Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לא יודע אם הכותרת ברורה מספיק.

אתמול ראיתי מודעה באתר יד-2 של רכב מסויים באיזור של הסוחרים.

המודעה נראתה "טוב מידי", ק"מ נמוך, יד ראשונה פרטית לרכב סחיר מאוד (סיטרואן קסארה פיקסו) שעל פניו אין סיבה שיגיע למגרש.

החלטתי לעשות מעשה, להתקשר (לשני מספרי הסלולארי המפורסמים) ולברר מה העוקץ ואז נתקלתי בהודעה המוזרה בהחלט.

לשון ההודעה: "יד שתיים שלום, המספר שחייגת אליו איננו מחובר". :?:

הייתי מבין אם זאת הייתה הודעה של סלקום, אבל של יד-2 זה ממש לא מובן לי.

לאחר מספר שעות המודעה הוסרה מהאתר ולאחר מספר שעות נוספות עלתה שוב עם שני מספרי טלפון שונים (עדיין לא התקשרתי).

חשבתי שאולי זה נוכל אך לא נראה לי מאחר והמודעה מפורסמת בחלק של הסוחרים, כך שזה לא סוחר שמנסה להתחזות לפרטי.

עוד מחשבה שעלתה לי, אולי זו שיטה של הרצת מניות..

ראיתי כבר הרבה פרסומים של קסארה פיקסו שנעלמו תוך יום אחד (התקשרתי ואמרו לי: נמכר) וכביוכול מעידים על סחירות מצויינת (רכב נדיר, אבל לא צריך להגזים, זה לא טויוטה יאריס) :roll:.

האינטרס יכול להיות של אנשים מתכננים למכור ומנסים ליצור רושם שהרכבים נחטפים אז כדאי למהר (תתפלאו אבל אני לא ממציא את זה, בצבא הכרתי מישהו שהוריד מחירון של רכב בצורה פראית ע"י כך שהוא ביקש מכל המחלקה להתקשר אחד אחד לבעל הרכב ולומר לו שהמחיר מוגזם, הם התישו אותו במשך שבוע ולבסוף זה עבד!)

למישהו יש מושג קלוש במה מדובר?

תודה

פורסם

לפני לא מעט זמן ראיתי מודעה ביד 2 שעניינה אותי א לחצתי כדי להיכנס למודעה ולקבל פרטים נוספים.

בפרטים לא היה רשום כלום (גם לא מספרי טלפון) למעט המילה בדיקה.

יש מצב שיד 2 פשוט עושים ניסויים, אצלי הם ספרו כמה נכנסו למודעה אצלך הם ספרו כמה התקשרו...

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

אני פירסמתי שם מודעה, עכשיו הם עשו משהו חדש כזה, שכביכול הם נותנים לך מספר טלפון אחר, שאתה מחליט מתי לקבל שיחות באיזה שעות באיזה ימים, ומי שמחייג למספר שיד 2 נותן לך, לא יצליח לתפוס אותך למעט הזמנים שקבעת לעצמך.

לא זוכר אם זה בעלות או לא, אבל אני מאמין שכסף הם עושים מזה!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
קרא על מספר2 בקישור הבא

http://www.yad2.co.il/Takanon.php

OK סבבה.

לכל מי שלא קרא את הקישור להלן הפיסקה הרלוונטית:

"

שירות "מספר 2"

• שירות "מספר 2" המוצע לגולשים ולמפרסמים באתר מאפשר למפרסם מודעה (להלן: "משתמש") המעוניין בכך לקבל מספר טלפון ייעודי/ וירטואלי (להלן: "מספר 2") לצורך קבלת שיחות בנוגע למודעה אשר פרסם באתר (להלן: "השירות"). בהזנת מספר טלפון סלולארי יקבל המשתמש מספר2 ובכך מספרו האישי של המשתמש יישאר אנונימי, כמו כן השירות יאפשר למשתמש לבחור את השעות הנוחות לו לקבלת שיחות בנוגע למודעה שפרסם באתר וכן לשלוף את ההודעות שהושארו לו מתא קולי ייעודי לשירות.
  • השירות מופעל ע"י חברת אטריקס בע"מ עבור חברת קורל תל בע"מ, מפעילת האתר (להלן "החברה").
  • תנאי שימוש אלו, מעגנים את תנאי השימוש בשירות ואת ההתקשרות בין החברה למשתמש בנוגע לשירות.
  • משתמש העושה שימוש בשירות מצהיר כי קרא והסכים לתנאי השימוש ולתקנון.
  • השירות אינו כרוך בכל עלות למשתמש. יובהר כי בחיוג לתא הקולי של שירות מספר2 לשליפת הודעות יחויב המשתמש בעלות שיחה סלולארית רגילה (בהתאם לתעריף השיחה של המשתמש בהסכמו מול ספק הסלולר שלו).
  • שיחות למספר2 הינן בעלות שיחה סלולרית רגילה (בהתאם לתעריף השיחה של המשתמש בהסכמו מול ספק הסלולר שלו).
  • החברה שומרת לעצמה את הזכות להפסיק את השירות בכל עת, על פי שיקול דעתה הבלעדי וללא מתן הודעה מוקדמת. במידה ויופסק השירות יופיע במודעה מספרו האישי של המשתמש.
  • החברה תעשה כל שביכולתה על מנת לאפשר את הפעלת השירות באופן התקין והמהיר ביותר. יחד עם זאת, החברה לא תשא באחריות בגין כל נזק ישיר ו/או עקיף שייגרם למשתמש ו/או לגולש באתר ו/או לצד ג' כתוצאה מהפעלת ו/או הפסקת השירות ו/או כתוצאה משיבושים ו/או תקלות ברשת הטלפונים ו/או ברשת תקשורת אחרת. בעקבות השירות, לרבות אי- קבלת שיחה, קבלת שיחה חלקית ו/או קבלה באיחור ו/או קבלה משובשת של השיחה ו/או ההודעה מהמשיבון ו/או עיכוב בהפעלת השירות.
  • החברה מצהירה ומתחייבת כי לא תעשה כל שימוש במידע שימסור המשתמש במסגרת השימוש בשירות אלא לצורכי הפעלתו התקינה של השירות, וכי תעשה כל שביכולתה על מנת להבטיח את חיסיון המידע. על אף האמור, החברה תהא רשאית למסור מידע כאמור מתוקף חובה שבדין וסמכות שבחוק ובהוראת בית משפט.
  • המשתמש מתחייב ומצהיר כי לא יעשה שימוש בשירות באופן הנוגד כל דין ו/ו פוגע בזכויותיו של צד ג' ו/או של החברה.
  • משתמש בשירות מתחייב לשפות את החברה בגין כל נזק, הפסד, תשלום או הוצאה שייגרמו לה עקב הפרת תנאי שימוש אלה.
  • תנאי השימוש המפורטים לעיל מצטרפים וכפופים לתקנון האתר, אשר תנאיו מהווים חלק בלתי נפרד מתנאי שימוש אלה."

השאלה, למה שסוחר רכב ישתמש בשירות כזה?

האם זה בשביל שאחרי המכירה יוכל לומר ביי ביי וחפשו אותי בסיבוב?!

והכי אני לא מבין זה, למה לעזעזל יד-2 נותן חסות לשירות כזה????

לדעתי יד-2 פשוט נותן לרמאים אחלה כלים בכדי לעבוד על אנשים, היום קניתי רכב ממישהו ומחר אני לא יכול למצוא אותו...

פורסם

היה את זה גם פעם בסלקום (אולי עדיין יש)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• תוכן חדש...