Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי, ואני אומר שוב, הסיפור הזה עלה לכותרות בגלל כתבתו של המגזין!

מלבד העניין שזה אחלה אם בזכות המגזין הזה ימצאו כשל מחייב תיקון, טויוטה לא פירסמו שום הודעה בעניין התקלה!

הם בודקים אותה ! שיהיו להם מסקנות, כנראה שנדע.

טויוטה מודה.

טויוטה מודיע על ריקול

ואפשר להמשיך הלאה.

אלו הן הודעות עובדתיות על משקל "בדקנו, אכן יש בעיה, אנחנו מודים".

כרגע, נושא הלקסוס, עד כמה שאני הבנתי, הוא בבדיקה של טויוטה לאור ממצאי CR.

מעניין ש CR הם "סה"כ מגזין" כשמדובר בבעיות בטויוטה אבל אורים ותומים כשרוצים לקפוץ ולהציג את טויוטה כיצרן הכי אמין עלי אדמות.

העובדה שיש לך יאריס לא הופכת אותך לאובייקטיבי יותר. נכון, הדיסוננס לבעלי טויוטה הוא בהחלט קשה כשהם שומעים על פאשלה אחרי פאשלה אחרי פאשלה.

אולי פשוט תעתיק כבר את דבריו של CX?

כדי שתגובתך תדרוש תגובה ראויה, מצא לי קודם איכן הפכתי את CR למגזין תמים ונאור בזמן שהוא מציג את טויוטה כאמין עלי אדמות?

היאריס שלי לא צריכה להפוך אותי למשהו סובייקטיבי. הרכב מהנה מאוד, לא כולל שום בעיה שכלולה בהריסתה העצמית השיטתית של טויוטה בשנתונים האחרונים והיא מספקת את כל מבוקשי. אין זה אומר שהרכב הבא שלי יהיה תוצרת טויוטה, מה גם שסביר שלא יהיה כיוון שאני לא מוצא שום רכב מחליף ראוי ברכב ספורטיבי אצל היצרן הזה.

מלבד זה, היו ברשותי רכבים ממירב היבשות והיצרנים, ככה שהטענות שלך ושל CX לא רלוונטיות לכלום.

לא יודע לגבי הדיסוננס והפאשלה, כן אני יודע שאנשים אוהבים לכתוב מה שבאמת עומד להם על קצה הלשון ומעדיפים שלא להקדיש רגע לקריאה מלאה של הטקסט.

אני לא אצטט את זה בפעם השלישית או הרביעית כבר, אבל אם באמת תרצה, אתה תראה בעצמך שאני תומך בעובדה שיש כאן סיבה לפאשלה!

אני לוקח את דבריו של קספר, נזכר במשפט שתלוי לאבא שלי על הקיר במשרד, ומדיר את תגובותיי לכל הליצנים שחושבים שאני מעריץ עיוור של טויוטה ומסרבים לקרוא ולהבין שאני סולד מכל מה שקורה בחברה הזאת לאור המקרים האחרונים ואין לי שום אינטרס להתנהג כמו ילד בן 12 ולהעריץ יצרן כזה או אחר.

אישימטורבו,

נציג טויוטה בישראל ובעל מניות בחברת טויוטה המניבות תשואה מטורפת+רכב הליסינג שאני מקבל הוא לקסוס IS-F

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה הבעיה בזה שזה עלה לכותרות בגלל הבדיקה שעשה המגזין?

זה לא דבר נדיר במיוחד שעיתונאות מוציאה לאור דברים שכל מיני חברות או אנשים היו מעדיפים שלא יתפרסמו.

פרסמו את הסרטון,

אתה יכול לשפוט בעצמך אם זו התנהגות סבירה או לא (רק תזכור שאנחנו ב 2010 ו ESP זה לא בדיוק דבר חדש).

emotion of motion

פורסם

אלכס, כתבתי:

מלבד העניין שזה אחלה אם בזכות המגזין הזה ימצאו כשל מחייב תיקון,

ושפטתי גם בעצמי, ראה מה רשמתי בתגובותיי לקספר ולבאגירה לגבי ה-ESP והתנהגותו בלקסוס.

פורסם

מלבד העניין שזה אחלה אם בזכות המגזין הזה ימצאו כשל מחייב תיקון, טויוטה לא פירסמו שום הודעה בעניין התקלה!

טויוטה מודה.

טויוטה מודיע על ריקול

ואפשר להמשיך הלאה.

אלו הן הודעות עובדתיות על משקל "בדקנו, אכן יש בעיה, אנחנו מודים".

כרגע, נושא הלקסוס, עד כמה שאני הבנתי, הוא בבדיקה של טויוטה לאור ממצאי CR.

לא הבנתי מה לא ברור במשפט הבא: Toyota spokesman Bill Kwong has confirmed the existence of the handling problem to The New York Times

או בלינק הזה: http://www.nytimes.com/2010/04/17/business/17toyota.html?src=busln

או שזה חייב להיות כתוב בעברית?

פורסם

מהנדסי טויוטה לקחו את ממצאי CR. דובר טויוטה אישר שיש בעיית אחיזה (ועל זה כבר דיברתי בשרשור).

אנשי CR התקשרו עם טויוטה ועובדים איתם יחד כדי להבין את משמעות הניסוי. המהנדסים מנסים להבין את מקור הבעיה.

מהודעה על תקלה בתפקוד ESP ובדיקתה ועד ההגדרה של "רכב מסוכן לנהיגה עם סכנת התהפכות אכזית, ע"פ תוצאות של ניסוי קיצוני" יש הבדל.

הנושא בבדיקה! שמהנדסי טויוטה יגידו "יש בעיה חמורה במערכת ה-ESP שאינה מתפקדת כלל עד כדי סכנת התהפכות אכזרית" אפשר יהיה להגיד שהמלצת המגזין מושלמת! גם אני לא הייתי רוכש רכב חדש עם מערכת ESP ירודה וכמו שלא הייתי רוכש היום טנדר חדש ללא ESP בכלל.

פורסם
אולי באמת תתרגם?

מהנדסי טויוטה לקחו את ממצאי CR. דובר טויוטה אישר שיש בעיית אחיזה.

אנשי CR התקשרו עם טויוטה ועובדים איתם יחד כדי להבין את משמעות הניסוי. המהנדסים מנסים להבין את מקור הבעיה.

עכשיו בוא תגיד לי מה זה שונה ממה שכבר אמרתי לגבי ה-ESP בלקסוס (והכשל במבחן) ואיך זה קשור לעובדה שהלקסוס היא סכנת התהפכות מפחידה ומרשעת?

אתה צודק במה שאמרת, אבל הם גם שיחזרו את המקרה אצלהם ולא רק הקשיבו ל-CR.

Toyota said Friday that its engineers had duplicated the errant slide...bla bla bla

ונכון, כרגע הם בודקים מה בדיוק גורם לבעיה.

פורסם

אין עם זה שום בעיה, שיבדקו וישחזרו את הבעיה וילמדו מה מקור הכשל.

אם מדובר במערכת ESP שאינה מתפקדת כלל או כראוי במצב קיצון/שכיח כלשהו,עד לסכנת התהפכות ממשית ברכב עם מרכז כובד גובה , קרדיט למגזין ועונש לטויוטה (שצריכה להודות בכשלון שלה).

אך יכול להיות גם מצב שבו מדובר במערכת ESP ירודה, שתדרוש החלפה בליין או שדרוג תוכנה או whatever, אך אין בה פגם שגורם לרכב להיות פגיע וחשוף להתהפכות במצב שכיח ונורמלי וגם אז זה לא גורע מההתנהלות הבזויה שמזכירה את סיפור התיבה הרובוטית.

פורסם

כן, אתה צודק, אנחנו צריכים לחכות שטויוטה יודו באשמה ובינתיים ללכת על עיוור, כי מי ה CR האלה? עד שטויוטה לא יודו שיש בעיה, אין שום בעיה.

זה נראה לך הגיוני?!

emotion of motion

פורסם

מי שמעוניין ויכול לרכוש לעצמו לקסוס GX460 יחליט אילו שיקולים הוא לוקח בחשבון שהוא רוצה לקנות את הרכב, בהתבסס על מה שידוע ומה שלא.

אתה כנראה לא נכנס למשוואה הזאת.

פורסם

על ניסאן פטרול שמעתם? המגזין הערבי "מין הון אוחת'כ" פירסם שאכן רכבי SUV עלולים להתרומם על שני גלגלים אבל זה אינו מצב מסוכן, להיפך, זה חוסך בצמיגים וגם אפשר לעשות מניקור עם הציפורניים על הכביש. לא מאמינים? בבקשה

וברצינות, גם טויוטה מפשלת בדיוק כמו שמרצדס עם ה A CLASS בדגם הראשון. לפעמים לא ברור לי למה כל כך קשה להזיז את התחת מהסימולטורים והחישובים ופשוט לנהוג על הרכב באחד הניסויים הכי נפוצים שקיימים אייל איסלאנדי או חמיקה ממכשול או אפל קונטרה אפל או איך שלא קוראים לניסיון הפשוט הזה

never slow down never grow old

פורסם

IS-F

טויוטה כבר הודיעה על ריקול לדגם המדובר של לקסוס וללנד קרוזר (אפילו בארץ נקראו מספר רכבי לנד קרוזר לתיקון).

טויוטה נמצאת היום במצב שאם אתה תתלונן היום על איזושהי תקלה ספק בטיחותית הם יעשו ריקול,פשוט כדי להחזיר את אמון הציבור במותג.

המותג נמצא כרגע בשחיקה מתמדת,הוא חוטף סטירות על ימין ושמאל,הדרך היחידה שלהם להתמודד עם זה זה פשוט להיות קשובים לצרכנים.

הפעם האחרונה שהם התעלמו מתלונות על מערכת בטיחותית והכחישו את קיומה עלתה להם בהרבה מליוני דולרים+נזק תדמיתי עצום,כך שלא היה צל של ספק שלאחר הכתבה ב-CR יהיה גם יהיה ריקול.

אתה גם מאוד טועה בהגדרת הבעייה פה, ציינת כמה פעמים את המושג "סחיפת כח". על מה אתה מדבר ?

הם לא ניסו לעשות דריפט עם הלקסוס, הם סה"כ דימו מצב של עזיבת דוושת הגז באמצע פנייה מהירה,זה הכל.

כן,עשו פרובוקציה,אבל עובדה שהיו המון רכבים אחרים שבאותה פרובוקציה בדיוק התנהגו הרבה יותר טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמו שכבר ציינתי, מה שמדהים פה הוא לא הריקול ולא עצם התקלה שיכולה לקרות לכל יצרן (למרצדס הייתה תקלה זהה עם ה A הראשונה וכולנו זוכרים את ה TT הראשונות שהיו מזדקרות בנסיעה מהירה) , מה שבאמת מדהים זה שטויוטה, עם כל תשומת הלב של כל עולם הרכב ועיתונות הרכב עליהם, משחררים לשוק רכב חדש עם תקלה שהם ידעו עליה והתעלמו מקיומה או לחילופין, לא ביצעו ברכב שלהם את אחת הבדיקות הנפוצות שעושים לסוג הרכבים האלה.

זה או שהם גאוותנים בצורה לא נשלטת או שהם רשלנים בצורה מחפירה.

תבחרו איזה אופציה שאתם רוצים, טוב הם לא יוצאים מהעניין הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כמו שכבר ציינתי, מה שמדהים פה הוא לא הריקול ולא עצם התקלה שיכולה לקרות לכל יצרן (למרצדס הייתה תקלה זהה עם ה A הראשונה וכולנו זוכרים את ה TT הראשונות שהיו מזדקרות בנסיעה מהירה) , מה שבאמת מדהים זה שטויוטה, עם כל תשומת הלב של כל עולם הרכב ועיתונות הרכב עליהם, משחררים לשוק רכב חדש עם תקלה שהם ידעו עליה והתעלמו מקיומה או לחילופין, לא ביצעו ברכב שלהם את אחת הבדיקות הנפוצות שעושים לסוג הרכבים האלה.

זה או שהם גאוותנים בצורה לא נשלטת או שהם רשלנים בצורה מחפירה.

תבחרו איזה אופציה שאתם רוצים, טוב הם לא יוצאים מהעניין הזה.

אני לא בוחר לא גאוותנים ולא רשלנים.

כי אין לי את הכלים ,הרקע,הנסיון והידע לומר זאת על צד ג' יצרני ומצליח.

• תוכן חדש...