Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח

בזמן האחרון קורה לי באוטו אחריי שהוא נסע בערך 30 דקות ללא כיבוי כאילו הגיר מתנתק בהילוכים נמוכים

הכוונה שאם אני לוחץ על הגז ברציפות, אז פתאום כאילו הפסקתי ללחוץ על הגז לשנייה ואז הוא ממשיך.

החלפתי גיר מנסיבות אחרות והבעיה הופעיה גם בגיר הקודם וגם בגיר שעכשיו מותקן על הרכב.

למישהו יש פתרון לבעיה?..סתימת דלק?...חיישן תקול?..

תודה רבה וחג שמח

פורסם

אהלן.

אני חושב שזה לא קשור לגיר,

עצם העובדה שזה חוזר גם בגיר החדש רק מחשיד את העניין עוד יותר.

הסיכוי הגבוה לבעיה הוא בחיבור בין המנוע לגיר. אולי יש בעיה בתושבת או משהו בנידון

בכל מקרה לדעתי אין סיכוי שהגיר מחליף את ההילוך לסרק ואז להילוך נסיעה מבלי לגעת בו.

אגב תשתדל לשים לב בכמה סל"ד זה קורה לך, אולי אכן יש איזה בעיה בחיבור בין המנוע לגיר עצמו!

המשך יום טוב!

פורסם

הדבר קורה בסרק נמוך 1500 1800 זה לא שהוא מעביר אותו לניוטרל זה כאילו כאילו אתה מפסיק ללחוץ על הגז למרות שאתה כן לוחץ על הגז.

ולא ניראה לי שזה כלכך הגיוני שזה בין החיבור לגיר לבין המנוע כי פירקו גיר שמו גיר אחר,הגיר לא היה טוב.

אז פירקו את הגיר הלא טוב ושמו את הגיר שעכשיו קיים על האוטו.

בשלושת הגירים התופעה הופיעה.

צריך לתת לחיצה קצת יותר חזקה על הגז ואז זה נפסק ההתנתקיות האלה.

פורסם

זיהוי הבעיה נמצא בגוף התגובה שלך.

כנראה שסתום פילטר הדלק או שיש בעיה במערכת הדלק/הזרקת הדלק.

לפי מה שאתה אומר עכשיו זה דיי בטוח שזה לא בגיר אלא במערכת הדלק מה שהופך את עניין ליותר ממוקד.

פשוט למספר רגעים מפסיק להגיע דלק למנוע ואז בלחיצה יותר חזקה אתה מצליח להזרים דלק. משהו שם כנראה סתום.

שתי שאלות לי אליך:

1) אני לא זוכר אם יש לך נורת CHECK ENGINE, אם ישנה- היא דולקת?

2) ברגע שהעניין קורה לך- האם הרכב מתקשה להשאר מונע (הוא מפרפר?) מה בדיוק קורה חוץ מזה שהדוושה לא משפיעה?

חג שמח!

פורסם

יש לי מנורה ולא,היא לא נדלקת (אתה מדבר על המנורה של הכד שמן הזה כן?)

ולא הרכב לא מתקשה להיות מונע לא מקרטעה בכלל.

עוד הפעם אני יזכיר המקרה קורה אך ורק כשהאוטו התחמם(כ-20 דקות נסיעה.)

• תוכן חדש...