Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכשלה בטסט לוחית זיהוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום, הכשילו אותי בטסט על לוחית זיהוי בטענה שהמספרים קצת מחוקים.רציתי לדעת כמה עולה לוחית חדשה?ועם מה אני יכול לעבור על הספרות שהצבע לא ירד?

פורסם

זוג לוחיות עולה כמה עשרות שקלים ומכינים אותן במכון טסטים.

מוזר שלא הציעו לך לעשותן במקום.

הזמן שאתה נוסע לחפש איפה, הזמן שאתה חוזר, התשלום עבור טסט חוזר - עולים יותר מאשר הכנת לוחיות במעמד הטסט, או במקום אחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
.רציתי לדעת כמה עולה לוחית חדשה?ועם מה אני יכול לעבור על הספרות שהצבע לא ירד?

ניתן לרכוש ספריי צבע, ולעבור על הספרות המחוקות.

העלות שלו יכולה להגיע ל 20 ש"ח, בנוסף תצתרך לרכוש סרטי הדבקה על מנת לתחום את מסגרת הספרות.

לדעתי האישית תחסוך לך את הרכישה הזו, ואת העבודה המשעשממת ותרכוש לך לוחית זיהוי תיקנית ב 60-70 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש אפשרות לרכוש לוחית זיהוי במכון הטסטים ביוזמתי שלא במעמד הטסט השנתי? במידה וכן, במה עליי להצטייד בבואי למכון?

פורסם

רשיון רכב + תעודת זהות או רשיון נהיגה.

לפעמים יבקשו ממך להביא את הלוחיות הישנות או אישור משטרה על אובדן/גניבה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם אותי הכשילו בטסט על לוחית קדמית עם הרכב הקודם שלי, הלכתי במקום והכנתי 2 חדשות, עלה בסביבות 100 ש"ח. אגב אם זה משנה, המקום הוא מכון ציפורי בנצרת.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
רשיון רכב + תעודת זהות או רשיון נהיגה.

לפעמים יבקשו ממך להביא את הלוחיות הישנות או אישור משטרה על אובדן/גניבה.

.

+1

לא חייבים אישור מהמשטרה על אבדן וגנבה, כך בעלי רכבים אשר להם מנשא לאופניים אשר מסתיר את לוחית הרישוי וזקוקים למספר נוסף, מנפיק להם מכון הטסטים לוחית נוספת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...