Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר מנוע לא תואם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה מכרתי רכב (פיז'ו 205 94 4000ש"ח)

הרכב היה ברשותי כ5 שנים

עברתי איתו טסט 4 פעמים ללא בעיות

השבוע התקשר אלי הקונה ואמר שהוא נכשל בטסט בגלל מס' מנוע לקוי(אם בוצעה החלפה היא בוצעה לפני שקניתי

את הרכב ולא ידעתי על כך)

בבדיקה התברר שהמספר נכון אבל דגם המנוע לא תואם (בבדיקה עם יבואן מנועים לא קיים כזה דגם)

במשרד הרישוי לא מוכנים לרשום את המנוע בחשד לזיוף

אשמח לקבל תשובה היכן נגמרת האחריות שלי כלפיו(ניסיתי לעזור לו ככל יכלתי)

תודה

פורסם

כאן לא פורום יעוץ משפטי והתשובות שאתה מקבל הן לפי מיטב הבנתם וההיגיון של הקוראים.

אולי מישהו שחווה מקרה דומה, יוכל לתת מנסיונו.

לדעתי, בהנחה שהכל מתנהל בתום לב, האחריות שלך הסתיימה ברגע העברת הבעלות.

מאין לך לדעת שהקונה לא החליף מנוע ושיחזר עליו מספר זהה?

אין צורך שתהיה כל-כך נחמד ותבקש לראות אם זה בכלל המנוע שלך או אחר, סיטואציות כאלה יכולות להלהיט רוחות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קרה לי שבטסט אמרו לי שמספר המנוע לא תואם ושאלו אם החלפתי מנוע. התעקשתי שלא כמובן.

אחרי מספר בדיקות במחשב ו"ריחרוחים" מתחת לרכב אמרו לי שכנראה יש טעות בטופס של משרד הרישוי והעבירו אותי.

פורסם

לי קרה שכשבאנו לבצע טרייד אין על המאליבו הקודמת (יד ראשונה שמעולם לא הוחלף לה מנוע) התברר שמספר המנוע לא תואם את הרשיונות.

בגלל שהטרייד אין היה ב UMI והם אלה שמכרו לנו את הרכב הם לקחו אותו ככה והטביעו מספר חדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם זה היה לפני שבוע, עוד היה אפשר לבוא אליך בטענות אבל לפני חצי שנה?

לך תדע מה הרכב עבר בחצי שנה?

למיטב הבנתי, אין לך שום מחויבות כלפי הקונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מחזק את דעת המכובדים, גם לדעתי אין לך אחריות כלשהיא, לך תדע מה הקונה עשה עם הרכב בתקופה של 6 חודשים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...