Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.:wink:

אני אמור להגיע במשך שבוע לפארק אפק ראש העין (חברת פרטנר)

האם יש באיזור שם חניה חינם? אני יודע על אופציית הכחול לבן או החניונים אבל זה פחות רלוונטי.

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ידוע לך אם אפשרי להחנות את הרכב שם בלי לקנות בסניף? כאילו אין שומר בכניסה לחניון?

פורסם

אין שומר, החנייה חופשית ובלי תשלום.

כמו כן יש כמה עשרות חניות "אפורות" - רגילות במקביל למדרכה בהמשך הרחוב.

פורסם

אין הרבה סיכוי שתהיה לך חניה במדחנים. קח בכיכר הראשונה שמאלה ומיד תכנס שמאלה לחניון שמעל ארומה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אפשרות נוספת היא לנסוע עד לסוף רכב עמל, הרכב מתעקל שמאלה, בסוף הרחוב יש לך פנייה ימינה לרחוב העבודה. במעלה הרכב יש לך מגרש חול גדול שהחנייה בו היא חינם, כך בחשבון שהוא מתמלא דיי מהר.

דרך אגב, חנייה ליום שלם לאורך הכחול-לבן עולה 20 ש"ח בלבד, נכון שעל פני שבוע תהייה לך הוצאה של 140 ש"ח אך כך גם הרכב יהיה הרבה יותר קרוב אליך.

פורסם

תודה לך אבדוק זאת. בכול אופן,הודיעו לי שאני אצטרך להגיע ליומים ואחר כך אגיע בהסעות לשם.

דרך אגב,רחוב העבודה הוא לא רחוק מרחוב העמל 6?

פורסם

שהגעתי לאיזור הזה לא מזמן חניתי בחניה ליד בזק בינלאומי ברחוב השחם. יש שם כרכור כזה שבו חונים

רוב עובדי בזק בינלאומי חניה בחינם. אם לא מפריע לך ללכת 2 דקות ברגל.

פורסם
תודה לך אבדוק זאת. בכול אופן,הודיעו לי שאני אצטרך להגיע ליומים ואחר כך אגיע בהסעות לשם.

דרך אגב,רחוב העבודה הוא לא רחוק מרחוב העמל 6?

כ 10 דקות הליכה

דרך אגב החנייה של מגה שהזכירו כאן יוצאת בדיוק ליד. יש לך אפילו מדרגות מאחורי החניון שעולים לכביש וכמעט ישר לכניסה של אוראנ'ג.

אלה מה, לא נראה לי הגיוני שניתן כך לעבוד עליהם ולהחנות כל היום.

• תוכן חדש...