Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מחפש להשכיר רכב לשנה ומחפש המלצות

moshe333
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

אני מעוניין להשכיר רכב לתקופה של שנה ואני מחפש רכבים מענינים

אבל רק אצל חברות ההשכרה הגדולות .(שלמה,אוייס,אלדן,אלבר)

הקטגוריה שאני מחפש היא 2.0 ומעלה אני לא רוצה רכבים כמו A6 כי הקפיצה במחיר גבוהה ללא הצדקה

יש לי הצעה ל טויוטה קאמרי עם 100.000 קילומטר במחיר של מאזדה 6

מדובר בדגם המפואר אבל עם המנוע הקטן 2.4 .

כרגע זה נראה הכי מעניין

האם מישהו מכיר או נתקל ברכבים קצת שונים אבל בציי ההשכרות של החברות האלו ?

כמו כן אם אפשר לקבל המלצות על החברות השונות ומה לבדוק טוב בחוזים .

תודה מראש

משה.

אכן החיים בזבל !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי הרבה מה לתרום לשרשור אבל בהחלט יש לי שאלה קצת חטטנית ברשותך.

אתה באמת מעוניין אחרי שנה להישאר ללא רכב וללא הכסף (כמעט 50 אלף שקלים)?

לא עדיף לך לרכוש רכב אמין ושמור ולאחר שנה למכור ולהפסיד הרבה פחות ממה שאתה הולך להפסיד כרגע?

שלומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלומי, אני לא חושב שהוא יפסיד הרבה פחות ממה שישלם לחברת ההשכרה.

קח בחשבון שאם הוא קונה רכב יחולו עליו הוצאות ביטוח (מקיף+חובה) וטסט, שמגיעים לאזור 10 בשנה

יהיו לו בערך שני טיפולים לעשות וכמובן ירידת ערך.

התעלמנו כאן ממחיר הכסף (הוצאות ריבית ומדד שישלם עבור הלוואה לרכישת הרכב או אם יש את הכסף אז הפקדת סכום הרכישה במק"מ\אג"ח או פשוט ריבית פק"מ) וגם מכאב הראש של קנייה ומכירה.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז לפי מה שאתה אומר, חברת ההשכרה מפסידה כסף.ועדיף לכולנו לשכור רכבים.

אז לא שוכרים קאמרי , אלא קונים רכב יותר עממי, אחרי שנה הרכב מפסיד 8 אלף שקל, ביטוח וטסט וטיפול ועוד שטויות, נעגל ל7 אלף שקל.

איפה עלות של 15 ואיפה 50000 ?

אביב8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

B&W לא אמרתי או כתבתי לרגע שחברת ההשכרה מפסידה כסף

אני אפילו אצטט את עצמי

אני לא חושב שהוא יפסיד הרבה פחות ממה שישלם לחברת ההשכרה

אני מציע לך לקרוא שוב את מה שכתבתי לפני שאתה מעביר ביקורת בצורה כזו.

ראשית, חברות ההשכרה והליסינג קונות את רכביהן במחיר הרבה יותר נמוך ממה שאתה כצרכן רוכש אותן כחדשות. דבר נוסף, הן מחזיקות מוסכים משלהן בהן הרכבים עוברים את הטיפולים ובכך מוזילות את העלויות השוטפות בצורה משמעותית.

פותח השרשור לא רצה לשכור רכב עממי יותר אלא קאמרי.

אם הוא היה רוצה סובארו או יונדאי הוא לא היה משלם 4100 לחודש אלא 2000 וקצת שהם פחות מ-30K לשנה.

אחרי שנה קאמרי מפסידה "קצת" יותר מ-8 בשנה - ההבדל בין כל שנתון בממוצע הוא 20K.

ביטוח וטסט לקאמרי - תעגל יותר לכיוון ה-10 ומבלי להתחשב בזמן שמשקיעים בסקר מחירים לביטוח וחצי יום לעשות טסט.

וגם כאן לא התייחסתי למחיר הכסף, ועוד משהו לא פחות חשוב - ההתעסקות עם הרכב.

במקרה של בעיה החברה לוקחת את הרכב ושמה לך אחד אחר במקום. אתה לא צריך לקחת אותו למוסך, אולי להתקע בלי רכב יום-יומיים, לשלם תיקונים.

למה אתה חושב שאנשים עושים ליסינג? כי זה משתלם?

בתור מישהו שעכשיו סיים ראיית חשבון ויודע דבר או שניים על מיסוי, זה לא באמת עולה פחות מהחזקת רכב אבל זה כן עולה פחות אם לוקח בחשבון "הוצאות נלוות".

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוספת לדבריו של liran_r -

דבר נוסף שמטה את הבחירה הנכונה יותר לכיוון ההשכרה הוא טווח הזמן הקצר יחסית ומוגדר מראש (שנה) .

להתעסק עם הקניה והמכירה בתוך שנה אחת - כרוך גם בתשלומים שונים (בדיקות, העברת בעלות וכו') ובעיקר בזמן והתעסקות.

ואם בסוף התקופה האדם יהיה "לחוץ" למכור את הרכב ולא יהיה לו הזמן לחכות לקונה הנכון, הוא עלול להפסיד לא מעט כסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...