Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה בכיוון המערכת שלי המפרט הוא כזה:

א)סט קומפוננט דוטק אוביישן 6

ב)סאב הייפוניקס זאוס 500W RMS ב2 אוהם

ג)רדיו דיסק פיוניר 4950

ד)מגבר JBL GTO1004

אני צריך עזרה בכיוונים זמניים רק שישמעו נורמאלי עד המפגש הבא ואני מקווה שבמפגש הבא יהיה מישהו שיהיה מוכן לכוון לי את הרמקולים טוב.

ועוד שאלה איך אני מוצא כמה RMS המגבר שלי מוציא ב2 אוהם בגישור ?295520411383.jpg

zomzgximfgzj.jpg

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

מה ההתנגדות של הסאב? אם 2 אוהם, לא מומלץ לחבר אותו בגישור למגבר מחשש לנזק למגבר.

לגבי הכיוונים תתחיל עם הקומפוננט מ 80Hz ותרד עד שתשמע שהם מתחילים לעוות את הצליל ותעלה שלב אחד חזרה.

את הגיינים תתחיל מאפס במגבר, 75-80% ברדיודיסק ותעלה עד שהם יתחילו (שוב) לעוות, ותוריד קצת למטה.

להתחלה זה צריך להספיק.

תתחדש!

מתחדשת*

פורסם

אז מה אני עושה עכשיו עם הסאב לא להתקין? איך אני שם אותו על 4 אוהם? אני יודע שיש שתיי סלילים של 4 אוהם והוא חיבר על שתיהם וזה יוצא 2 אוהם.

תודה על ההסבר לגביי הכיוונים, מי יהיה במפגש הבא ברמת גן ויוכל לעזור לי לכוון את המערכת?

עריכה:

מצאתי מנויאל בעמוד 8 נראה לי יש הסבר איך אני אמור לחבר אותו ב4 אוהם זה נכון ככה צריך לעשות את זה פשוט + ל+ למגבר ומ- ל- למגבר ? רק מסליל אחד?

קישור למניואל :http://www.maxxsonics.net/manuals/hifonics/pdfs/Zeus%2008%20subwoofer%20manual.pdf

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

אבל באתר רשום שהסאב עובד על 4 אוהם ונותן 500W RMS מאיפה להם הנתון הזה אם הוא לא עובד על 4 אוהם ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

זה סוג חנויות שלא יעודים מה הם מוחרים לבו אדם ..יש לך קישוריות רשום לך הכל ולסאב לא משנה יתנגדות יש לסליל מקסימום עוצמה שיחול לקבל לא ניתן לקבל ב 4 אום 300 RMS ו ב 2 אום 500 RMS

פורסם

לא הבנתי מה אמרת פה, אני מתכוון שבאתר של הייפוניקס עצמו רשום בנתונים של הסאב שהוא פועל על 4 אוהם ונותן 500RMS מאיפה יש להם את הנתון הזה אם אתה בכלל אומר שהסאב לא נותן 4 אוהם?

הסתכלת במדריך ששמתי בעמוד 8 ? רשום שם משהו על 4 אוהם...

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

קראתי את כל הFAQ עדיין אני לא מבין איך אתם אומרים שהסאב שלי לא יכול לפעול ב4 אוהם אם בחברה רשום שכן.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

ומה זה יגרום ?

לפחות הספק ?

כי250W RMS מספיק לי לגמריי.

ולחבר סליל אחד זה כמו בסירטוט שיש במניואל בעמוד 8 ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

• תוכן חדש...