Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשאלתי הקודמת לגבי הפונטיאק סולטיסט ביבוא אישי הייתי מעוניין לדעת האם למיצובישי אקליפס יש אחריות בארץ במידה ואני מייבא אותה.

הכוונה היא אחריות לשנתיים/שלוש או לקילומטראז מסוים וחוץ מזה הייתי מעוניין לדעת את הנתונים שלה של תצרוכת דלק,0-100.

פורסם

מי שמייבא את המכונית לארץ נותן את האחריות.

אם אתה מייבא ביבוא אישי, אתה נותן את האחריות.

וגם את האקליפס כבר אי אפשר להביא לארץ.

אייל

פורסם

סוכנויות היבוא האישי בארץ לא נוהגות לתת אחריות. מיצובישי העולמית לא מעניקה אחריות בינלאומית. כמו שצוין כאן, נאסר יבואה של האקליפס לאחרונה, בשל אי התאמה לתקינה האירופאית.

פורסם

רגע אני רוצה להבין,אם אני מייבא דרך מישהו הוא נותן לי בעצם אחריות לרכב לתקופה מסוימת???

לפי מה שהבנתי יש רכבים שיש בהם אחריות ביבוא אישי וכאלה שאין לפי מה שהבנתי בפורום לפונטיאק אין אחריות תקן אותי אם אני טועה.

ולמה אי אפשר לייבא את האקליפס לארץ?

פורסם

לא ידוע לי על סוכנויות שמעניקות אחריות כזו.

האיסור מתייחס לחוסר התאמה של הפנסים (סימטריים) לתקינה האירופאית (אסימטריים).

פורסם

לפי מה שאתה מחפש bmw z4 3.0I לא ה SI תפור עלייך

אבל אתה חייב להביא אחת עכשיו למה עוד קצת וזה לא אהיה אפשרי

ויש לה אחריות בין לאומית

פורסם

הבנתי אחי,קיצר בארץ בעייתי מאוד למצוא רכב קבריולה יפה שיש עליו אחריות,בסופו של דבר איכשהו אני תמיד מגיע לאופציה האחרונה,הmx5:(

למרות שיש עוד אופציה אבל המנוע הוא מפלצתי מידי וצעקני מידי מבחינת חיצוניות.

פורסם

סליחה על ההודעה הרצופה.

יוגימן,שאלה לי אליך,כמה זמן האחריות שניתנת על הבמוו זד4 3000 סמ"ק?? ראיתי שהמחיר לבמוו זד4 2009 ביבוא אישי בסביבות 235,240 אלף.

וחוץ מזה האם יש יבוא אישי על קורבט והאם ניתנת אחריות?

פורסם

לקורבט עדין יש ייבוא אישי.

אבל המחירים שלה למגיעים למעל 350,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...