Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RAAMAUDIO מישהו מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כמה שירשורים בחול שאנשים מדביקים ספוג אקוסטי, מישהו מכיר את המוצר הזה ואת החברה ?

עד כמה טוב הספוג האקוסטי הזה ?

קישור לאתר המוצר

http://www.raamaudio.com/

קישור לספוג האקוסטי

http://www.raamaudio.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=21&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=3

תודה.

פורסם

תריץ חיפוש תחת היוזר שלי, תמצא את אחד הפרוייקטים שלי עם החומר הזה.

בשורה התחתונה - אני לא ממליץ עליו. החומר לכשעצמו יעיל מאוד רק שהוא דק מדי. כדי להגיע לתוצאה טובה צריך כמה שכבות. פתרון טוב יותר יהיו החומרים המקבילים מבית דיינמאט או סקנד סקין שניתן להזמין בתצורה עבה יותר (2\1 אינץ' יהיה מצויין).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן החומר דק מאוד , אני עצמי השתמשתי בו , וכמו שאיתמר אמר גם אני הנחתי מספר שכבות, איני יכול לדווח על תוצאות כי הרוב עדיין לא הורכב חזרה .

בכל מקרה אם תרצה לראות את החומר מקרוב צור איתי קשר בפרטי , נדמה לי שנשארה לי חתיכה קטנה איפושהו .....

פורסם

תודה.

איך הוא יהיה בתוספת ליריעות דינמאט ?

נגיד אני מבודד את התדלת בחלק החיצוני הפנימי, הפח שהרמקול יושב עליו וצמוד לדיפון פלסטיק.

על הבידוד הזה אני שם שיכבה אחת דקה של החומר הזה, הוא יהיה יעיל ?

פורסם
תודה.

איך הוא יהיה בתוספת ליריעות דינמאט ?

נגיד אני מבודד את התדלת בחלק החיצוני הפנימי, הפח שהרמקול יושב עליו וצמוד לדיפון פלסטיק.

על הבידוד הזה אני שם שיכבה אחת דקה של החומר הזה, הוא יהיה יעיל ?

לדעתי כן .

זה בדיוק מה שאני עשיתי רק שאני שמתי 2 שכבות של החומר על הדיפון בנוסף לדיינמט .

• תוכן חדש...