Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בפונטו שלי שכפי שאתם רואים יש לה ריפוד כתום (ומדהים) הריפודים היו מלוכלכים, כתמים שחורים כאלה. ניקיתי אותם עם ספריים קצף לבנים כאלה של סיימונייז וSTP אבל שניהם מה שהם עשו זה להוציא את כל השחור שהיה נסתר ושמו לי אותו על כסא שיראו אותו טוב טוב.

עכשיו הכסאות נראים כאילו נשפך עליהם משהו.

בנוסף לכך, אח שלי קנה פונטו ספייס ELX ושמה הריפודים כחולים כהים אבל מבד הרבה יותר "אוורירי" ויש שמה הרבה כתמים של אוכל. בספייס עוד לא ניסינו שום דבר, כי התוצאות בפונטו שלי לא היו טובות בכלל.

אז מישהו יודע איך באמת לנקות את הריפודים?

או שהפתרון הכי טוב יהיה לקחת את הפיאטים לקלין קאר? ואם כבר אני פה, מישהו יודע כמה הם יבקשו על נקיון כזה?

נ.ב אל תציעו לשים כיסויים כי זה מכוער בטירוף

תודה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

טוב לא הייתה לי סבלנות :lol: הלכתי לקלין קאר,

הבנתי מה הבעייה עם כל השיטות שאני הייתי יכול לנסות בבית

בקלין קאר יש להם שואב אבק ענק שבהתחלה מוציא חומר שגורם ללכלוך לעלות ואז השואב שואב את כל הג'יפה הזאת.. פשוט מאוד ועובד מצויין. בבית הייתי יכול מקסימום להוציא את הלכלוך למעלה ואז להשאיר אותו שמה..

הכסאות עוד לא התייבשו כל כך אבל נראה שהם נקיים מאוד ואין כתמים שחורים סוף סוף.

פורסם

הפטנט הוא אכן לשאוב ואז לשים את החומר לניקוי ריפודים, ד"א הקצף לניקוי שטיים של סנו עושה את העבודה מצויין.

לאחר שהקצף הופך לנוזל יש לספוג עם נייר סופג את כל הג'יפה וככה הריפוד יוצא חדש.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

צהריים טובים

עצה מניסיון, אם אתה יכול להשאיר את החלונות ברכב פתוחים ולתת למושבים להתייבש אני ממליץ בחום. לאחר שאני ביצעתי ניקוי דומה, בו אף פירקו את המושבים ולאחר הניקוי הם עמדו יותר מיום שלם בשמש, היה עדיין לח בטירוף באוטו ובמשך שבוע היתה תחושה של כניסה לסאונה.

לכן אני ממליץ לאוורר את האוטו כמה שאפשר וכמה שיותר ולתת לריפודים להתייבש, כי במידה והמים מהריפודים יתאדו כשהוא סגור יהיה קשה להיכנס אליו והוא יתחיל להסריח.

פורסם

כן בדיוק ירדתי לאוטו ושפתחתי אותו יצאה עליי סאוונה, אז השארתי עכשיו עם חריצים בכל החלונות

כבר כמעט התייבש בכל מקרה

עכשיו שזה כבר 95% יבש אני יכול להגיד שזה נראה מעולה, ממש כמו חדש, מומלץ מאוד למי שנוסע עם כסאות מלוכלכים ללכת לקלין קאר.

אם הצבע שלי לא היה סרוט כולו כבר הייתי עושה טיפול דייטלינג שלם אצלהם. ראיתי את המכוניות האחרות שמה, נראות כמו שרואים תמונות של מכוניות שיוצאות מהמפעל....

פורסם

כמה עולה תענוג כזה ? גם אני צריך הכיסאות שלי נראים זוועה . (לא ממני רק קניתי את האוטו)

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

לא מכיר את קלין קאר, אבל יש הרבה מקומות שמכינים רכבים למכירה והתוצאה מדהימה. רכבים שקודם היו בהם כתמי קפה ובוץ מזעזים נראים כאילו יצאו מהחברה.

פעם שאלתי אחד כזה מה הסוד שלו, לא תאמינו. מברשת, פנטסטיק מדולל, והרבה מים. לא פחות ולא יותר.

ניסיתי, עם לא מעט חששות. התוצאה היתה בדיוק כמו התוצאה שלהם, הריפודים יצאו חדשים כמו מהחברה. גם השטיחים.

וגם אצלי, היה צריך לשים את הרכב בשמש עם חימום מופעל מקסימום למשך כמה שעות, וחלונות פתוחים טיפה. כמה שעות והכל התייבש ונראה ח ד ש .

ממש לא מומלץ לעשות את זה יותר מידי פעמים אבל לפעם אחת (בקנייה או לפני מכירה) זה הסוד של כל מכוני הניקוי,עכשיו גם אתם יודעים...

חג שמח

פורסם

בקלין קאר השתמשו בחומרים ייעודיים והשואב אבק הזה ולכן גם בקושי השתמשו במים והאוטו התייבש מהר מאוד. לא מילאו לי את הכסאות במים.

רצו 300 הצלחתי לשכנע ב250 כי אמרתי שגם אח שלי כנראה יבוא אם יצא טוב.

• תוכן חדש...