Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

igo8 שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תקופה ארוכה עם IGO8 במחשב רכב שלי, ואין שום בעיות, חוץ מכמה הגדרות בהתחלה של רזולוציה ותיקון של עברית בערים, אצלי הכול בסדר.

אני מוכן להעלות את הקבצים (במידה ומותר לפרסם).

אני משתמש בתוכנה ישירות מהמערכת הפעלה ולא דרך SF

פורסם
אני תקופה ארוכה עם IGO8 במחשב רכב שלי, ואין שום בעיות, חוץ מכמה הגדרות בהתחלה של רזולוציה ותיקון של עברית בערים, אצלי הכול בסדר.

אני מוכן להעלות את הקבצים (במידה ומותר לפרסם).

אני משתמש בתוכנה ישירות מהמערכת הפעלה ולא דרך SF

אתה כותב את הערים בעברית או באנגלית ????

פורסם
הכוונה לגרסאות חדשות ל WINDOWS MOBILE... מפות של ינואר וממש יציבות כולל אפילו פונקציות חדשות במחלפים מסובכים יחסית (431 וכו'). אני מריץ IGO מהסלולרי שלי...

לא התכוונתי למחשבי x86 כמו CARPC.

המפה של ינואר גרועה בעליל, כרגיל עבודה של NAV&GO

לא הייתי ממליץ לאף אחד להשתמש בה, אחרי דיי הרבה טעויות בניווט שלא הופיעו ב 3/2009 של חברת מפה

פורסם

חיכינו עד עכשיוו נמתין ל Garmin

מחיפושים בפורמים בחו"ל חברה מאד ריצינית ונראה מבטיח התוכנה שלהם היא תוכנה יעודית ל PC

וממשחקים איתה היא נראת טוב והם מבטיחים עדכון כול רבעון

כבר התחילו למכור את Garmin Nuvi ישראל כולל מפות של מפה

אז זה אוטוטו נמתין

• תוכן חדש...