Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היום הלכתי לראות לאון קופרה לבנה,שמורה מאוד חייב לציין,נקיה,באמת שאין לי מילה רעה על הרכב באמת במצב מעולה.

הרכב שנת 2008,נהג מבוגר,נראה בחור רציני.

בכל אופן זה לא העניין,הבחור מבקש מחיר מעל המחירון,לא בהרבה אבל בכל זאת אין לו שום תוספות מעבר לתוספות המקוריות חוץ מחיישני רוורס.

מה הייתם עושים במצב כזה,יורדים מהעניין או שמשלמים כמה אלפים בגלל שהרכב יחסית שמור?

הרכב עבר בסביבות ה35 אלף ק"מ.

פורסם

אם אתה כ"כ לחוץ על הרכב הזה, האם באמת עוד כמה אלפים זה מה שישנה לך?

מצד שני אם אתה לא כ"כ לחוץ (בכל זאת לא מדובר ברכב סופר נדיר) פשוט תתקשר אל הבנאדם כל שבוע ותשאל אותו מה העיניינים ותזכיר לו שאם הוא מוכן כבר להתפשר על מחירון אתה מחכה לו (ותזכיר לו גם שכל חודש המחירון יורד, הוא ממשיך לשלם ביטוח וכו' אז הוא בעצם רק מפסיד כסף).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איזו תגובה מהירה,

אני לא לחוץ לרכב הזה, סך הכל אני מחפש רכב מהסוג הזה ויש לי עוד כמה דגמים שהייתי מוכן לקנות במקום הקופרה אבל אמרתי רכב במצב טוב אז למה לא ללכת על זה וזהו לסגור עניין על רכב טוב.

לצלצל אליו כל שבוע אני לא אעשה את זה כי בינינו הרכב הזה ימכר יחסית מהר,בכל זאת קופרה לבנה לא מוצאים כל יום וגם במצב טוב.

נתייעץ עוד קצת נשמע דעות ונראה מה עושים.

בכל מקרה קבעתי איתו ללכת ביום ראשון לבדיקה, אם אני אשנה דעתי כמובן שאני אצלצל אליו ואבטל וגם אגיד לו את הסיבה.

מה שכן הבחור יודע לעשות עסקים,כמובן שהוא עשה את הטריק הידוע שהוא כביכול דורש כמעט 10 מעל המחירון וממנו הוא כמובן מתפשר,אני לא חושב שאני אמור להתפשר על מחיר מעל המחירון אבל בכל זאת אני רוצה לקבל עוד דעות.

פורסם

איביזות ולאונים בגרסאות החזקות נמכרים מעל המחירון.

במיוחד כאלה שבמצב טוב.

לנו היה לאון טורבו רגילה( לא קופרה) עם קצה שלדה שנמכרה בכמה גרושים מתחת לצחירון. סתם נקודה למחשבה

פורסם

שאתה אומר מעל המחירון, אתה מתכוון לסתם מספר נקוב? או למחירון משוקלל המכיל בתוכו את הק"מ, היד והאיבזור? כי אם הוא רוצה מחירון משוקלל וזה מצב הרכב, אז המחירון המשוקלל הוא המחירון לפיו אתה צריך לבחון את הרכב. לדעתי אם הוא מבקש\"יתפשר" על מחירון משוקלל והרכב מוצה חן בעינייך, והוא באמת כפי שאתה מתאר (שמור, ק"מ נמוך, ומטופל), וכך יתברר גם בבדיקה, אז אין סיבה לא לשלם לו.

אומנם יש עוד כמה רכבים כאלו על הכביש, אך בכל זאת הרכב והדגם הזה, לא נפוץ בכמויות של מזדה 3 או טיוטה קורולה, לדוגמא.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תוכל בבקשה להסביר "מעל המחירון"?

לאוטו 2008 יש שווי שימוש של חודשי עלייה לכביש.

כלומר רכב שעלה בינואר 08 יהיה זול יותר מאחד שעלה ביוני 08.

מה המחירון "היבש" בלוי יצחק-עליו תוסיף חודשי שימוש.

אומנם יד 2 הוא עדיין לא המחירון הרשמי אבל הוא משקף את השוק טוב יותר ברכבים כאלו.

נסה להגיע עם הבחור לעמק השווה.

מה שכן תמיד תסגור מחיר לפני בדיקת הרכב,כדי שלאחריה הוא לא יעמוד בשלו ולא יהיה מוכן להתגמש,ואז הלכו 700 ש''ח.

פורסם

אוקיי אני אדבר במספרים,

מחירון הרכב הוא 157K לפי מחירון יד 2 הבחור אמר שהוא מוכן להתגמש איתי לסביבות ה160 משהו כזה,אני יודע שאלו עוד כמה אלפים בודדים ולא איזה 10 אלף מעל למחירון.

לפי מה שאני מבין שווה לי ללכת על הרכב ולסגור עניין מה שגם מדובר בבחור רציני שאין לו כח לשחק משחקים הוא רוצה פשוט לסגור עניין וזהו.

הוא גם התחייב לי שבמידה והבדיקה תצא לא בסדר הוא יוריד לי בדיוק איפה שצריך להוריד במחיר ככה שנראה לי שהוא די הגון.

ועוד משהו הק"מ לא כזה נמוך בשביל שנתיים לרכב על הכביש,אבל הוא סביר בהחלט.

פורסם

המחיר נשמע הוגן, אני לא חושב שבמחירים כאלה 3000 שקלים לכאן או לכאן הם משמעותיים מאוד, אבל אם אתה משלם מעל המחירון לרכב עם 35000 ק"מ בלבד אתה צריך לוודא שאתה מקבל רכב פיקס. קח אותו לבדיקה במכון שאתה בחרת ואל תתבייש לבקש ממנו להוריד על כל פיפס. בדוק למשל אם הוא עבר טיפול לאחרונה או אם צריך לעשות טסט בקרוב ונסה להוריד גם על זה. אם תראה רצינות, אני בטוח שהוא יתגמש במחיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קח את הרכב לבדיקה, אני מאמין שהוא יסגור איתך על המחירון ופשוט לא רוצה לרדת במחיר לפני הבדיקה...הוא רוצה להשאיר לעצמו מרווח.

רכב שנת 2008 לא נמכר הרבה מעל המחירון בגלל שהוא עדיין יקר ביחס לרכב חדש מהסוכנות.

קח אותו לבדיקה, הרכב לא יצא מושלם.

על כל דבר תוריד לו וכך תגיע לאזור המחירון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אוקיי אני אדבר במספרים,

מחירון הרכב הוא 157K לפי מחירון יד 2 הבחור אמר שהוא מוכן להתגמש איתי לסביבות ה160 משהו כזה,אני יודע שאלו עוד כמה אלפים בודדים ולא איזה 10 אלף מעל למחירון.

לפי מה שאני מבין שווה לי ללכת על הרכב ולסגור עניין מה שגם מדובר בבחור רציני שאין לו כח לשחק משחקים הוא רוצה פשוט לסגור עניין וזהו.

הוא גם התחייב לי שבמידה והבדיקה תצא לא בסדר הוא יוריד לי בדיוק איפה שצריך להוריד במחיר ככה שנראה לי שהוא די הגון.

ועוד משהו הק"מ לא כזה נמוך בשביל שנתיים לרכב על הכביש,אבל הוא סביר בהחלט.

לגבי מחירון יד-2,

אל תשכח שאתה מבטח את הרכב לפי לוי-יצחק.

כך שכל עוד שחברות הביטוח לא מכירות במחירון יד-2 אני לא מציע לך לשלם לפי מחירון זה אלה לפי מחירון לוי-יצחק.

קח בחשבון שאם הרכב נגנב או במצב תאונה חברת הביטוח תשפה אותך לפי מחירון לוי-יצחק.

עכשיו, לא בדקתי את מחיר הרכב הנ"ל לפי מחירון לוי-יצחק, אבל ניחוש פרוע שלי הוא שמחיר הרכב נמוך ממחירו לפי יד-2..

לאחרונה נתקלתי בתופעה של אנשים שמנסים למכור לפי המחירון המתאים להם, משמע, לפי המחירון הגבוה ביותר :roll:

כך שאפילו אם תקנה אותו במחיר מחירון (יד-2) בעצם אתה תשלם לו מעל המחירון (לוי-יצחק).

במקרה זה לא הייתי משלם לו שקל מעל.

אגב, 35000 ק"מ לרכב בן שנתיים זה ממוצע לגמרי וזה שהרכב במצב טוב לאחר שימוש של שנתיים לא אמור להוסיף למחירון (לא הייתי מצפה לפחות ממצב חדש מרכב בן שנתיים!).

לדעתי, תוריד אותו למציאות או שתמשיך לחפש.

---------------------עריכה------------------

עכשיו בדקתי במחירון לוי יצחק, מחיר הרכב 149,000 ש"ח!

תעשה את החשבון לבד, אתה תשלם לו בין 8000 ל-11000 ש"ח מעל המחירון...

פורסם

תבדוק שאתה מדבר על מחירון משוכלל ולא יבש.

בקשר, למה שאמרת, מכוניות ספורט לא נמכרות במחירון אם הן שמורות (לא חייבות להיות שמורות מעבר למצופה), אני מסכים שרכב בן שנתיים עדיין יקר מידי בשביל שיימכר הרבה מאוד מעל המחירון, לדעתי צריך להיפגש באמצע וללחוץ ידיים אם האקזמפלר מוצא חן בעיניי פותח השרשור.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לאחר שבאמת בדקתי מחירון לוי יצחק המחיר של הרכב כיום לאחר שקלול עומד על 150 אלף,אין סיבה הגיונית למה הבחור מבקש 15 מעל המחירון וכביכול רוצה להתפשר איתי על 10 מעל.

בכל אופן ירדתי מהעניין עם כל הכבוד לצבע רכב שאין הרבה קופרות לבנות ומצב הרכב(באמת אין סיבה שאחרי שנתיים מצב הרכב יהיה ירוד) אין טעם לעשות עסקים עם הבחור,נמשיך לחפש.

כל אחד אומר לי שהוא חי בסרט שהוא מבקש הרבה מעל למחירון ולא שווה להיכנס לזה וגם אני חושב שיהיה לו קשה למצוא מישהו שישלם לו 10 15 מעל.

נמשיך בחיפושים תודה ויום טוב.

פורסם

ועוד משהו,

יש עוד קופרה שחורה ביד 2, מה שמוזר שם הוא כזה דבר,

רכב שנת 2009,ק"מ 12 אלף בערך.

הבחור דורש 160 אלף ש"ח.

מעניין אם יש שם איזה קאטצ'.

• תוכן חדש...