Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני טסטים בשנה זה לא לשלם פעמיים על טסט,

כל טסט יעלה חצי מהאגרה השנתית הרגילה לנפח המנוע המדובר (אם הרכב בין 15 ותשלם 1000 ש"ח טסט פעם בשנה, אז כשוא יהיה בן 20 תשלם 500 פעמיים בשנה...).

החיסרון היחיד - לרוץ פעמיים לטסט (שוב, ברכב ישן צריך גם הכנה לטסט - אישור ברקסים, אז גם את זה תצטרך לעשות פעמיים בשנה.

פורסם

אחי, שמע לי, קנה לך ג'סטי 88 או 89, ואתה מסודר פיקס, האוטו הזה לא שתיין דלק בגרוש, ולא בעייתי, הייתה לי אחת כזו במשך שנה, היא בחיים לא נכנסה למוסך, אבא שלי עשה לה סיכה לבד בחניה, וזהו, יום אחד היא פשוט הושבתה בידי איזה אחת שקיבלה רשיון נהיגה ממש בטעות לדעתי...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
תגידו לי רגע, מה ההבדל בין הדור הראשון של הפיאסטה לבין הדור השני? האם שתיהן אמינות באותה צורה?

בעיקרון הבדל קוסמטי בלבד.

הבודי שונה (MK2 מעוגלת יותר מה MK1- מה שנקרא "מתיחת פנים") אבל השאסי אותו דבר.

הפנים של האוטו קצת יותר "מודרני" אבל בתחלס די זהה.

המנוע מבוסס על אותו מנוע כמו ה 957cc/1117cc של ה MK1 אבל החל משנת 86 מנועים אלו מותאמים גם לבנזין נטול עופרת!

לדעתי שני הדגמים אמינים מאוד.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

זה אולי ישמע מופרך אבל מצאתי פיאסטה דור ראשון במצב פשוט מדהים, היא עברה 91 קילומטר והקילומטראז' לא מזויף וזה בדוק משום שמדובר בזקן שהוא שכן של חבר שלי והוא לוקח את האוטו לסופר פעם בשבוע...הבעיה היא שהוא לא רוצה למכור והמון ניסו לשכנע אותו :(

DrIvE AnD LeT DrIvE

• תוכן חדש...