Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה 2003 1.4 דגם מנוע BBY בחצי שנה האחרונה התחילו בעיות גיר

הגיר לא מתחבר לאחר נסיעה במאמץ כגון עליה וכו... בנסיעה בעיר וללא מאמץ רציני הגיר כמעט ולא עושה בעיות יש לציין כי העברת ההילוכים תקינה אין מכות וכו... גם אחרי שהוא לא מתחבר

בבדיקה מול מחשב אין בעיות גיר

מה עושים?

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

למה אתה מתכוון שהוא לא מתחבר ,התיבה יוצאת להילוך סרק ?

במקרה של חוסר שמן בתיבה אוטומטית יתכן מצב של יציאה להילוך

סרק בעת נסיעה בשיפוע ,בגלל המפלס הנמוך משאבת השמן של התיבה

יונקת אויר והתיבה תצא להילוך סרק לכמה שניות .

כדאי להתחיל מבדיקה של מפלס השמן בתיבה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה.

אני אסביר בדיוק.

כאשר אני נוסע נסיעה רצופה הכל בסדר ההילוך לא בורח או קופץ גם במהלך נסיעה ארוכה כל זאת במידה ושמרתי על מצב נסיעה רגיל מבלי לאמץ את התיבה

כאשר אני נניח לוחץ על הגז ובכך גורם לתיבה להוריד הילוך מה שגורם למאמץ או שבזמן עליה שזה מאמץ את התיבה מאוד

לאחר המצב הנ"ל במידה ואני מגיעה לעצירה ברמזור אז הגיר לא חוזר להילוך הראשון כאילו נשאר על סרק.

לחיצה קטנה על הגז או העברת הידית למצב סרק וחזרה יחזיר את התיבה להילוך הנכון לתחילת הנסיעה

יש מצבים שאני נוסע מגיע לרמזור עומד במקום כמה שניות ואז מרגישים מכה קטנה שזה מעבר להילוך ההתחלתי באיחור

בהעברה להילוך אחורי אין בעיה וגם אין שום עיכוב בחיבור

קניתי את הרכב לפני כ 8 חודשים והיתה נזילת שמן מהגיר הגעתי למוסך מורשה בחיפה ושם החליפו את השמן כמובן שמן מקורי

לפני שהחלפתי את השמן הבעיה הייתה בכל עצירה ובכל נסיעה לא משנה מאיזה סוג

כל הנ"ל זה אחרי החלפת השמן

יכול להיות שפשות לא שמו מספיק שמן???

אני יודע שמילאו 3.5 ליטר האם זה מספיק???

תודה!

פורסם

לא ניתן לתת לך איבחון דרך מסך המחשב לכן עלייך לגשת למוסך ולבדוק את מצב השמן וסריקת תקלות.

פחות מידי שמן או יותר מידי שמן עלולים לגרום לבעיות בתפקוד התיבה ולכן יש לבצע בדיקת מפלס השמן לפי הנחיות הייצרן ובטמפ' שהייצרן קבע.

גם בדיקה וסריקת תקלות לא תמיד מצביעה על הבעיה ברכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

שרון העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך , זה קח את האוטו תכין סנביץ קח איזה טרופית וצא לדרך לרחוב המסגר 31 = מוסך רון

צא על הבוקר או שתדבר עם רון לפני לתאם איתו פגישה וטיפול שלא יקרה מצב חס וחלילה שנסעתה מחיפה עד לתל אביב ובסוף הוא עמוס ולא יכול לקבל אותך , סע על הבוקר מוקדם מאוד תתייצב במוסך בשעה 8 ותהיה ראשון ואין מצב שרון לא פותר לך את הבעיה ונותן לך גם הסבר מפורש מאוד מה הבעיה הייתה וכיצד ניתן לפתור אותה בדרך הזולה או בדרך היקרה לבחירתך.

פורסם

במוסך רון לא גובים כסף על בדיקה וייעוץ במידה והבדיקה לא מצריכה פירוק של מיכלולים שונים ברכב כגון: גיר,מנוע,רדיאטור...

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...