Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לפני כשבוע בערך החלפתי את החיישן חמצן (זה שליד הממיר הקטליטי) בנוסף גם חיישן חום הוחלף (העלות 1200 שקל לשתי החיישנים האלה) , החיישנים הוחלפו בעקבות ריח של גזים חריפים מהאגזוז , אחרי החלפת החיישנים הרכב נבדק דרך מחשב ונמצא שהכל תקין ,

הבעיה היא שהריח עדיין נמשך , מישהו יכול להסביר לי למה?

דבר נוסף הוא שהרכב לא סוחב מי יודע מה , הבעיה הזו הייתי לפני החלפת החיישן וגם אחרי , מה גם שבסרק הטורים לא יציבים בכלל .

אגב - הדבר היחידי שאני חושד זה הממיר , למרות ש2 מוסכים אמרו לי שהממיר תקין לדעתי לא , זה הגיוני ממיר? (למרות שהרכב עשה 90)

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

ממליץ לך לפנות למוסך רון בת"א.

מתמחה ברכבים הנ"ל.

אם הטורים לא יציבים אז צריך לעשות כיוון מצערת, במידת הצורך גם ניקוי. האם כשהוחלף חיישן החום בוצע איפוס למצערת?

תנסה לעשות ככה:

פרק את הקוטב של ה- מהמצבר.

תחכה 10 דקות.

תרכיב בחזרה.

תתניע את הרכב, ואל תיגע בכלום 10 דקות.

המחשב עבר איפוס ויתחיל לקרוא את הנתונים מהחיישנים מההתחלה.

אם אני לא טועה אין צורך לבצע כיון דרך סורק, אלא המחשב רכב מתאזן לבד לאחר מספר נסיעות.

קובי

פורסם

כל הבעיות נגרמות עקב ממיר סתום , זאת אומרת שהממיר שלי הלך לעולמו היום .

מה גם שחכתי להוסיף שהדוד האחורי רועד וכשאני נותן גז חזק יוצא עשן קצת שחור , זה עוד סימן לממיר גמור .

ממיר תחליפי יהיה בסדר לרכב הזה? זאת אומרת הוא לא יעשה בעיות? והאם אני ירגיש הבדל בין מקורי לתחליפי?

עוד שאלה , כמה העלות של ממיר תחליפי?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

• ספונסר פורום
פורסם

לעיניין הסחיבה ,האם בדקו את הביצועים של מד זרימת האויר אצלך ברכב ?

ריח הדלק יכול להגיע מצינורית קרועה של מיכל הפחם (מיקומו ליד מיכל העיבוי)

או מנזילת דלק מהמשאבה או מצינורות הדלק .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

היי רון ,

כל הריחות של הדלק באים מהאגזוז עצמו (זה נבדק) , כתוצאה ממיר פגום .

בקשר לסחיבה , המוסכניק שלי אמר שגם בגלל שהממיר סתום יש בעיות סחיבה , כל השאר תקין ברכב .

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

• ספונסר פורום
פורסם

אכן אתה צודק אם הממיר סתום זה יכול לגרום לתופעות האלו

שאתה מתאר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...