Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח ערב זך.

הבעיה שלי ברורה כמובן ולהלן מעט פרטים יבשים על הרכב לפני הפרוט עצמו.

שנת 96 גמעה כ 195 אלף,יד ראשונה,יחסית שמורה מאד לשנתון ולשוק.

אבי החליט לרכוש אותה כרכב שני למשפחה,וזול לקניה כאמור.

הרכב הגיע עם גיר גמור,ושאר ירקות ולהלן מה שהוחלף.

שישית מצתים המתאימים לשנתון,כבלי הצתה,גיר חדש כולל מוח גיר של שנת 95.מחזיר שמן אחורי,קדמי,פלאשינג למנוע,החלפת שמנים כולל שמן גיר,תוסף מנוע לשמן מנוע,ברז מים חשמלי למים,צינורות לחץ שמן מהמנוע.ואולי עוד שאר ירקות.בעיקרון זה החלק הארי שהוחלף.

ועכשיו לבעיה.צריכת הדלק גבוה במיוחד,אפשרי שאחד ל5 או פחות 200 שקלים דלק נגמרים תוך 120 קילומטרים של נסיע רגועה במיוחד.

מה שכן ברור,הרכב פשוט רועד בעמידה! ממש כאילו ויש תערובת עשירה מאד שמנסה לחמם את המנוע במוסקווה במינוס 90 מעלות בצל.

הרכב מקרטע בבוקר,מאד איטי ולא "נושם" כמו שספארי אמורה להיות.הרכב פשוט חנוק!

בהילוך השני שמתחלף,במקום שישתלב בעדינות יד מן קיק כזה,בעיטה שמעיפה אותך קדימה.המכה לא אלימה במיוחד,אך מציקה ולא נוחה.

לשם השוואה,לחבר שלי יש את אותו הרכב בדיוק רק שהוא פשוט נוסע כמו חייה ולא נותן לאוטו שלו לחיות חיים ראויים.

שלו עשתה יותר מ 390 אלף,אני אכתוב במילים שלוש מאות ותשעים אלף קילומטרים.והרכב שלו פשוט טילון קטן.שקטה כמו מנוע חשמלי לא רועדת, וחשוב מאד נוסעת מצויין! וצורכת פחות דלק.

אציין ש הרכב עבר אתמול בפעם הרביעית בדיקת 4 גזים שיצאה תקינה יותר מקודמתה.ובעלי מקצוע אמרו שמזמן הם לא שמעו מנוע כלכך מתוזמן שנשמע ממש חדש,אצטט מישהו שאמר"גיסנו המנוע שלך נשמע חדש מהקרטון"

אחרי כל החפירה,יש למישהו קצה חוט? לחשו לי שמדובר אולי על חיישני גזים.

אשמח לשמוע תשובות מבעלי ידע.

תודה והמשך ערב טוב.

ג'ובני

פורסם

ערב רב

אם זכרוני הדהוי לא מטעה אותי, מדובר במנוע WORTEC,

אות שמינית במספר השלדה W, ואם כן למנוע הזה יש מערכת הזרקת דלק

שמכונה בשם חיבה "עכביש". יכול להיות שהיא המקור לצרות.

מומלץ למצוא מומחה למכוניות האלה, אם אתה צפוני (חיפה, קריות)

יש לי מישהו שיכול לעזור.

בדיקת מחשב לנתוני מנוע בעבודה יכולה להועיל.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

תודה רבה,שמעתי על המערכת הזאת.מוסכניק אחד אמר לי שזהו הפחד העיקרי של בעלי הספארי.

ואני מאיזור המרכז,מטפל אצל אחד שמבין באמריקאיות,רק מה שאין לו זמן לחיות בשבילי.

יש לך אולי עוד השערות? אולי חיישנים? כי זה נראה כאילו היא דוחסת לי סתם פול דלק ואני לא מבין מה הולך פה.

תוכל להסביר לי את הקשר של העכביש לבעיות?

ג'ובני

פורסם

בעבר היה לי כ 5 מכוניות מהסוג הזה ממודל 96 ועד מודל 98 במהלך השנים האחרונות אני גם הולך על העכביש, הרכב הוא מודל ישן העכביש תפקידו להזרים לכל צלינדר את כמות הדלק שמחשב ניהול המנוע קובע , יתכן ורוב השנים הרכב נסע נסיעות בתוך העיר העכביש במהלך השנים ניסתם על תשכח שהדלק בארצנו באיכות ירודה ,יתכן וגם לא עשו טיפולים בזמן .אם תירצה מוסך טוב מהמרכז אני אשמח להמליץ לך על אחד .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי לך, יש לי את אותו הרכב ואותה הבעיה ,

א. האם אתה יודע כמה אמורה להיות צריכת הדלק הנורמלית שלו ??

ב. אם מצאת פתרון אנא עדכן אותי כאן [אני גם אעשה זאת ]

• תוכן חדש...