Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ובכן התקציב שלי צמח לו ל-30-35K ולאחר בדיקה ביד 2 אלה הרכבים שעולים בתקציב.

יש לציין כי הרכב הולך לבחורה (סטודנטית) שצריכה רכב אמין, אוטומט, ביטוח סביר, סחירות טובה (לא רוצים להיתקע עם האוטו) ואמינות מעל הכל.

האופציות שעומדות לפנינו הן:

1. פיאט פנדה 2005 מנוע 1.3 (חוות דעת מישהו?)

2. דהייטסו סיריון CZ מנוע 1.3 שנת 2002.

3. פג'ו 206 שנת 02-03 (אני אישית מפחד מפג'ו).

4. פונטו ספייס שנים 04-05 (צורה חדשה וישנה).

5. גטס GLF ו-GLI שנים 03-05 (מישהו יכול לומר לי באיזה דגם ישנה בעיה של תצרוכת דלק??? אמרו לי שבדגם FUN אין בעיה של תצרוכת דלק גבוה אבל בשאר הדגמים היא שותה דלק כמו בהמה טיבטית (יק) :))

6. שברולט אוואו שנת 03-05 דגם GLT או משהו כזה - אני רוצה את האוואו הקצרות (5 דלתות) ולא הארוכות איך הן נקראות?

תודה רבה על העזרה!!!

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם
שלום לכולם!

ובכן התקציב שלי צמח לו ל-30-35K ולאחר בדיקה ביד 2 אלה הרכבים שעולים בתקציב.

יש לציין כי הרכב הולך לבחורה (סטודנטית) שצריכה רכב אמין, אוטומט, ביטוח סביר, סחירות טובה (לא רוצים להיתקע עם האוטו) ואמינות מעל הכל.

האופציות שעומדות לפנינו הן:

1. פיאט פנדה 2005 מנוע 1.3 (חוות דעת מישהו?)

2. דהייטסו סיריון CZ מנוע 1.3 שנת 2002.

3. פג'ו 206 שנת 02-03 (אני אישית מפחד מפג'ו).

4. פונטו ספייס שנים 04-05 (צורה חדשה וישנה).

5. גטס GLF ו-GLI שנים 03-05 (מישהו יכול לומר לי באיזה דגם ישנה בעיה של תצרוכת דלק??? אמרו לי שבדגם FUN אין בעיה של תצרוכת דלק גבוה אבל בשאר הדגמים היא שותה דלק כמו בהמה טיבטית (יק) :))

6. שברולט אוואו שנת 03-05 דגם GLT או משהו כזה - אני רוצה את האוואו הקצרות (5 דלתות) ולא הארוכות איך הן נקראות?

תודה רבה על העזרה!!!

אגב, מה בנושא בטיחות?

un4get

פורסם

אני ממליץ לך לעשות את הבחירה הנכונה ולקחת את הפונטו מכיוון ש:

אוטו אמין מאוד, הגיר הרציף שלו מעולה צריכת הדלק שלו פנטסטית 15 ק"מ לליטר בממוצע וביטוח לא יקר.

עם כבר את לוקחת את הפונטו תקחי אך ורק את דגם הELX שזה הדגם המאובזר ביותר מבין מנועי 1250 סמ"ק,

יש לו 80 כ"ס 16V ותקחי אותו אך ורק בגיר רציף ממליץ מאוד גיר מעולה.

פורסם
אני ממליץ לך לעשות את הבחירה הנכונה ולקחת את הפונטו מכיוון ש:

אוטו אמין מאוד, הגיר הרציף שלו מעולה צריכת הדלק שלו פנטסטית 15 ק"מ לליטר בממוצע וביטוח לא יקר.

עם כבר את לוקחת את הפונטו תקחי אך ורק את דגם הELX שזה הדגם המאובזר ביותר מבין מנועי 1250 סמ"ק,

יש לו 80 כ"ס 16V ותקחי אותו אך ורק בגיר רציף ממליץ מאוד גיר מעולה.

קודם כל תודה רבה על התשובה,

את זה אתה אומר מתוך נסיון?

מה עם הדגם dynamic שהחליף את הELX בשנים 2004 - האם גם הוא טוב כמו ה-ELX?

המון אנשים וגם חבר שהוא סוחר רכב אמר לי אל תיגע בפונטו אוטומאטית - אם זה גיר רגיל רכב מעולה, אם זה האוטומאט תתרחק ממנו!

מה דעתכם?

un4get

פורסם

את השברולט תעיף מהרשימה.

לא בטיחותית, לא ממש מאובזרת, לא מעוצבת ומרגישה כמו עגלה בלי סוס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה רבה על העזרה אבל אף אחד שענה לא ממש עזר לי מכיוון שהוא לא ענה על שום שאלה ששאלתי... אז אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת מלאה על הרכבים הנ״ל...

שוב תודה!

un4get

פורסם
את השברולט תעיף מהרשימה.

לא בטיחותית, לא ממש מאובזרת, לא מעוצבת ומרגישה כמו עגלה בלי סוס.

עידן

אם מדברים על לא מאובזרת... יונדאי ג'טס GLF

דגם של ליסינג כרית אוויר אחת, בקושי יש מקום לכיוון הכסא בלי לדבר על ABS וכל השאר

היה לי רכב כזה מהעבודה (לשעבר) של 2007. אין לי טענות אליו לא היו לו תקלות או קילקולים

(דלת מקבלת עיוות בפח כשאופנוע פוגע בה ב40- קמ"ש נחשב תקלה?:roll:)

אבל בגלל שההורים שלי קמצנים אני פשוט שונא שונא שמתקמצנים לי על הדברים הקטנים האלה

הדבר היחידי שיש לאהוב מהנתונים שלו זה שהוא זול (בגלל הליסינג שמציף את השוק?)

• תוכן חדש...