Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 1.8 TSI גיר DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם למישהו יש נסיון עם (או נהג מספיק זמן על) פאסאט 1.8 TSI גיר DSG? בהנחה שלוקחים אותו מליסינג -- האם כדאי?

תודה,

ניקי

פורסם

היום קיבלתי את הסופרב החדשה שלי שפועלת בדיוק עם אותו מנוע והילוכים והמערכת הזו פשוט מדהימה! (מהזמן המועט שנהגתי עליו)

פורסם

הי ניקי.

בבעלות לא מעט חברי פורום רכבים עם השילוב של גיר DSG ומנוע 1.8TSI (גם לי) ובגדול, לא יצא לי לשמוע תלונות חריגות ומהשרשורים שיצא לי לקרוא פה - מרוצים מאוד.

בצע חיפוש ותראה המון שרשורים שנפתחו אודות הנושא.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תודה על האינפורמציה

הרכב יהיה (אולי, אם הוא יחליט על הרכב הזה) של אבא שלי. אנחנו מכירים היטב את הפאסאט 2.0 אבל שמענו טענות לא טובות על התנהגות הגיר ב 1.8 DSG - כגון החלפה מהירה מאד ולא נעימה של הילוכים ביציאה מהמקום, הידרדרות ברמזור בעליה וכדומה. נשמע קצת מוזר אבל רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בנושא.

פורסם

תיבת DSG היא תיבה רובוטית ועשוי להיות מצב בו הרכב ינוע לאחור ביציאה מהמקום - פחות מתיבה רובוטית עם מצמד אחד,

אך עדיין יותר מתיבה אוטומטית שגרתית. בכל מקרה, לפאסאט מערכת למניעת התנועה הזו (מחשב ה-ABS מתוכנת להחזיק

את הבלמים נעולים לזמן קצרצר כדי לאפשר מעבר מדוושת הבלם לדוושת המצערת בלי תנועה). זה לא עובד באופן מושלם,

אבל זה מונע תנועה בחלק מהמצבים. לדעתי היתרונות של התיבה (העברות הילוכים זריזות וחסכון בדלק) עולים על החסרון הנ"ל.

פורסם

מנסיוני עם סקודה בעלת מכלולים זהים, גיר מצוין, אכן לעתים אם תהיה רגיש מספיק, תרגיש תחושות הדומות לגיר רגיל, כגון בתחילת נסיעה, במשך הזמן תפתח רגישות לדוושת הגז ותרגיש פחות את הדברים שציינת.

בכל מקרה, מדובר בגיר מדהים, העברות הילוכים מהירות מאוד, תאוצה טובה.

תתחדשו.

פורסם
תודה על האינפורמציה

הרכב יהיה (אולי, אם הוא יחליט על הרכב הזה) של אבא שלי. אנחנו מכירים היטב את הפאסאט 2.0 אבל שמענו טענות לא טובות על התנהגות הגיר ב 1.8 DSG - כגון החלפה מהירה מאד ולא נעימה של הילוכים ביציאה מהמקום, הידרדרות ברמזור בעליה וכדומה. נשמע קצת מוזר אבל רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בנושא.

יש מערכת שאמורה להחזיק את הרכב לשתי שניות בעלייה, מעולם לא התדרדר לי הרכב בשתי השניות האלה.

הגיר מחליף מהר וב 70 אתה כבר בהילוך 7 ויהיו מקרים שזה יגרום לחוסר כח אתה יכול להתערב, או פשוט לחכות שהגיר יקלוט. ההחלפה ברוב המקרים מאוד נעימה, אבל בהילוכים נמוכים לעתים תרגיש טלטול, אבל זה לא נפוץ.

ההתרשמות שלי מהגיר שאני עדיין מעדיף ידני יותר, אבל מעדיף אותו על פני כל גיר אוטומטי אחר שנהגתי עליו.

פורסם

סליחה על ההתעלקות,

אתה יכול לפרט לגבי האפשרות של לקנות את הרכב הנ"ל מליסינג , מה העלויות ,איזה שנה והאם ישנה אפשרות מימון.

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...