Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10K אוט' ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים

אנו מחפשים רכב אוטמאטי (חייב) ואמין כשזול גם לאחזקה שיעלה עד 10K עדיפות (לא חובה) ל-5 דלתוות.

הרכב מיועד לנסיעה יומית של 25 ק"מ ו- 150 בסופ"ש לסרוגין.

לא מעניין אותנו את צריכת הדלק שלו, מה גם הנווחות ואפילו איך הוא נראה.

לא מעניין אותנו גם אם הוא עולה לירושלים, ב-140 קמ"ש אוו שהוא חייב לנסוע בשוליים (אגב אנו מת"א :roll: )

העיקר אוטו כלכלי!

תודה לכם חברים על עזרתכם.

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

נשמע שדייהטסו שרייד מתחילת שנות ה- 90 תהיה האופציה הטובה עבורכם.

הרכב אמין נקודה.

קחו בחשבון שאתם צריכים יישור קו.

בהצלחה.

שלומי.

פורסם

היינו מאוד מעדיפים להתרחק מקרבורטור, לדעתי זהו כאב ראש במיוחד בעידן הדיאגנוזה הממוחשבת :-P

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

אחרי חיפוש רב מצאתי את החחלופות הבאות:

מיצובישי לנסר או סופר לנסר

סוזוקי סוויפט

בלנו 95-96

121 או 323 עד 97

קיה (האם הקיה עונה לדרישה?)

יונדאי למיניהם

מה מלצים?

פורסם

לדעתי הדרישות שלך מבחינת מחיר ותכונות של הרכב הנדרש לא כל כך מסתדרים אחד עם השני. די ברור שלא תמצא רכב במצב שלא יחייב יישור קו ולכן הייתי מציע לצרף את סכום היישור, נניח 3K לההשקעה הראשונית. בדרך זו תחסוך כאב ראש וכנראה שתמצא רכב במצב סביר העונה לדרישות שלך.

פורסם

מה דרשתי?

כולה אמינות, זול וזול לאחזקה!

לא ביקשתי: נוח מפנק חסכוני שעושה 1:20

פורסם
היינו מאוד מעדיפים להתרחק מקרבורטור, לדעתי זהו כאב ראש במיוחד בעידן הדיאגנוזה הממוחשבת :-P

כאן אתה טועה בגדול,בעידן הדיאגנוזה הממוחשבת בודקים לך מאחורה למטה 4 גזים...ביציאה.

ועל תיקון כזה אתה משלם הרבה.

בקרבורטור בודקים CO ולשפר אותו יכול להגמר ב20 שקל.

שלא לדבר על החלפת חיישנים...או ממיר.

אני במקומך,רק קרבורטור,!

פורסם

סוזוקי סוייפט ידועה באמינות של הגיר האוטומטי שלה, דובר עליו רבות והוא בין הרכבים בגיר אוטומטי הכי אמינים בתקציב, אפשר למצוא גם הזרקה בתקציב ממודל 94 ומעלה, הזרקה חד נקודתית, הרכב לא הכי מפנק ולא הכי בטוח אבל הוא כל כך פשוט שאין מה שיתקלקל כמעט. נוסף לכל יש לו מזגן שלא מכביד על הרכב.

למרות שאל תצפה לצריכה טובה בנסיעה בינעירונית עם גיר 3 הילוכים.

עם תבחר בסוויפט יישאר לך עודף ליישור קו וב10 אלף תקבל רכב במצב מכני מעולה, גם לא בעיה למצוא אחת שמורה זה רכב של זקנים וסטודנטים, רק שים לב להיסטוריית טיפולים, ברכב יש רק 5 ספרות אחרונות של הקליומטרז' והרבה אנשים נוטים להפוך 260000 ל160000 בגלל שמופיע במד קילומטרז רק 60000. אל תתפשר בנושא זה.

עוד אופציה טובה וידועה באמינות שלה זה יונדאי אקסנט, רכב די פשוט ובגלל השם הרע שיש לו ניתן למצוא מודל גבוה במחיר של 10 אלף, הרכב מגיע עם שתי כריות אויר ובדגמים מסוימים גם חלונות חשמל ועוד תוספות חשמליות, עם אתה מחפש נוחות כמובן מהדברים האלה.

סופר לנסר אני בספק עם תמצא אחת שמורה בתקציב,יש סיכוי קלוש וגם אז היא תהיה ברמת איבזור נמוכה , ומהלנסר הישנה אני אישית הייתי מתרחק, בין הרכבים היותר זללניים שקיימים.

מאזדה 121 הוא רכב טוב, לא מכיר אותו אישית אבל לשכנה שלי יש כזה כבר כמה שנים ומעולם לא שמעתי ממנה תלונה על האוטו רק שבחים.

פורסם
עוד אופציה טובה וידועה באמינות שלה זה יונדאי אקסנט, רכב די פשוט ובגלל השם הרע שיש לו ניתן למצוא מודל גבוה במחיר של 10 אלף, הרכב מגיע עם שתי כריות אויר ובדגמים מסוימים גם חלונות חשמל ועוד תוספות חשמליות, עם אתה מחפש נוחות כמובן מהדברים האלה.

מאזדה 121 הוא רכב טוב, לא מכיר אותו אישית אבל לשכנה שלי יש כזה כבר כמה שנים ומעולם לא שמעתי ממנה תלונה על האוטו רק שבחים.

גם אני ממליץ לך על אחת מ-2 האופציות הללו. כמובן, נסה לחפש רכב שעבר כמה שפחות תאונות וק"מ, ושמטופל כמו שצריך, ולא תאלץ לבלות במוסכים לכל מיני "יישורי קו" למיניהם...

בהצלחה:wink:

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...