפורום יש לכולם פה ידעה מעל ומעבר :)

תודה

הרכב זה מאזדה 323 לנטיס 98 1.6 105 כ"ס

פורסם

ניכבה! הרכב ניכבה לך.

גם לי זה נשמע כמו משאבת דלק מזייפת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלום רב, סטודנט צעיר בן 18 !

קבל המלצה חמה מהתנור, ושנה את הכותרת, לפי הכותרת שערכתי לך כדוגמא.

קרא בבקשה את כללי פורום טכני, ותימנע מאי נעימות.

זהו שיעור חינם שאולי לא תלמד באוניברסיטה, אך הקפד לכתוב ללא שגיאות כתיב, ועם סימני פיסוק. בדוק והחלף מסנן דלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...