Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי אתמול בסוכנות לנסיעת מבחן בדייטסו סיריון, הרכב השאיר בי רושם חיובי.

אשמח לקבל ייעוץ לגבי הנקודות הבאות:

1. אשמח לשמוע על החסרונות של הרכב או כל סיבה אחרת למה כדאי לשקול רכב אחר (ואיזה).

עיקר הנסיעות הן בין-עירוניות (כ-40 ק"מ ביום), אך גם לטיולים (אילת, ירושלים, צפון).

2. מה עלות הטיפולים של הרכב? (בהנחה שהשימוש סביר). אני מבין שהאחריות לרכב לא מכסה טיפולים?

3. האם היתרון של ג'נטים ממגנזיום הוא המשקל? (וכיוצ"ב צריכת הדלק?) כמה זה משמעותי?

4. עד כמה תוספות איבזור שומרות ערך?

5. מתי בערך אמורים להתחיל לשווק את דגמי 2011? הבנתי שהרכב אמור להשתנות משמעותית.

6. האם חיישני רוורס באמת שימושיים? (חניה בת"א)

7. האם לצבע "מטאלי" יש יתרון כלשהו או שזה רק תירוץ לבקש יותר כסף? (אגב, לא רלוונטי בסיריון)

8. האם מישהו גבוה (איזור ה-1.95) יכול "לאשר" שהרכב נוח? (בישיבה ממושכת בנסיעה ארוכה).

תודה (בטח יהיו לי עוד שאלות בהמשך...)

קובי

1. החסרון הכי גדול של הסיריון היא שזהו דגם ישן יחסית שעומד להיות מוחלף.

2. בערך 500 לטיפול קטן במוסך מורשה ו-1000+ לגדול - מחירים מאוד סבירים. אחריות אף פעם לא מכסה טיפולים, צמיגים וכו' - אלו חלקים מתכלים.

3. במקרה של הג'אנטים שתקבל עם הסיריון - היתרון הוא אסתטי בלבד. משקל הוא פונקציה ברכבים ספורטיביים וגם שמה הג'אנטים עולים הרבה מאוד כסף.

4. לא שומרות כל כך, אבל אבזור זה מה שגורם לך להנות יותר מהרכב וגם למכור אותו יותר מהר כי יש לך משהו שאין לאחרים.

5. דגם 2011 הוא רכב שמשווק מינואר 2011 עד דצמבר 2011, אם הדגם יוחלף אז גם רכב מהדגם הישן שיעלה לכביש בשנת 2011 יקרא מודל 2011. לי לא ידוע על מועד הגעת המחליפה.

6. תלוי בך - בעיקרון רכב קטן עם שדה ראיה מצויין - לדעתי זה די מיותר (לדעתי זה מיותר לכל רכב שאין לו בעית שדה ראיה מאחורה, כמו מסחרית).

7. אסתטיקה בלבד. (לא שאני ממעיט בערך האסתטיקה).

8. שאגדל אגיד לך :lol:

לסיכום קובי - הסיריון היא בחירה הגיונית מאוד, מדובר ברכב שאתה לא יכול לטעות איתו, החסרון שלו כאמור זה שהוא בדרך החוצה.

כמו רוני, גם אני אישית הייתי מתלבט בין הסיריון/I20/סוייפט/ספלאש, אבל ממש לא פוסל את הסיריון בנחרצות.

נכון שיש אלטרנטיבות, אבל כל אחת והיתרונות/חסרונות יחסיים שלה:

I10 וספלאש הן קטנות יותר.

I20 יקרה יותר.

והסוייפט גם כן בדרך להחלפה.

בקיצור- לך תבקר גם באולם תצוגה של סוזוקי לפני שתחליט.

פורסם

היונדאי I20 עולה סך הכל 3K יותר מהסיריון, והיא עדיפה עליה ברוב הפרמטרים.

ליונדאי I20 יש 6 כריות אוויר וציון של 5 כוכבים במבחן הריסוק התקני. וזה לבד אמור להכריע את הכף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני שואל את זה כי כאן בפוסט הנוכחי אני רואה שsronis רשם שלא כדאי לקנות סיריון חדשה. האם זה בגלל הדגם החדש שעומד לצאת או בגלל דברים אחרים?

לי למשל היתה טויוטה יאריס ורסו משנת 2005 , דגם שבאותה שנה הפסיקו לייצר. לפני שבועיים היא הלכה לעולמה בתאונה, וקיבלתי עליה את מחיר המחירון שלה- 66K ש"ח. נפילת ערך לא משמעותית עבור רכב שנרכב בן 5 שנרכש אז ב105K ש"ח , למרות שכמדומני השנה שרכשתי אותו היתה השנה האחרונה שבה ייצרו את הדגם הזה.

בו נפסיק לקרוא לסיריון "סיריון החדשה". היא כבר לא חדשה :lol:

רוני כתב בדיוק למה כדאי לרכוש רכב אחר, כיוון שהאחרות טובות ממנה וההפרש הכספי בינה לבין המתחרות לא גדול בכלל.

היאריס היא דוגמא לרכב שמבוקש מאוד בשוק המשומשות, בכל מצב צבירה. אל תסיק ממנה שום דבר על רכב משומש אחר שתקנה כי היאריס היא אנומליה בשוק הרכב המשומש הישראלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...