Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים,

יש לי שאלה מעניינת ואולי תעניין גם אחרים מאיתנו

יש לי רדיו דיסק אם מתח יציאה 2.5V

נגיד ויש לי אותו סט-אפ בדיוק

ואני מחליף לרדיו דיסק של 6V מתח

איזו הבדלים יהיו?

ומה המטרה של זה?

שומעים יותר חזק באותם כוונים וכ'?

אשמח אם מישהו במבין בנושא יאיר את עייני

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

ברמת העיקרון מתח יציאה גדול יותר = פחות גיין, פחות גיין = פחות עיוות, פחות עיוות = צליל נקי יותר.

אז לשאלתך, כן, ישמעו חזק יותר ונקי יותר באותו סטאפ בלי "גיין פרנזי".

ומכאן בוא נבין רגע איך מגבר עובד בקצרה:

מגבר, מעצם הגדרתו, הוא מכשיר היוצר הגברה של אות חשמלי, במקרה של מגבר לאודיו, הוא מגביר את האות הנכנס אליו ממכשיר הקומפקט דיסק / פטיפון / טייפ / טיונר וכ"ו.

ההגברה מתבצעת עבור שני פרמטרים פיזיקליים - זרם ומתח - שמכפלתם היא ההספק - כאשר, באופן סכמתי, חלק מהמעגלים של המגבר מגביר את המתח, וחלק אחר שלהם את הזרם.

נלקח מכאן:http://www.phase.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA/

ומכאן אפשר בקלות להבין, יותר מתח נכנס = יותר מתח יוצא, שבהכפלתו עם הזרם = יותר הספק.

מקווה שהסברתי ברור ונכון, אם טעיתי איפשהו אנא התחשבו שהשעה 3 לפנות בוקר. :-D

בברכה, שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...