Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_maximo.html

מעניין מאוד מאוד.

לטענתם זהו סט entry level, מה שמעלה שאלות בקשר למחירו, יותר מהטמפו? פחות? מחליף הטמפו?

מורל טוענים שזהו הסט הראשון אשר משתמש בציפוי לוופר מסוג אקודמפ (Acudamp). לטענת מורל מדובר בציפוי דק וקל משקל אשר אמור להשקיט את הרזוננס של הממברנה שגורמת לעיוותים בסאונד. אם הם באמת הצליחו בזה, זה פוטנציאל לוופר שיודע לרדת נמוך.

גם בנושא הקרוסים הם טוענים לרכיבים איכותיים, אבל כמו כל דבר אצל מורל הצהרות לחוד ונתונים לחוד :wink:

עליתי על זה שהם מצהירים על Featuring film capacitors and large gauge inductors in the 12dB filters בעוד בדף הנתונים רשום שהקרוס הוא של 6dB בלבד.

כל היודע יותר פרטים מוזמן להוסיפם בשרשור ההיכרות החדש :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, סתם בשביל השעשוע, שמת לב באיזה צורה של מגבר הם משתמשים ב MANUAL של הסט?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נראה כמו איזה זבל סיני ג'נרי, לא? :wink:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בתקופה ההיא של ההיטסינקים האלו הם קיבלו את ההיטסינקים מאותו המקום :)

אני אהיה האחרון שיתלהב מזה, אבל לך תוכיח אביס או טרו :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מחר בבוקר אני מרים להם טלפון לשאול .! :-D

אליקו אני במקומך סוגר איתם דיל ,שמתחת למגבר ישימו קישור למבצעים באתר :-D

ואם כבר מדברים על "אתר" מה עם האתר.?:?

פורסם

ACUDUMP = עוד חרטא מבית מורל.

כמו העניין שביום אחד בהיר, כל הטוויטרים של מורל עברו מציפוי לקה לממברנות משי לחומר שנקרא ACUFLEX, שכמובן, איננו מוכר לאף מעבדת כימיה שאני מכיר:roll:.

העיקר שזה TRADE MARK:), כאילו מישהו טורח לבדוק את זה בכלל..

under construction..

פורסם

לא כזות חרתא :) סתם ציפוי עם נוסחה מיוחדת של מורל. כל יצרן בעולם משתמש בחרתות כאלו ואחרות, כמו XBL, SD-1, sliced paper, wool fiber, nomex, banana fiber... אפילו hemp (marihuana) cone.

הציפוי של paper cone לפעמים מוסיף, ולפעמים הורס את הסאונד - תלוי בסוג ציפוי ומתרתו. אם הוא dampening - אז הורס פירוט ומוסיף smooth. ציפוי מקשה - מוסיף פירוט ועל הדרך מוסיף גם cone breakup עצבני.

אם מורל מצאו משהוא בינוני שגם מקשה וגם לא גורם לbreakup רציני, אז הם עשו עבודה טובה. ואם הם הוציאו דרייבר פגום עם breakup עצבני, ושפחו עליו איזה חומר damper כדי למרוח את הברייק-אפ - אז עשו עבודה גרועה...

green monster, איך הצלחת לדחוף MDT33 לתוך האותו?! :) :) :)

תאריך לידה: 8 במאי 1983

איזה צירוף מקרים, גם לי יש יום הולדת היום... מזל טוב! :)

[under construction]

פורסם

מזל טוב:), כן, לרגל יום ההולדת שלי התחדשתי במערכת:). מתנה ראויה לא?:wink:.

לגבי ה33? אז אצלי הוא לא SHILDED וכמובן שאני נוסע ביום יום על מסחרית:), (פיאט דובלו).

אז יש מקום להכל, אגב, אם ה33 מפתיע אותך, כנראה שלא ראית את המיד ה56:).

under construction..

פורסם

המיד אפשר לתקוע בכל מקום :) הטויטר הוא יותר בעייתי, וכשאני כרגע מחזיק את 33 ביד, עם 3 מגנטים וFLANGE 110MM, הוא נרא גדול גם לרמקולים ביתיים :)

האמת המיד 56 (שזה ODM-56?, שהוא גם Dynaudio D-54? לפחות נרא כך) לא כלכך גדול, יש מידים גם יותר מפלצתיים, כמו של ATC :) :)

טוב, הFLANGE של 56 הוא מעל 5", אז הוא גם לא קטן. די גדול. ענק. מפלצתי. מטורף.

[under construction]

פורסם

לא הצלחתי להבין איזה טוויטר יש לסט הזה עד עכשיו.

נראה שהשינויים הגדולים הם בממברנה של המידבאס ובאיכות של הקרוס.

הגיון בריא אומר שזה סט ברמה יותר גבוהה מהטמפולסים - אולי אפילו הרבה יותר גבוהה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסיז הביתיים שלי עשויים ממתכת וה cone breakup שלהם באזור ה 4k וזה 7 אינץ' , זה לא תמיד נכון כי גם המגנט ואם יש בו נחושת תורם

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

שלום

ראיתי כבר פרסום ראשוני של מחיר שלהם באתר אמריקאי: 155$ עבור גודל 5X7. אין לי מושג מה זה עומר מבחינת מיקום בליין

לינק: http://www.goldstaraudio.com/morel-maximo-57c.html

אבל גם ראיתי את הלינק הבא שמראה כי MAXIMO הם הזולים ביותר בליין :

https://www.audio-component.com/catalog/index.php?cPath=97_328&page=1&sort=3a

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם
הסיז הביתיים שלי עשויים ממתכת וה cone breakup שלהם באזור ה 4k וזה 7 אינץ' , זה לא תמיד נכון כי גם המגנט ואם יש בו נחושת תורם

cone breakup טלוי בקשיחות וצורה של cone

copper/shorting rings משפרים עיוותים הנוצרים בגלל Eddy currents, הטופעה נגרמת מזרם יוצר בסליל ומתכות של המנוע מזמן תזוזה (שינוי) שדה אלקטרומגנטי :)

הshorting rings לורחות על עצמם את הזרם הנוצר מתזוזה של סליל בשדה אלקטרומגנטי

הcopper sleeve מבטל את הזרמים בתוך מתכות של מנוע

משהוא כזה :)

יופי, למדתי היום מה זה Eddy current.

[under construction]

• תוכן חדש...