Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה רכב מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה לא מעוניין ב C5 ומונדאו עקב אילוצי צריכת דלק אתה בטח לא תרצה 300C.

וחוץ מזה זה, תקנו אותי אם אני טועה כנראה שלא תקבל אחריות מהיבואן.

שלומי.

פורסם
סליחה אבל איך אפשר בכלל להשוות אקורד או קמרי עם סופרב???:shock:

אתה צודק אי אפשר.

היום הסופרב מציעה את התמורה הטובה ביותר בקטגוריה עם גיר ומנוע המתקדמים בקבוצה, וחבילת איבזור ללא תחרות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
יכול להיות ששווה לקנות קרייזלר 300C בייבוא אישי והיא תהיה עדיפה על שאר המכוניות כמו הסופרב והאקורד?

זה בדיוק מה שאני עשיתי אחרי היתלבטות על רכבים מהקטגוריה הנ"ל :-P (ס'תכל בחתימה)

מה שכן הC300 או ליתר דיוק ה300 (הC זה רק להמי) מגיעה מינימום עם מנוע V6 שתיין וגם לא חזק במיוחד, עם מנוע ההמי היא בהמה לא קטנה אבל עלויות הדלק גבוהות, אמנם לא בשמיים כמו שכולם חושבים אבל עדיין כואב לעומת מנועי ה2.0

מבחינת איבזור היא יותר מאובזרת מכל שאר המכוניות שהוזכרו פה ומשמעותית גדולה ומרווחת.

אגב, ההבדל הכי חשוב לטעמי בינה לבין שאר הרכבים שהוזכרו פה זה שהקרייזלר היא הנעה אחורית ובעלת זנב עם גישה מאוד משוחררת לחיים אחרי ניתוק בקרת היציבות!

חוץ מדלק עלויות האחזקה מגוחכות יחסית לרכב ובשורה התחתונה היא לא עולה יותר לאחזקה מאשר איביזה טורבו.

פורסם

אין שום יתרון בולט לאף אחד מהמתחרות.

הכול נגמר במחיר. לכן,שומעים כאן את הסיסמא החוזרת לעצמה "תמורת למחיר"

במקרה הזה,יש כאן בחירה בין רכבים שמחירם זהה. יש חדש ויש בן שנה.

ברגע שהמחיר לא פונקצייה,הכול מסתדר במקום. עם יתרון לרכב בין שנה ,שעבר את הנפילה הראשונה.

סופרב: המלכה של הפורום. חוץ מהתמורת למחיר,ממש לא נותן כלום מה שלא יכולה לתת מונדאו.

מונדאו: רכב לנהג. נראה טוב וגם נותן את תמורה.הדגם החדש בכלל יחזיר את הסופרב בחזרה למקום שהיא שייכת.

אבל שנהם לא נהנים מהשמירת ערך ואמינות. אני מקווה,שלמישהו שחשוב תמורה,חשוב גם שמירת הערך.

לכן,היתרון הקטן הזה מתקזז לאחר כמה שנים.

לכן בחרתי באקורד.

כמובן שאני מדבר על הדגם עם כל התוספות (לפני שקופצים הילדים)

יש בו את כל מה שלי חשוב. אבל,לי לא היתה בחירה כמו שיש לבחור,לכן אני היום עם מונדאו.

יש עוד רכבים טובים בקטגורייה,ומישהו אחר יראה בהם יתרונות שחשובים לו.

(C5 6 שברולט) אני לא ידבר על דברים שלא ניסיתי ולא מדברים אלי.

נ.ב.

תפסיקו לזרוק סיסמאות ודברו לעניין.

אמירות כמו תמורה למחיר,מנוע מתקדם, לא רואה ממטר, לא תורמים.

Omnia mea mecum porto

פורסם

אפשר לחשוב שאמירות כמו "הדגם החדש בכלל יחזיר את הסופרב בחזרה למקום שהיא שייכת" תורמות משהו.

אתה גם לא מסכים, שהמנוע של הסופרב הוא מצוין והוא יחד עם הגיר, האבזור והמחיר יוצרים יתרון בולט בקטגוריה?

פורסם

אם אתה מצליח להתחבר לאיך שהסקודה נראית - היא באמת רכישה מוצלחת מבחינת התמורה שהיא מספקת (זריזות + אבזור).

אם אתה פחות מתחבר (כמוני), אזי: ה- 6 ממש לא (לא נוחה, לא יפה, לא אופה); המונדאו עצלה לטעמי (ולא רק לטעמי) ומעוצבת כמו אוניה אמריקאית מה- 80s. האקורד היתה הבחירה שלי, בשל עיצוב חוץ ופנים מוצלחים לטעמי. עם זאת, תבדוק שהמושבים שלה נוחים לך, לי הם לא היו הנוחים ביותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הנאה מנהיגה - מונדיאו.

נוחות - C5.

מרחב - סופרב.

אני אישית הייתי בוחר במונדיאו, סופרב או C5.

מדובר בעסקאות מעולות, כאשר את התמורה הטובה יותר תמצא בסופרב (והיא מצויידת בשילוב מנוע/גיר המוצלח ביותר כרגע).

יש עוד זמן עד שנפגוש במונדיאו 2.0T בכבישי ארצנו.

בקרוב הסופרב אמורה לקבל גרסת ביניים חדשה - 2.0TSI עם 211 כ"ס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מסכים, זה יתרון . אבל אתה מסתקל על זה יותר מדי בכללי.

זה כמו חבילות של HOT יש לך100 ארוצים,אבל כמה מהם אתה באמת צריך ותשתמש?

אתה לא צריך להגיב לכל מה שרושמים ,כל עוד זה לא מטעה,או מכיל מידע שגוי.

כל העניין הזה של בחירת רכב,זה ינדיוידואלי. יתרון לאחד,יכול להיות חיסרון לשני.

נתונים יבשים לא אומרים כלום בדרך כלל.

יש הרבה סופרב על הכביש ויש לא פחות מונדאו וגם אקורד,זה אמור להגיד לך משהו.

Omnia mea mecum porto

פורסם

Goldflash, אני מסכים איתך - בחירת הרכב היא עניין אינדיבידואלי לחלוטין.

הרי הדעות שלנו שונות כל אחד לגופו, ובסופו של דבר אין צורך לקחת זאת כמובן מאליו וישנה החובה לעשות נסיעת מבחן בכל אחת מהאופציות ולבחור בטובה ביותר לאותו האדם.

נתונים יבשים הם לאו דווקא דברים שאומרים אמת, אך יכולים לרמז על הבאות.

במקרה המדובר, היתרון שייך לסופרב - היא זריזה מהאחרות ויש לה שילוב מנוע/גיר טוב משמעותית.

להזכירך, את המונדיאו התחילו לשווק לפני הסופרב ולאקורד יש מוניטין שם עדיף.

דווקא את האקורד הנוכחית רואים בכמויות מזעריות מול כמויות המונדיאו והסופרב שישנן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין פלא שלא רואים את האקורד הרבה. התמחור המזעזע של היבואן הוא זה שהכחיד אותה מהכבישים. שלא לדבר על זה שהדור הנוכחי שלה לא היה בקבוצה 4 (כמו המונדיאו) וגם לא מציע תמורה מנקרת עיניים למחיר בכל הנוגע לנתוני "על הנייר" (כמו הסופרב).

פורסם

סופרב + עדכון מנוע, הרכב הכי משתלם בקטגוריה.

ההונדה מתומחרת מאוד גבוה (240,000 ש"ח לגירסה המאובזרת) ולא נהנהתי בנסיעה בה כמו בסופרב.

ד"א לשותף שלי יש S350 חדשה (שוויצר) והסופרב המחוזקת עוקפת אותו מהשניה הראשונה.... :lol:

• תוכן חדש...