Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לול ול ו לו לו לו לו ול לו לו לו !!1!1

קול ששון, וקול שמחה, כל קלב, ביג'י יומו, כל אם עברייה תדע, וחולו וחולו.

הגיע הזמן להפיל את הדרעק המשוגע הזה מכיסאו ולהחליף אותו.8):-D:-P

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בחדשות 10 אמרו שהמחירון הרכב של לוח "יד 2" הפך למחירון הרשמי של איגוד שמאי הרכב.

אני לא מומחה גדול בתחום שמאות הרכב אבל אם השמאים יעבדו לפי מחירון יד 2 וישביתו או לא מכוניות אחרי תאונה לפי מחירון יד 2, זה משפיע באופן ישיר גם על חברות הביטוח.

אז מה יקרה? במקרה של תאונה יפצו לפי מחירון יד 2 ובמקרה של גניבה יפצו לפי מחירון לוי יצחק?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

האם נראה הפחתה במחיר חוברת המחירון של מר לוי?פעם אחרונה שראיתי עלתה 44 ש"ח,והמחיר תמיד בקו עליה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לא יודע מה יצא מזה לבסוף, אבל זו כבר אבן דרך רצינית בדרך לביטול המונופול הזה של לוי יצחק!!

בסופו של דבר, יחד עם המודעות לשני מחירונים מקבילים עם הפרשי מחירים גבוהים, יזכה להיות דומיננטי זה שיבסס את המחירון באמת ע"פ מצב השוק (מחירי קניה/מכירה מציאותיים, ביקוש וכו') ולא ע"פ דעות והעדפות אישיות.

כך לפחות אני מקווה :roll:

(אני גם מקווה שחברות הביטוח יעשו נכונה וישתמשו במחירון הריאלי יותר)

פורסם

איגוד שמאי הרכב בישראל עובר למחירון יד 2 ונוטש את לוי יצחק.

תכל'ס? מגיע לו. מושחת.

לאחר תקופה ארוכה של משא ומתן, איגוד שמאי הרכב החליט השבוע להסתמך מעתה על מחירון יד2 ואף להצטרף לצוות ההיגוי הקובע את כללי התמחור. מדובר בצעד ראשון במהלך שיכול להביא לשינוי ניכר ביחסי הכוחות בין המחירונים בישראל.

אמנם טמונה בכך סכנה שבעלי אינטרסים כגון סוחרי רכב יפרסמו מודעות פיקטיביות ע"מ לתמרן את המחירונים, אך אני רואה בכך צעד מבורך.

אני מקווה שזו לא טעות, ימים יגידו.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

מזרחי-טפחות?

עד כה, הבנק היחיד שעבר להסתמך על יד2 הוא מזרחי-טפחות, אך האתר נמצא במגעים נמשכים עם כמה בנקים וחברות ביטוח.

ולנושא השרשור: האנדרדוג ניצח את המפלצת. אכן, חדשות משמחות ואופטימיות. ברגע שחברות הביטוח יישרו גם הן קו איתו - לוי יצחק יכול לצאת לפנסיה :-D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

סוף סוף

המחירון של לוי יצחק פשוט לא רלוונטי והדבר שהכי עצבן אותי בו זה שהוא גרם לכך שמוכרים מעלים בגללו את המחיר ל"מחירון" ולא מוכנים לשמוע על מחיר נורמלי...

הפונטו שלי היתה במחירון 13 אלף וקניתי ב11 וגם זה נחשב מעל הממוצע לפי דעתי. אם לא היה את המחירון המפגר שנותן 13 אלף על פונטו דור ראשון וטיפה מעל לפונטו דור שני, אז הייתי חוסך כמה אלפי שקלים.

אותו דבר עם פז'ו 206 שאח שלי מחפש עכשיו, אנשים עם גרוטאות שמים מחיר מעל הממוצע ביד2 כי הם "מוכרים לפי מחירון".

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הבוקר קיבלתי תשלום והעברתי בעלות לקונה על הגולף TSI שנת 2008 דגם emotion.

בדרך לסניף הדואר הקונה מספרת לי שהיא שמעה הבוקר שהמחירון של יד2 הפך לרישמי. שאלתי אותה אם היא רוצה לשלם לי לפי מחיר הרכב כפי שמופיע שם.

מחירון לוי יצחק - 117,000

מחירון יד2 - 121,500

כמובן שהיא העדיפה להישאר עם לוי יצחק.

פורסם
קו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לו לול ול ו לו לו לו לו ול לו לו לו !!1!1

קול ששון, וקול שמחה, כל קלב, ביג'י יומו, כל אם עברייה תדע, וחולו וחולו.

הגיע הזמן להפיל את הדרעק המשוגע הזה מכיסאו ולהחליף אותו.8):-D:-P

:lol::lol::lol:

אכן הגיע הזמן, מעבר לכך שהמחירונים שלו כבר לא קשורים לכלום

סתם תעשיית כסף בזכות כח האינרציה בלבד...

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

אם ככה המחירון הרישמי של האיביזה קפץ ב20 אלף שקל :twisted:

נו באמת, ייקח עוד זמן עד שיד 2 יהפוך למחירון לגיטימי, אם בכלל.

כמו כן עד כמה שאני חושב שיצחק לוי צריך לפצות עשרות אלפי אזרחים על שטויות שהוא עושה גם מחירון יד 2 לא חפץ מבעיות:

אם יהיו 3 רכבים כמו שלי בלבד בלוח שהמחירון אצל יצחק הוא 200K ואני יפרסם ב600, השני ב550 והשלישי לא יירשום מחיר זה אומר שהרווחתי בערך 380K ש"ח במכירה?

פורסם

הם אומרים שהם מתבססים על זה שהם שואלים את המוכרים והקונים בכמה נסגרה העסקה, זה לא תוכנה אוטומטית שעושה ממוצע בין המחירים במודעות... ובטח יש עוד כמה פרמטרים

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...