Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום אודיו,

גיליתי להפתעתי שהמערכת המקורית באוקטביה שלי לא תומכת בקבצי MP3. לאחר שהתרגלתי להאזין למוזיקה השמורה על דיסק און קי, קשה לי לחזור אחורה לדיסקים רגילים בלבד.

מספר אפשרויות עומדות בפני כדי לקבל אפשרות להאזין לקבצי MP3:

• מתאם מיוחד שמתחבר ישירות למערכת המקורית (במקום מחליף דיסקים אופציונלי)- מדובר במוצר הזה והוא בעצם מוסיף כניסת USB, אייפוד ו-SD למערכת הקיימת. כמות השירים מוגבלת כי המערכת תדע לזהות 99 רצועות בכל דיסק (6 או 10 דיסקים, לא יודע במה זה יתמוך) אבל זה לא ממש קריטי. זאת כנראה תהיה האפשרות האלגנטית והנקיה ביותר מבחינה עיצובית ומבחינת ההתקנה.
  • דיבורית Parrot- לדיבוריות החדשות של parrot יש כניסת USB ואייפוד כך שמעבר לדיבורית עצמה אני מקבל גם אפשרות להאזין למוזיקה. השאלה היא האם המוח של הדיבורית מחובר ישירות לרמקולים או שהקבצים עוברים דרך המגבר של הרכב עצמו (מקורי). ההתקנה מורכבת יותר וכוללת כבל לכניסות האלו, מסך ושלט להגה.
  • דיבורית Bury עם אפשרות הזרמת מוזיקה באמצעות פרופיל AD2P- אגירת המוזיקה על הסלולרי והאזנה דרכו. שאלת עיבוד המוזיקה היא כמו ב- parrot כי כנראה היא מחוברת ישירות לרמקולים ולא למערכת עצמה ולא בטוח שאיכות המוזיקה תהיה טובה בהזרמה אלחוטית דרך BT.
  • הוצאת המערכת המקורית והכנסת רדיו דיסק תומך USB ו- BT כמו שהיה לי בקליאו ופשוט להתקין אותו עם מתאם 2DIN ל- 1DIN. זה יפגע בעיצוב של הרכב וזו האפשרות הפחות מועדפת עלי.

מה אתם אומרים?

למי יש נסיון עם המערכות המקוריות של VAG כדי לענות בעיקר על השאלות שלי בקשר לאפשרות אחת ושתיים?

תודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תזמין 2DIN מקורי יעלה קצת יקר אבל מקורי,או שפשוט תרכוש 2DIN איכותי עם האפשרויות שאתה רוצה

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

המתאם של Xcarlink הוזמן והגיע בשבוע שעבר לארץ.

בניגוד למה שצפיתי, לא לקחו מיסים נוספים על המוצר ובדואר לא גבו ממני תשלום נוסף. שילמתי את העלות המקורית בלבד שהיא 475 ש"ח.

אתמול ניגשתי למלאכת ההתקנה.

בחרתי למקם את הקופסה עצמה בתא מעל פתחי המיזוג המרכזיים, התא הזה אינו בשימוש אצלי והוא גם קרוב מאוד למערכת עצמה כך שלא הייתי צריך להעביר את החיווט דרך ארוכה בתוך הדשבורד.

המתאם עובד פיקס ואפשר לחבר אליו כרטיס SD, כונן USB או נגן MP3 דרך כניסת line in. המתאם מתחבר לכניסת הצ'יינג'ר המקורית של המערכת ובעצם מדמה מחליף דיסקים. את המוזיקה על כרטיס הזיכרון מחלקים ל-6 תיקיות שלכל אחת מהן קוראים CD01, CD02 וכו' וזאת כדי שהמערכת תדע לזהות את התיקיות.

סה"כ המוצר מהווה פתרון די זול בשביל קבצי MP3, אינו פוגע בעיצוב הרכב ומשתמש במערכת ההגברה המקורית של הרכב שבמקרה שלי איכותית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מדובר בפתרון מצויין למערכת מקורית. יש פתרונות כאלה לכמעט כל המערכות המקוריות.

תתחדש ותהנה! זה הפרוייקט הבא אצלי :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...